Decizie neașteptată luată de Dorinel Munteanu! SC Oțelul a mai programat un cantonament, în Antalya, unde va disputa patru amicale

Răzvan STÎNGĂ 10 Jan. 2023, 15:26 Liga 2
Decizie neașteptată luată de Dorinel Munteanu! SC Oțelul a mai programat un cantonament, în Antalya, unde va disputa patru amicale

SC Oțelul surprinde și a anunțat că va face două cantonamente în această iarnă! Deși inițial la nivel public clubul din Galați a confirmat doar stagiul de pregătire de la Vatra Dornei, recent a mai anunțat unul, în Turcia, în Antalya, pentru mai bine de 10 zile.

SC Oțelul va pleca miercuri, 11 ianuarie, în primul cantonament, de la Vatra Dornei, la numai două zile de la reunire, dar unde nu va juca vreun meci de verificare. Va reveni la Galați la 25 ianuarie, pentru ca cinci zile mai târziu să plece în Turcia, pentru al doilea cantonament.

SC Oțelul, două cantonamente, Vatra Dornei și Antalya 

Abia în Antalya va avea loc prima partidă de verificare, dar nu și ultima, fiind urmată de alte trei. În urma revenirii în țară, va disputa SC Oțelul și primul test în România, la 18 februarie, dar adversarul nu a fost momentan stabilit.

Așadar, echipa lui Dorinel Munteanu va organiza cinci partide amicale până la prima confruntare oficială din Liga 2.

Oțelarii au reluat ieri ședințele de pregătire pentru partea secundă a campionatului, iar după efectuarea vizitei medicale, lotul condus de Dorinel Munteanu va pleca într-un stagiu la Vatra Dornei (12-25 ianuarie) în care se va pune accent pe acumulările fizice. După revenirea din cantonamentul montan, vor urma câteva zile libere, iar apoi echipa va decola către Antalya (30 ianuarie – 10 februarie), unde va susține un stagiu centralizat în care vor avea loc și 4 partide de verificare. La întoarcerea în țară, formația noastră va mai disputa un meci amical, cu o săptămână înainte de reluarea oficială a campionatului Ligii 2.

Iată programul complet al perioadei de pregătire:

  • 09 ianuarie – reunirea lotului
  • 10-11 ianuarie – vizita medicală
  • 12-25 ianuarie – cantonament Vatra Dornei
  • 30 ianuarie – 10 februarie – cantonament Antalya, Turcia
  • 18 februarie – meci de verificare
  • 25 februarie – CSM Slatina – Oțelul (Liga 2)

Primul joc oficial al roș-alb-albaștrilor în 2023 se va disputa în jurul datei de 25 februarie, pe terenul formației CSM Slatina, în etapa 17 a Ligii 2. Apoi, oțelarii vor primi pe teren propriu vizita celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc (4 martie) și se vor deplasa pe terenul formației CSC Dumbrăvița (11 martie), în ultima rundă a sezonului regular”, se arată pe site-ul ofical al SC Oțelul.

Lotul pe care Dorinel Munteanu îl are la dispoziție:

Portari: Dur-Bozoancă, R. Pop, Paharnicu, Yabre
Fundaș
i: Rus, Farcaș, Sîrghi, Ghiocel, Nedelea,  Panait, Azinovic, Ilieș
Mijlocași
: Bordun, Cisotti, Jardan, Kip, D. Cireș, Maxim, Markovic, Mitoi, Nica, Gorovei, Neagu, Adăscăliței, O. Ursu, Cruceru, C. Constantin, Zivulic
Atacanți
: Cîrjan, Berisha, Râpan

SC Oțelul reia Liga 2 de pe locul 3

SC Oțelul este pe locul 3 în Liga 2, cu 31 de puncte. Poli Iași e pe 2, tot cu 31 de puncte dar cu un golaveraj mai bun, iar pe primul loc e Steaua, cu 33 de puncte. Imediat sub gălățeni, pe poziția a 4-a, se află Unirea Slobozia, cu 29 de puncte.

Diferența față de locul 7, primul care nu duce în play-off la finalul sezonului regular, ocupat acum de FK Miercurea Ciuc, e de șase puncte. În 2023, SC Oțelul va mai întâlni în sezonul regular CSM Slatina (deplasare), FK Miercurea Ciuc (acasă) și CSC Dumbrăvița (deplasare).

Foto și video: SC Oțelul Galați

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-sa-reunit-si-a-organizat-primul-antrenament-19257448

https://liga2.prosport.ro/seria-1/topul-rezervelor-din-liga-2-19257187

https://liga2.prosport.ro/liga-3/scm-zalau-a-luat-un-fost-mijlocas-al-poli-timisoara-19257159

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-musi-prima-reactie-dupa-ce-a-semnat-cu-poli-iasi-e-un-pas-inainte-pentru-mine-sper-sa-mai-raman-daca-promovam-de-ce-a-refuzat-sc-otelul-si-unirea-slobozia-19256988

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-a-anuntat-plecarea-unui-fotbalist-19256943

Răzvan STÎNGĂ 10 Jan. 2023, 15:26 Liga 2
Pe aceeași temă