Rezultatele nu l-au demoralizat pe Dorinel Munteanu. SC Oțelul, pe plus după stagiul din Turcia: ”A fost un cantonament reușit”

Răzvan STÎNGĂ 11 Feb. 2023, 13:52 Liga 2
Rezultatele nu l-au demoralizat pe Dorinel Munteanu. SC Oțelul, pe plus după stagiul din Turcia: ”A fost un cantonament reușit”

SC Oțelul s-a întors în România, după cantonamentul organizat în Turcia, iar Dorinel Munteanu a tras concluziile stagiului. Antrenorul este mulțumit de cum a evoluat echipa în Antalya, chiar dacă nu a câștigat vreun meci din cele trei pe care le-a disputat.

Dorinel Munteanu, concluziile cantonamentului organizat de SC Oțelul în Antalya

Dorinel Munteanu are încredere că jucătorii săi vor fi la un nivel foarte bun la ora primului joc din 2023, din sezonul regular al Ligii 2, deși au marcat un singur gol în cele trei teste din Antalya.

Antrenorul formației promovate vara trecută din Liga 3 a remarcat și faptul că jucătorii aduși recent s-au integrat repede în echipă, s-au pliat pe ceea ce el a cerut, iar campania de achiziții s-a terminat odată cu aducerea atacantului bulgar Iliya Dimitrov.

Dorinel Munteanu, după ce SC Oțelul a revenit în România: ”A fost un cantonament reușit”

Oricum, SC Oțelul va mai disputa un meci amical până la primul joc oficial din acest an, la finalul săptămânii următoare, pe 17 februarie.

Din punctul meu de vedere, a fost un cantonament reușit, în vederea jocurilor din campionat, din sezonul regular și play-off. Eu sper și sunt convins că vom face tot posibilul să prindem play-off-ul, deși nu e nimic jucat. Se joacă etapele, dar echipa noastră este pregătită din toate punctele de vedere, chiar și nou veniții au început să intre în ritm. Sunt foarte optimist!

Sunt mulțumit de lot, sunt acoperite toate posturile, pe unele sunt și trei jucători. La ora primului joc trebuie să găsim cel mai în formă prim 11, pentru că întrecerea e lungă, un antrenor nu poate spune în ce stadiu este echipa ca formă sportivă. Dar, eu cred că echipa noastră va crește de la joc la joc, va fi în formă bună.

Turneul de 10 zile a fost suficient pentru ce ne-am propus. Ne vom acomoda cu condițiile din țară acum. Vom mai juca un amical, pe 17 februarie”, a spus Dorinel Munteanu la finalul cantonamentului din Antalya.

SC Oțelul, un gol marcat și două înfrângeri în Turcia

Trei meciuri amicale a disputat SC Oțelul în cantonamentul din Turcia, cu KF Besa Doberdoll (scor 0-0), formație din liga secundă din Macedonia de Nord, FK Olympic Tashkent (scor 1-1), din prima ligă din Uzbekistan, și cu SSV Ulm 1846 (scor 0-2), formație din liga a patra din Germania.

SC Oțelul, favorită la calificarea în play-off-ul de Liga 2

SC Oțelul este pe locul 3 în Liga 2, cu 31 de puncte. Poli Iași e pe 2, tot cu 31 de puncte dar cu un golaveraj mai bun, iar pe primul loc e Steaua, cu 33 de puncte. Imediat sub gălățeni, pe poziția a 4-a, se află Unirea Slobozia, cu 29 de puncte.

Diferența față de locul 7, primul care nu duce în play-off la finalul sezonului regular, ocupat acum de FK Miercurea Ciuc, e de șase puncte. În 2023, SC Oțelul va mai întâlni în sezonul regular CSM Slatina (deplasare), FK Miercurea Ciuc (acasă) și CSC Dumbrăvița (deplasare).

Foto și video: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-a-mai-facut-o-achizitie-2-19260096

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-a-pierdut-cu-o-echipa-din-liga-a-patra-din-germania-in-ultimul-test-din-turcia-jucatorii-lui-dorinel-munteanu-au-ramas-cu-un-singur-gol-marcat-in-trei-partide-19260050

https://liga2.prosport.ro/seria-1/antonio-cruceru-sigur-ca-sc-otelul-poate-promova-in-superliga-19259968

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-e-multumit-de-jucatorii-sai-chiar-daca-au-inscris-un-gol-in-doua-amicale-aceste-lucruri-le-putem-remedia-cu-nou-venitii-inca-are-rabdare-19259756

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-sc-otelul-a-terminat-la-egalitate-si-al-doilea-amical-din-antalya-dupa-ce-a-condus-19259716

 

 

Răzvan STÎNGĂ 11 Feb. 2023, 13:52 Liga 2
Pe aceeași temă