VIDEO | SC Oțelul a terminat la egalitate și al doilea amical din Antalya, după ce a condus

Marius ANGHEL 06 Feb. 2023, 18:25 Liga 2

La două zile distanță după ce a disputat primul amical în Turcia, SC Oțelul Galați a jucat al doilea meci. De această dată, trupa lui Dorinel Munteanu a întâlnit FK Olympic Tashkent, a 6-a clasată în prima ligă din Uzbekistan în sezonul trecut.

La fel ca sâmbătă, echipa gălățeană a terminat jocul la egalitate, însă de această dată a înscris. Partida s-a terminat cu rezultatul de 1-1, după ce SC Oțelul a condus la pauză.

Goluri în primele minute ale celor două reprize în amicalul dintre SC Oțelul și Olympic Tashkent

În minutul 10, SC Oțelul a reușit să înscrie. După o centrare dintr-un corner din stânga, Antonio Cruceru, adus în această iarnă de la Unirea Slobozia, a reluat cu capul pe spate, de la colțul scurt, din 4 metri, și și-a surprins adversarii.

Egalarea a venit la aceeași poartă, în debutul reprizei secunde, în minutul 47, după o fază de contraatac. Acțiunea a fost purtată în flancul drept, s-a centrat în fața porții, de unde jucătorul echipei din Uzbekistan a înscris din plonjon, cu piciorul.

SC Oțelul Galați a remizat, scor 1-1 (1-0), cu formația de prima ligă din Uzbekistan, FK Olympic Tashkent, în cel de-al doilea meci de pregătire din stagiul din Antalya, Turcia. Oțelarii au deschis scorul prin Antonio Cruceru (min. 10), în urma unei lovituri de colț, în timp ce asiaticii au restabilit egalitatea imediat după pauză (min. 47).

”Roș-alb-albaștrii au controlat în mare parte jocul disputat în Belek, iar pe lângă golul marcat, au mai avut trimis de două ori mingea în bara porții adversarilor (Chirițoiu min. 20 și Yabre min. 47), în timp ce Cisotti nu l-a putut învinge pe portar dintr-o poziție favorabilă, de 1vs1 (min. 79)”, a scris SC Oțelul în cronica jocului.

Dorinel Munteanu a început jocul în formula: Dur-Bozoancă – Farcaș, Yabre, Zivulic, D. Panait – I. Neagu (cpt.), Jardan, Cruceru – Laur. Maxim, Chirițoiu, A. Nica
Au mai evoluat: R. Pop – Nedelea, Andr. Rus, Ghiocel, Gorovei, Bordun, Mih. Adăscăliței, Cisotti, Oct. Ursu, Cr. Ciobanu, Scocîrlă

Echipa gălățeană mai are un singur amical

În primul amical disputat în cantonamentul din Turcia, SC Oțelul Galați a remizat, la scorul de 0-0, cu KF Besa Doberdoll, locul 7 în liga secundă din Macedonia de Nord.

În acest stagiu, unde vor sta până pe 10 februarie, gălățenii mai au un singur amical, conform programului anunțat inițial, cu SVV Ulm (liga a patra din Germania, 9 februarie).

Însă echipa trebuia să dispute patru jocuri de verificare, iar organizatorul stagiului trebuie să-i găsească un nou oponent în locul rușilor de la Enisey Krasnoyarsk, anulat în ultimul moment.

În țară, SC Oțelul nu a disputat niciun amical.

Înregistrarea amicalului dintre SC Oțelul Galați și FK Olympic Tashkent, scor 1-1:

https://www.youtube.com/watch?v=wajJBWaeDFw

Foto și video: SC Oțelul Galați

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-sc-otelul-si-a-inceput-amicalele-din-turcia-cu-o-remiza-fara-gol-in-fata-echipei-pe-care-concordia-a-invins-o-cu-trei-zile-in-urma-19259616

Marius ANGHEL 06 Feb. 2023, 18:25 Liga 2
Pe aceeași temă