CSM Alexandria a renunțat la cantonamentul montan și a anunțat unde se pregătește pentru a încerca să se salveze de la retrogradarea din Liga 2

Marius ANGHEL 03 Jan. 2024, 13:38 Liga 2
CSM Alexandria a renunțat la cantonamentul montan și a anunțat unde se pregătește pentru a încerca să se salveze de la retrogradarea din Liga 2

CSM Alexandria și-a numit un nou antrenor principal în ultimele zile din 2023, iar alesul, Eugen Trică, a început deja să-și formeze lotul cu care să încerce salvarea de la retrogradare. Prima achiziție este Florin Răsdan, ultima dată la CSM Slatina, pe lista de despărțiri au fost trecuți încă opt jucători, pe lângă cei de care clubul se despărțise înainte de instalarea lui Trică, și s-a decis menținerea lui Vladimir Georgescu, inițial pus pe lista neagră.

Noul ”principal” are mult de muncă pentru a încerca să-și îndeplinească obiectivul, însă, cu toate acestea, a ales să mențină aceeași dată de reunire ca cea stabilită de antrenorul interimar. Abia 15 ianuarie, ultima în care încep treaba unele echipe din Liga 2, printre care ca Steaua, Gloria Buzău, CSC Dumbrăvița și CS Mioveni, în condițiile în care unele sună adunarea încă din 5 sau 8 ianuarie.

CSM Alexandria se reunește printre ultimele din Liga 2 și se va pregăti pe plan local

În încercarea de a se menține în Liga 2, CSM Alexandria se va pregăti doar pe plan local, renunțând la a mai merge într-un cantonament montan, iar până la primul joc oficial din 2024 va disputa cinci amicale, adversarii rămânând aceeași cu cei comunicați în urmă cu aproape o lună. Este vorba despre trei din campionat, Concordia Chiajna, CSM Slatina și Steaua, întâlniți de câte două ori în jocuri oficiale în prima parte a sezonului, în Liga 2 și Cupa României, cât și de doi din Liga 3, Petrolul Potcoava și Cetatea Turnu Măgurele.

Acum a fost comunicată și locația reunirii: stadionul CSS Peco din Alexandria.

”Reunirea lotului CSM Alexandria, pe 15 ianuarie
Echipa masculină de fotbal CSM Alexandria se va reuni, la Stadionul CSS Peco din Alexandria, sub comanda noului antrenor Eugen Trică, la data de 15 ianuarie.
În această iarnă nu se va pleca în stagiu montan de pregătire, preparativele pentru meciurile din primăvară urmând să se efectueze pe plan local.
Reamintim că, până la reluarea campionatului, CSM Alexandria are programate cinci meciuri amicale:
– 24 ianuarie CSM Alexandria – Petrolul Potcoava
– 27 ianuarie Concordia Chiajna – CSM Alexandria
– 3 februarie CSM Slatina – CSM Alexandria
– 10 februarie Steaua – CSM Alexandria
– 17 februarie Cetatea Turnu Măgurele – CSM Alexandria.
Mult succes și La Mulți Ani!”, a transmis CSM Alexandria în data de 3 ianuarie.

  • Reamintim că CSM Alexandria își dispută meciurile de pe teren propriu, de când a promovat în Liga 2, din vara anului trecut, pe stadionul Municipal din Turnu Măgurele, în condițiile în care propria arenă, Municipalul din Alexandria, aflată într-un proces de reconstrucție de la zero, începând din 2021, și-a depășit cu mult termenul de finalizare și nu va fi gata prea curând.

CSM Alexandria este penultima în Liga 2 după 15 etape

CSM Alexandria iernează în Liga 2 pe locul 19, penultimul, cu 8 puncte acumulate în 15 etape, cu patru runde înainte de finalul sezonului regular. Sub ea este doar Progresul Spartac, cu 1 punct și ca și retrogradată. Primul loc care asigură salvarea este 16 și este ocupat de Metaloglobus București, cu 18 puncte. Tot 18 puncte are și Campionii FC Argeș (locul 15).

În ultimele patru meciuri rămase de disputat în sezonul regular al Ligii 2, începând cu 24 februarie, CSM Alexandria va întâlni CS Mioveni (deplasare), CS Tunari (acasă), Chindia Târgoviște (deplasare) și Metaloglobus (acasă). Apoi vor urma șase partide în play-out, în care noua echipă a lui Eugen Trică va încerca să se mențină în liga secundă.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-taie-in-carne-vie-la-csm-alexandria-19296478

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stadionul-din-alexandria-fara-termen-de-finalizare-al-lucrarilor-19296476

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-este-noul-antrenor-al-csm-alexandria-19296430

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-rasdan-primul-transfer-al-iernii-la-csm-alexandria-19296422

 

Marius ANGHEL 03 Jan. 2024, 13:38 Liga 2
Pe aceeași temă