Evoluția Aerostarului din ultimul amical îi dă de gândit lui Daniel Munteanu. Punctul nevralgic la care trebuie să lucreze până la reluarea Ligii 2: ”Sunt dezamăgit”

Andrei PASCU 15 Feb. 2021, 12:43 Liga 2
Evoluția Aerostarului din ultimul amical îi dă de gândit lui Daniel Munteanu. Punctul nevralgic la care trebuie să lucreze până la reluarea Ligii 2: ”Sunt dezamăgit”

Aerostar Bacău a terminat amicalele din această iarnă. Ultimele două au fost disputate vineri și sâmbătă, când moldovenii au înregistrat o victorie și o înfrângere în fața unor echipe de Liga 3. Au învins Foresta Suceava cu 2-0, dar au pierdut cu CSM Ceahlăul, cu 0-2.

Una peste alta, antrenorul Daniel Munteanu a fost mulțumit de cele întâmplate, deși a remarcat și câteva minusuri.

Daniel Munteanu: ”Ne-am pregătit bine, am efectuat achiziții care au adus plus echipei” 

La capitolul plusuri, ”principalul” băcăuanilor a remarcat evoluția jucătorilor din partida de vineri, cu Foresta Suceava, iar la nemulțumiri prestațiile de sâmbătă, cu echipa din Piatra Neamț. Defensiva a făcut erori pe care Daniel Munteanu nu vrea să le vadă și la reluarea Ligii 2.

În privința cantonamentului în sine organizat în această iarnă, dar și a perioadei de pregătire, antrenorul nu a avut ce să reproșeze, chiar dacă multe dintre meciurile Aerostarului Bacău s-au jucat pe terenuri grele, acoperite cu zăpadă.

”Sunt mulțumit de cum a arătat echipa vineri și sunt dezamăgit de modul în care unii jucători s-au prezentat sâmbătă. Nu mă refer la rezultat, ci la joc, în special la greșelile de pe linia de fund.

Ne-am pregătit bine, beneficiind de condiții optime în această perioadă, am efectuat achiziții care au adus un plus echipei și suntem încrezători că ne vom atinge obiectivul: evitarea retrogradării”, a punctat Daniel Munteanu, citat de Deșteptarea.

Aerostar Bacău, bilanț pozitiv în perioada de pregătire

Aerostar Bacău a înregistrat cinci victorii în meciurile amicale de la reluarea pregătirilor. În afara succesului de vineri, cu Foresta Suceava, le-a mai învins pe Kids Tâmpa Brașov (Liga 3, 6-1), CSM Ceahlăul Piatra Neamț (Liga 3, 3-1), Șomuz Fălticeni (Liga 3, 3-2) și KSE Târgu Secuiesc (Liga 3, 4-2).

A înregistrat și două rezultate de egalitate, cu Petrolul Ploiești (Liga 2, 0-0) și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2 (Liga 3, 1-1), și a pierdut alte trei meciuri pe lângă al doilea duel al iernii cu CSM Ceahlăul, cu Bucovina Rădăuți (Liga 3, 2-3), AFC Odorheiu Secuiesc (Liga 3, 2-5) și CSM Focșani (Liga 3, 1-3).

Aerostar Bacău va debuta în Liga 2, în acest an, cu o adversară din lupta la retrogradare, Unirea Slobozia. Dacă moldovenii sunt pe penultimul loc, cu 9 puncte, echipa din Slobozia e cu o poziție mai sus, pe 19, cu 15 puncte. Partida va avea loc la Bacău și este programată pentru sâmbătă, 20 februarie, de la ora 11:00.

Apoi, va mai juca împotriva: Metaloglobus București (deplasare), Pandurii Târgu Jiu (acasă), Concordia Chiajna (acasă) și CS Mioveni (deplasare).

Programul primei etape din 2021 și a 16-a a campionatului Ligii 2 e disponibilă AICI.

Foto: CSM Ceahlăul Piatra Neamț și Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-aerostar-bacau-a-jucat-in-cele-din-urma-testul-cu-csm-ceahlaul-dar-l-a-pierdut-formatia-din-liga-3-si-a-luat-revansa-dupa-infrangerea-din-prima-parte-a-pregatirilor-19169585

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-turris-oltul-retrogradata-in-ultima-liga-din-teleorman-insa-situatia-rezultatelor-inregistrate-in-liga-2-ramane-in-aer-uitata-de-comisia-de-disciplina-si-etica-a-frf-ce-19169512

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-nou-transfer-la-aerostar-bacau-moldovenii-au-adus-un-fotbalist-care-in-prima-parte-a-campionatului-a-jucat-la-asu-poli-si-l-au-debutat-in-amicalul-cu-foresta-suceava-19169330

 

 

Andrei PASCU 15 Feb. 2021, 12:43 Liga 2
Pe aceeași temă