VIDEO | SC Oțelul și-a început amicalele din Turcia cu o remiză fără gol în fața echipei pe care Concordia a învins-o cu trei zile în urmă

Marius ANGHEL 05 Feb. 2023, 04:01 Liga 2

În primul amical disputat în cantonamentul din Turcia, SC Oțelul Galați a remizat, sâmbătă, 4 februarie, fără să înscrie, scor 0-0, cu KF Besa Doberdoll, locul 7 în liga secundă din Macedonia de Nord.

Contra acestei echipe, în urmă cu trei zile, Concordia Chiajna câștiga cu 2-0.

Remiză fără gol între SC Oțelul și KF Besa Doberdoll

Rămasă miercuri în ultimul moment fără primul amical, contra rușilor de la Enisey Krasnoyarsk, după ce FRF ar fi amenințat-o că FIFA o va amenda și îi va scădea puncte din campionat fiindcă îndrăznește să joace cu o echipă din țara lui Vladimir Putin, SC Oțelul a disputat abia sâmbătă primul ei joc de verificare în stagiul din Turcia.

A întâlnit formația KF Besa Doberdoll, pe care Concordia o învingea cu trei zile înainte cu 2-0. Jucătorii lui Dorinel Munteanu n-au putut marca însă în fața macedonenilor, nici n-au primit gol, astfel că meciul s-a terminat cu rezultatul cu care a început, 0-0.

Spre deosebire de Concordia, SC Oțelul a pus la dispoziție suporterilor săi filmarea live a jocului test, dar și o galerie foto de calitate.

Dorinel Munteanu a început jocul în formula: Dur-Bozoancă – Andr. Rus, Yabre, Ghiocel (cpt.), Nedelea – Mih. Adăscăliței, Cisotti, Gorovei – Oct. Ursu, Cîrjan, Maxim. Au mai evoluat: R. Pop – Mitoi, Farcaș, Chirițoiu, D. Panait, Jardan, Zivulic, Cr. Ciobanu, Nica și I. Neagu.

Nu au jucat: Ilieș, Sîrghi, Bordun, Cruceru și Scocîrlă.

”În primul rând mi-aș fi dorit victoria, dar, per ansamblu, sunt mulțumit de randamentul echipei, de implicarea jucătorilor. Sigur, trebuia să marcăm. Marcam și câștigam, dar nu am făcut-o, deși am avut câteva ocazii bune, câteva posibilități de a marca. Dar, după primul joc, sunt mulțumit de băieți. Sunt convins că la următorul joc va fi o creștere din punct de vedere al randamentului fiecărui jucător, la nivel de echipă și la prima etapă îmi doresc ca echipa să fie într-o formă foarte bună. Și va fi”, a spus Dorinel Munteanu după remiza cu KF Besa .

Următorul amical, cu o echipă din Uzbekistan

În cantonamentul din Turcia, unde vor sta până pe 10 februarie, gălățenii mai au amicale, conform programului anunțat inițial, cu FK Olympic Tashkent (prima ligă din Uzbekistan, pe 6 februarie) și SVV Ulm (liga a patra din Germania, 9 februarie).

Însă echipa trebuia să dispute patru jocuri de verificare, iar organizatorul stagiului trebuie să-i găsească un nou oponent în locul rușilor de la Enisey Krasnoyarsk.

În țară, SC Oțelul nu a disputat niciun amical.

Reacția lui Dorinel Munteanu după SC Oțelul Galați – KF Besa Doberdoll 0-0:

Rezumatul amicalului SC Oțelul Galați – KF Besa Doberdoll 0-0:

Înregistrarea amicalului dintre SC Oțelul Galați și KF Besa Doberdoll, scor 0-0:

Foto și video: SC Oțelul Galați

Marius ANGHEL 05 Feb. 2023, 04:01 Liga 2
Pe aceeași temă