Aerostar Bacău a câștigat testul cu KSE Târgu Secuiesc, cu o evoluție spectaculoasă a scorului! La Miercurea Ciuc sunt unele restricții din cauza COVID-19

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Feb. 2021, 16:42 Liga 2
Aerostar Bacău a câștigat testul cu KSE Târgu Secuiesc, cu o evoluție spectaculoasă a scorului! La Miercurea Ciuc sunt unele restricții din cauza COVID-19

Aerostar Bacău continuă turul de forță de meciuri amicale în această perioadă de pregătire de iarnă. Echipa lui Daniel Munteanu a disputat miercuri, 3 februarie, al nouălea joc test din acest an, având, fără doar și poate, cele mai multe dintre formațiile din Liga 2.

Cu KSE Târgu Secuiesc a câștigat cu 4-2, după ce la pauză era condusă cu 2-1.

0-1, 2-1, 2-4, evoluția scorului în amicalul dintre KSE și Aerostar

Pentru Aerostar au înscris împotriva echipei de pe locul 7 din Seria a 5-a a Ligii 3 Darius Mureșan, Dorin Burlacu, Vlad Mihacea (foto, în meciul cu AFC Odorheiu Secuiesc) și din nou Burlacu.

La pauză, KSE a avut 2-1, după ce a revenit de la 0-1. În repriza a doua, băcăuanii au marcat de trei ori.

Aerostar Bacău: L. Cebotari – Andr. Alecsandru, I. Chirilă, Bobaru, C. Ardei – D. Mureșan, Segev, H. Ilie, Ct. Vraciu – Danale, Al. Popescu
După pauză au intrat: D. Burlacu, Oteliță, Vl. Mihalcea, Andr. Gavrilă

Nouă amicale disputate până acum de băcăuani

În cele nouă amicale disputate până în acest moment în 2021, Aerostar a înregistrat patru victorii, două egaluri și trei înfrângeri. În afară de jocul cu Petrolul, încheiat la scorul de 0-0, celelalte au fost contra unor adversari din Liga 3.

Aerostar Bacău a mai disputat amicale în această perioadă de pregătire cu: Kids Tâmpa Brașov (Liga 3, 6-1), CSM Ceahlăul Piatra Neamț (Liga 3, 3-1), Bucovina Rădăuți (Liga 3, 2-3), Șomuz Fălticeni (Liga 3, 3-2), Petrolul Ploiești (Liga 2, 0-0), Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2 (Liga 3, 1-1), AFC Odorheiu Secuiesc (Liga 3, 2-5) și CSM Focșani (Liga 3, 1-3).

Băcăuanii vor mai avea un test și cu FK Csikszereda U19.

Restricții la baza sportivă de la Miercurea Ciuc din cauza COVID-19

Aerostar se află într-un cantonament de zece zile la Miercurea Ciuc din data de 26 ianuarie, deci vineri ar trebui să încheie acest stagiu.

Interesant este un lucru pe care clubul din Miercurea Ciuc, FK Csikszereda, l-a transmis astăzi.

Una dintre intrările în baza sportivă, cea învecinată cu Sala Sporturilor, care în această perioadă găzduiești mai multe persoane rămase fără adăpost după un incendiu, are accesul închis din cauza unui caz de infectare cu COVID-19. DSP Harghita a dictat carantină în acea zonă pe o durată de două săptămâni.

”În perioada de restricție, parcarea sălii de sport și zona din jurul Arenei Eross Zsolt vor fi închise”, comunică FK Csikszereda, care transmite părinților juniorilor clubului să își aducă copiii la antrenamente pe o altă strată, Nagyret..

Aerostar n-a transmis dacă această situație îi afectează în vreun fel ultimele zile de cantonament.

Foto: Attila Pinti / Szekelyhon

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Feb. 2021, 16:42 Liga 2
Pe aceeași temă