CSM Slatina s-a întors acasă după cantonamentul montan. Analiza antrenorului Daniel Oprescu și planurile pentru restul perioadei de transferuri

Răzvan STÎNGĂ 23 Jan. 2023, 17:05 Liga 2
CSM Slatina s-a întors acasă după cantonamentul montan. Analiza antrenorului Daniel Oprescu și planurile pentru restul perioadei de transferuri

CSM Slatina a terminat cantonamentul pe care l-a organizat la munte, la Cheile Grădiștei, pentru 10 zile. Oltenii s-au întors duminică din stagiul de pregătire, urmând să se antreneze de acum înainte pe plan local, la Slatina, și să dispute și primele partide de verificare.

CSM Slatina a terminat cantonamentul de la Cheile Grădiștei

Antrenorul Daniel Oprescu este mulțumit de cum a mers cantonamentul, pentru că nu s-a accidentat vreun jucător, asta deși a fost o perioadă intensă, cu două antrenamente pe zi, unul tehnico-tactic, altul bazat pe acumulare.

În continuare, Oprescu mai așteaptă și alte achiziții la CSM Slatina, în jur de doi jucători, pentru că lotul trebuie îmbunătățit pentru a doua parte a sezonului de Liga 2. Până la acest moment, formația nou-promovată din Liga 3 vara trecută a făcut trei achiziții.

Daniel Oprescu mai așteaptă achiziții la CSM Slatina. Oltenii au anunțat trei veniri momentan

După ce i-a legitimat inițial pe Mykhaylo Plokhotnyuk (ex Poli Iași) și Alexandru Ciocâlteu (ex CS Comunal Șelimbăr), în timpul cantonamentului de la Cheile Grădiștei s-a alăturat lotului și experimentatul Marian Anghelina (ex Viitorul Dăești).

Toată lumea a răspuns bine pregătirii. Şi jucătorii noi au ştiut, încă de la început, că vin la o echipă care pune foarte mult accent pe pregătirea fizică, aşa că nu au fost probleme. Nu avem accidentări, sunt mici probleme, tendinite, care apar în urma efortului fizic, însă sunt normale în această perioadă.

Am mai avea nevoie de unul, doi jucători, este posibil să mai apară noutăţi, însă deocamdată nu este nimic concretizat”, a precizat Daniel Oprescu, conform News Flux.

Antrenorul, modest din fire, nu s-a fotografiat alături de jucătorii săi în poza de grup de la finalul cantonamentului.

CSM Slatina are primul amical cu Minerul Costeşti

CSM Slatina e pe locul 11 în clasamentul Ligii 2 după 16 meciuri, cu 22 de puncte, la un punct de locul 10, FC Brașov. Distanța dintre formația lui Daniel Oprescu și locul 6, care duce în play-off, e de patru puncte în acest moment. Poziția respectivă e ocupată acum de Gloria Buzău.

În 2023, în sezonul regular, CSM Slatina le va mai întâlni pe SC Oțelul (acasă), Viitorul Pandurii (deplasare) și Unirea Dej (acasă).

Până la prima partidă oficială din 2023, CSM Slatina le va întâlni în amicale pe Minerul Costeşti (acasă, 28 ianuarie), Dinamo (1 februarie), Cetate Turnu Măgurele (acasă, 4 februarie), Sporting Roşiori (acasă, 8 februarie), Progresul Spartac (deplasare, 11 februarie), Steaua (15 februarie) și CS Comunal Şelimbăr (acasă, 18 februarie).

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-resita-trei-achizitii-dintr-un-foc-19258245

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-mai-perfectat-o-achizitie-un-mijlocas-care-in-ultimul-an-a-jucat-in-liga-3-dar-care-a-mai-evoluat-sub-comanda-lui-daniel-oprescu-la-cele-doua-foste-echipe-din-slatina-19258192

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-in-cantonament-montan-19257860

https://liga2.prosport.ro/liga-3/soimii-lipova-isi-intareste-atacul-inclusiv-cu-unul-dintre-jucatorii-plecati-de-la-csm-slatina-aradenii-au-visat-la-gavra-si-dau-un-mijlocas-la-csc-dumbravita-19257838

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-rasdan-se-desparte-de-viitorul-pandurii-in-vara-19257752

Răzvan STÎNGĂ 23 Jan. 2023, 17:05 Liga 2
Pe aceeași temă