Steaua, două cantonamente și șase amicale în perioada de pregătire. Program încărcat trasat de Daniel Oprița, cu patru adversari din Liga 2

Răzvan STÎNGĂ 13 Dec. 2023, 14:40 Liga 2
Steaua, două cantonamente și șase amicale în perioada de pregătire. Program încărcat trasat de Daniel Oprița, cu patru adversari din Liga 2

Steaua va disputa șase meciuri amicale în pauza de iarnă! În luna ianuarie, la fel ca toate echipele din Liga 2, vor începe elevii lui Daniel Oprița pregătirile, iar antrenorul a stabilit, recent, și programul, cantonamentele și meciurile de verificare care vor avea loc.

Dat fiind faptul că are condiții foarte bune în baza din Ghencea, Steaua va organiza cantonamentele acasă, Daniel Oprița decizând să programeze două, cu 10 zile de ”pauză” între ele.

Steaua, două cantonamente și șase amicale în perioada de pregătire de iarnă

Steaua va relua pregătirile la jumătatea lunii ianuarie, la 15, iar primul meci amical va avea loc cu două zile înainte de intrarea în primul cantonament. La 20 ianuarie, Steaua va întâlni Agricola Borcea (Liga 3).

Ulterior, ”militarii” vor intra în primul cantonament, care va fi organizat în perioada 22 ianuarie – 5 februarie, timp în care se vor disputa două amicale, cu Progresul Spartac, la 27 ianuarie, și cu FC Bolintin Vale (Liga 4 Giurgiu), la 2 februarie. Apoi, după finalul primului stagiu de pregătire, Steaua va mai organiza două meciuri amicale.

Va întâlni două echipe din Liga 2, CSM Slatina, la 7 februarie, după care, la 10 februarie, va urma partida de verificare contra CSM Alexandria. La două zile după meciul cu teleormănenii va debuta al doilea stagiu de pregătire, care va dura până la 17 februarie.

Trupa din Ghencea va întâlni patru echipe din Liga 2 în perioada de pregătire

În această perioadă, chiar la 17 februarie, Steaua va disputa și ultimul meci amical premergător reluării campionatului din Liga 2, cu Campionii FC Argeș. Conform informațiilor oferite de clubul din Ghencea, cinci dintre teste vor fi organizate pe terenul propriu, iar unul în deplasare.

Steaua și-a stabilit programul din perioada de pregătire

Staff-ul tehnic al echipei de fotbal Steaua București a stabilit programul din perioada de pregătire din această iarnă.

Astfel, roș-albaștrii se vor reuni pe 15 ianuarie și vor efectuat două cantonamente la baza proprie în următoarele perioade: 22 ianuarie – 2 februarie și 12-17 februarie. Până la reluarea campionatului Ligii a II-a, prevăzută pe 24 februarie 2024, Steaua va susține șase partide de verificare: cinci acasă și unul în deplasare”, a anunțat Steaua pe pagina de Facebook.

Steaua a anunțat cinci jucători pe care nu-i mai dorește pentru partea a doua a sezonului

Altfel, ieri, Steaua a anunțat cinci jucători care nu mai intră în calculele staffului tehnic pentru partea a doua a sezonului. Daniel Oprița a hotărât că nu va mai miza pe Tsvetelin Chunchukov, Mario Topuzov, Alexandru Boiciuc, Alexandru Buziuc și Rareș Enceanu. Contractele cu aceștia nu au fost încheiate și se speră la o despărțire amiabilă.

În continuare, ”militarii” au ca obiectiv intrarea în play-off. Termină anul pe locul 7 în clasamentul Ligii 2, cu 22 puncte acumulate în 15 partide, la egalitate cu Concordia Chiajna și CSM Ceahlăul, locurile 8 și 9. Steaua este la un punct de poziția a 6-a, pe care încheie anul Viitorul Pandurii.

Foto: Steaua București

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-plusuri-si-minusuri-in-prima-parte-a-sezonului-ligii-2-19296018

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-zamfirescu-nu-mai-continua-cu-unirea-dej-19296007

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-si-a-stabilit-zece-amicale-pentru-iarna-aceasta-19296003

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-blocata-de-fifa-la-transferuri-si-legitimari-19295995

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-stabilit-programul-cantonamentului-si-amicalelor-19295992

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cea-mai-mare-satisfactie-si-dezamagirea-finantatorului-ceahlaului-19295987

Răzvan STÎNGĂ 13 Dec. 2023, 14:40 Liga 2
Pe aceeași temă