Un nou transfer la Aerostar Bacău. Moldovenii au adus un fotbalist care în prima parte a campionatului a jucat la ASU Poli și l-au debutat în amicalul cu Foresta Suceava

Răzvan STÎNGĂ 12 Feb. 2021, 14:26 Liga 2
Un nou transfer la Aerostar Bacău. Moldovenii au adus un fotbalist care în prima parte a campionatului a jucat la ASU Poli și l-au debutat în amicalul cu Foresta Suceava

Aerostar Bacău a mai făcut un transfer, poate ultimul înainte ca Liga 2 să debuteze în 2021. Moldovenii, care țintesc salvarea de la retrogradare în acest sezon, s-au întărit la capitolul portari, prin aducerea slovenului Marko Deronja (25 de ani).

Daniel Munteanu, mulțumit de Marko Deronja până acum 

În prima parte a campionatului, acesta a evoluat tot în Liga 2, dar la ASU Politehnica. A prins doar un meci, iar apoi a fost pus pe liber de timișoreni. A semnat cu Aerostar Bacău, iar antrenorul Daniel Munteanu l-a lăudat pentru cele câteva momente în care l-a văzut până acum.

Chiar dacă nu mă pricep foarte mult la portari, îmi place. E mobil, are talie și joc bun de picior. În plus, avem referințe bune despre el. Sigur ne va ajuta”, a evidențiat Daniel Muntenanu, citat de Deșteptarea.

Deronja a evoluat pentru echipe din eșaloanele inferioare din Germania, Slovenia, Austria și Belgia înainte să vină în România. Anterior sosirii la ASU Poli, a jucat pentru belgienii de la Lommel SK, acum în liga a doua.

Aerostar Bacău a câștigat meciul amical cu Foresta Suceava 

Marko Deronja a fost trimis pe teren în partida disputată vineri, 12 februarie, de Aerostar Bacău, cu Foresta Suceava. Echipa lui Munteanu a câștigat cu 2-0 confruntarea cu echipa din Liga 3, prin golurile semnate de Mihalcea, minutul 58, și Alexandru Popescu, minutul 70.

Aerostar Bacău: Marko Deronja,  Alecsandru, Ardei, Bobaru, Mureșan, Yaniv Sagev, Vraciu, Ilie, Zaharia, Danale, Popescu A. Au mai intrat: Chirilă, Oteliță, Mihalcea și Popescu P.

Daniel Munteanu vrea victorie în meciul din runda de deschidere din Liga 2, cu Unirea Slobozia 

Sâmbătă, o zi mai târziu după amicalul cu Foresta Suceava, există posibilitatea unei alte partide de verificare, dar care până acum nu e sigură, cu CSM Ceahlăul. Totul din cauza accidentărilor cu care se confruntă Aerostar Bacău, dar și din pricina condițiilor meteo anunțate în ziua respectivă.

Încă nu am decis dacă mai jucăm să nu cu Ceahlăul. Cel mai mult ne incomodează accidentările. Vremea nefavorabilă? Este o piedică, dar trebuie să ne adaptăm, mai ales că nu-i exclus ca și partida de campionat cu Unirea Slobozia să aibă un decor relativ asemănător. Noi suntem însă profesioniști și trebuie să demonstrăm asta.

Pentru noi, este capital. Cu Slobozia jucăm titlul. Am convingerea că ne vom atinge obiectivul: salvarea de la retrogradare. Dar pentru a rămâne în grafic, trebuie neapărat să luăm toate cele trei puncte în prima etapă din 2021”, a mai spus Daniel Munteanu.

Așadar, Aerostar Bacău va debuta în Liga 2, în acest an, cu o adversară din lupta la retrogradare, Unirea Slobozia. Dacă moldovenii sunt pe penultimul loc, cu 9 puncte, echipa din Slobozia e cu o poziție mai sus, pe 19, cu 15 puncte. Partida va avea loc la Bacău și este programată pentru sâmbătă, 20 februarie, de la ora 11:00.

Programul primei etape din 2021 și a 16-a a campionatului Ligii 2 e disponibilă AICI.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-si-a-adus-un-nou-portar-dupa-despartirea-de-vatca-costel-enache-despre-legitimarea-lui-iulian-anca-trip-jucator-pus-pe-liber-de-aerostar-in-prima-parte-a-sezonului-19168638

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-zi-de-transferuri-a-perioadei-de-iarna-clubul-din-liga-2-care-nu-a-inregistrat-la-frf-nicio-venire-dar-si-nicio-plecare-19168561

https://liga2.prosport.ro/seria-1/aerostar-bacau-a-terminat-cantonamentul-de-la-miercurea-ciuc-cu-probleme-cele-doua-aspecte-pe-care-daniel-muteanu-le-a-remarcat-si-pe-care-promite-sa-le-remedieze-speram-sa-rezolvam-19168251

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Feb. 2021, 14:26 Liga 2
Pe aceeași temă