VIDEO | Aerostar Bacău a jucat în cele din urmă testul cu CSM Ceahlăul, dar l-a pierdut. Formația din Liga 3 și-a luat revanșa după înfrângerea din prima parte a pregătirilor

Andrei PASCU 14 Feb. 2021, 12:20 Liga 2

Aerostar Bacău a finalizat seria meciurilor amicale din această iarnă cu o înfrângere, contra unei echipe din Liga 3, CSM Ceahlăul. Duminică, pe sinteticul de la Piatra Neamț, echipa gazdă s-a impus cu scorul de 2-0, după ce a marcat câte un gol în fiecare repriză.

Aerostar Bacău s-a văzut învinsă în ultimul amical al iernii 

CSM Ceahlăul a deschis scorul puțin după primul sfert de oră, în minutul 17, prin Mateiciuc. În partea a doua, la nouă minute de la reluare, formația din Piatra Neamț a stabilit scorul final, prin Pîntean. De menționat faptul că partida a fost aproape să nu se joace, totul din cauza problemelor pe care Aerostar Bacău le are în acest moment.

Formația pregătită de Daniel Munteanu se confruntă cu o situație nu foarte comodă, din pricina accidentărilor. Câțiva dintre jucători au probleme medicale în urma cantonamentului din această iarnă, cu precădere pricinuite de suprafața de joc sintetică pe care s-au disputat multe antrenamente și meciurile amicale.

”Cel mai mult ne incomodează accidentările. Vremea nefavorabilă? Este o piedică, dar trebuie să ne adaptăm, mai ales că nu-i exclus ca și partida de campionat cu Unirea Slobozia să aibă un decor relativ asemănător. Noi suntem însă profesioniști și trebuie să demonstrăm asta.

Pentru noi, este capital. Cu Slobozia jucăm titlul. Am convingerea că ne vom atinge obiectivul: salvarea de la retrogradare. Dar pentru a rămâne în grafic, trebuie neapărat să luăm toate cele trei puncte în prima etapă din 2021”, spunea Daniel Munteanu înainte de meciul cu CSM Ceahlăul, care la momentul respectiv era sub semnul întrebării.

Aerostar Bacău, cinci victorii în amicalele din această iarnă 

Aerostar Bacău a disputat următoarele amicale în această perioadă de pregătire cu: Kids Tâmpa Brașov (Liga 3, 6-1), CSM Ceahlăul Piatra Neamț (Liga 3, 3-1), Bucovina Rădăuți (Liga 3, 2-3), Șomuz Fălticeni (Liga 3, 3-2), Petrolul Ploiești (Liga 2, 0-0), Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2 (Liga 3, 1-1), AFC Odorheiu Secuiesc (Liga 3, 2-5), CSM Focșani (Liga 3, 1-3), KSE Târgu Secuiesc (Liga 3, 4-2) și Foresta Suceava (Liga 3, 2-0).

Aerostar Bacău va debuta în Liga 2, în acest an, cu o adversară din lupta la retrogradare, Unirea Slobozia. Dacă moldovenii sunt pe penultimul loc, cu 9 puncte, echipa din Slobozia e cu o poziție mai sus, pe 19, cu 15 puncte. Partida va avea loc la Bacău și este programată pentru sâmbătă, 20 februarie, de la ora 11:00.

Foto și video: CSM Ceahlăul Piatra Neamț

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-nou-transfer-la-aerostar-bacau-moldovenii-au-adus-un-fotbalist-care-in-prima-parte-a-campionatului-a-jucat-la-asu-poli-si-l-au-debutat-in-amicalul-cu-foresta-suceava-19169330

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-si-a-adus-un-nou-portar-dupa-despartirea-de-vatca-costel-enache-despre-legitimarea-lui-iulian-anca-trip-jucator-pus-pe-liber-de-aerostar-in-prima-parte-a-sezonului-19168638

https://liga2.prosport.ro/seria-1/aerostar-bacau-a-terminat-cantonamentul-de-la-miercurea-ciuc-cu-probleme-cele-doua-aspecte-pe-care-daniel-muteanu-le-a-remarcat-si-pe-care-promite-sa-le-remedieze-speram-sa-rezolvam-19168251

 

 

 

 

Andrei PASCU 14 Feb. 2021, 12:20 Liga 2
Pe aceeași temă