SC Oțelul a pierdut cu o echipă din liga a patra din Germania în ultimul test din Turcia. Jucătorii lui Dorinel Munteanu au rămas cu un singur gol marcat în trei partide

Marius ANGHEL 09 Feb. 2023, 17:25 Liga 2

SC Oțelul Galați a pierdut al treilea amical și ultimul pe care îl avea de disputat în cantonamentul din Turcia. Trupa antrenată de Dorinel Munteanu a cedat cu scorul de 0-2 testul cu SSV Ulm 1846, o formație din liga a patra din Germania, astfel că a rămas cu un singur gol marcat în trei partide desfășurate în Antalya.

Eșec pentru SC Oțelul cu SSV Ulm

Cu nemții de la SSV Ulm, lider în seria Sud-Vest a ligii a patra, SC Oțelul a primit gol din minutul 21, din 6 metri, după un corner din stânga și o respingere ratată a defensivei conduse de căpitanul Ghiocel.

Avantajul germanilor s-a mărit în minutul 38, după o fază creată frumos. A fost o acțiune în dreapta, o pasă în diagonală, jucătorul Oțelului l-a scăpat din marcaj pe adversar, iar acesta l-a învins pe Dur-Bozoancă, ieșit la întâmpinare, din circa 14 metri ușor lateral stânga.

A fost 2-0 pentru SSV Ulm la pauză, rezultat care s-a menținut și până la final.

Dorinel Munteanu a început jocul în formula: Dur-Bozoancă – Andr. Rus, Yabre, Ghiocel (cpt.), Nedelea – Zivulic, Cisotti, Gorovei – Mitoi, Chirițoiu, Oct. Ursu
Rezerve: R. Pop – Farcaș, Sîrghi, Mih. Adăscăliței, D. Panait, Cr. Ciobanu, Cruceru, Nica, Jardan, Laur. Maxim

Dorinel Munteanu: ”Echipa a făcut o partidă bună dintr-un punct de vedere”

După joc, Dorinel Munteanu nu s-a arătat deloc îngrijorat de rezultatele înregistrate de echipa sa în amicalele din Antalya. A remarcat lucrurile pozitive văzute la jucătorii săi și e convins că în meciurile oficiale greșelile făcute acum nu se vor repeta.

”Dacă m-aș lua după rezultate, e clar că aș putea să spun foarte multe. Dar punctul meu de vedere este cu totul altul. Echipa a făcut o partidă bună dintr-un punct de vedere, fizic, organizare, determinare, am avut în față o echipă de liga a patra din Germania foarte bine pregătită, care ne-a pus ceva probleme pe început, am primit două goluri din greșeli personale, pe care sunt convins că la jocurile oficiale nu se vor repeta”, a spus Dorinel Munteanu.

Trei amicale și un singur gol marcat de SC Oțelul în Turcia

A fost ultimul amical programat în Turcia pentru SC Oțelul, cu toate că la plecarea din România susținea că va disputa patru jocuri, după ce în țară nu disputase niciun meci de verificare.

În primul joc, gălățenii ar fi trebuit să întâlnească Enisey Krasnoyarsk, însă partida cu rușii a fost anulată în ultimul moment, după ce se făcuse încălzirea.

Ulterior, au fost disputate amicalele cu KF Besa Doberdoll (scor 0-0), locul 7 în liga secundă din Macedonia de Nord, și FK Olympic Tashkent (scor 1-1), a 6-a clasată în prima ligă din Uzbekistan în sezonul trecut.

Revenirea în România are loc vineri, 10 februarie, iar până la primul joc oficial, program în ultimul weekend din februarie, în deplasare la CSM Slatina, Dorinel Munteanu va stabili, cel mai probabil, un ultim amical în data de 18 februarie.

Rezumatul amicalului SC Oțelul Galați – SVV Ulm 0-2:

Înregistrarea amicalului SC Oțelul Galați – SVV Ulm 0-2:

Foto și video: SC Oțelul Galați 

Marius ANGHEL 09 Feb. 2023, 17:25 Liga 2
Pe aceeași temă