SC Oțelul a rupt seria înfrângerilor, Dorinel Munteanu e mulțumit: ”Am fost o echipă organizată, compactă, agresivă”. Reacția antrenorului după partida cu FC Brașov

Autor: Andrei PASCU Publicat: 20 Jul. 2022, 10:24 Liga 2
SC Oțelul a rupt seria înfrângerilor, Dorinel Munteanu e mulțumit: ”Am fost o echipă organizată, compactă, agresivă”. Reacția antrenorului după partida cu FC Brașov

SC Oțelul a reușit să rupă șirul eșecurilor din meciurile amicale, iar marți seară a făcut 1-1 cu FC Brașov. Dorinel Munteanu a remarcat faptul că nu doar rezultatul a fost unul bun, ci și jocul echipei în sine, modul în care jucătorii săi s-au exprimat pe teren.

Dorinel Munteanu, în sfârșit mulțumit, după remiza dintre SC Oțelul și FC Brașov

Munteanu a văzut un plus față de meciurile trecute, în care SC Oțelul a pierdut clar împotriva anumitor formații din Liga 2. Acum, cu FC Brașov, echipă pregătită de Dan Alexa, antrenorul nou-promovatei a observat mai multe aspecte care l-au mulțumit și care îi dau încredere pentru startul noului sezon.

Dorinel Munteanu a făcut trimitere la o bună parte din meci, la 85 de minute, la faptul că SC Oțelul a jucat la un nivel apropiat de ceea ce el își dorește. Însă, pe final, gălățenii au greșit ceva mai mult și, drept dovadă, au și fost egalați.

SC Oțelul, egalată pe final de FC Brașov

SC Oțelul a deschis scorul în minutul 18, prin Juri Cisotti, dar a fost egalată în minutul 90+2, de Bogdan Roșu.

Echipa noastră s-a prezentat mult mai bine decât în ultimele două jocuri, am avut agresivitate, un joc compact, am controlat. Sigur, 85 de minute am făcut o partidă exactă, dar au intervenit acele greșeli nepermise, chiar dacă sunt de la tineri sau de la jucători cu experiență. Au fost greșeli care ne-au costat, dar concluziile sunt pozitive.

Am avut o echipă foarte bine organizată, compactă, agresivă la mijlocul terenului, cu o posesie destul de bună. Se putea și mai bună, dar ținând cont de teren nu pot să cer echipei mai mult. S-a văzut dorință.

Am spus de la început că vom crește de la meci la meci, vom crește în joc și asta s-a întâmplat. Trebuie să mai așteptăm cu cei veniți acum, până vor ajunge la nivelul celorlalți”, a precizat Dorinel Munteanu la finalul jocului test cu FC Brașov.

SC Oțelul, încă un amical la Poiana Brașov și revine la Galați

SC Oțelul a dus-o rău în meciurile amicale, pierzând la scor în partidele cu viitoarele echipe pe care le va întâlni în următorul sezon de Liga 2. După ce în primul test au trecut cu 6-0 de nou-promovată în Liga 3 Unirea Braniștea, campioana Ligii a 4-a Galați în 2022, gălățenii au cedat în confruntarea cu vicecampioana României, FCSB, scor 0-1, și au mai pierdut în fața Gloriei Buzău, scor 0-4, și Unirii Slobozia, scor 0-3.

Acum, marți seară, SC Oțelul a reușit să rupă seria înfrângerilor cu remiza împotriva Brașovului. Un singur amical mai are nou-promovata în stagiul de pregătire centralizat de la Poiana Brașov, cu Metaloglobus, la 22 iulie. O zi mai târziu va finaliza cantonamentul și va reveni la Galați.

Foto și video: SC Oțelul

 

 

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 20 Jul. 2022, 10:24 Liga 2
Pe aceeași temă