CSM Alexandria și-a stabilit adversarii pe care îi va întâlni în perioada de pregătire de iarnă. Trei sunt din Liga 2, cu care a jucat oficial de câte două ori în acest sezon

Marius ANGHEL 11 Dec. 2023, 12:10 Liga 2
CSM Alexandria și-a stabilit adversarii pe care îi va întâlni în perioada de pregătire de iarnă. Trei sunt din Liga 2, cu care a jucat oficial de câte două ori în acest sezon

Prima echipă din Liga 2 care și-a stabilit și anunțat public seria jocurilor amicale pe care le va susține în perioada de pregătire de iarnă este CSM Alexandria. Penultima clasată după 15 etape are programate cinci jocuri test, trei cu colege din campionat și două cu adversare din Liga 3.

Clubul teleormănean anunță că nu a renunțat la lupta pentru evitarea retrogradării, în ciuda situației delicate din clasament, iar în această iarnă va ”restabili echipa”.

Cinci amicale stabilite de CSM Alexandria în perioada de pregătire de iarnă

Printre adversarii pe care CSM Alexandria îi va întâlni în amicalele stabilite pentru perioada de pregătire de iarnă se numără Concordia Chiajna, CSM Slatina și Steaua. Pe toți trei i-a întâlnit de două ori în jocuri oficiale în prima parte a sezonului, în campionat și Cupa României.

Primul amical, cu Petrolul Potcoava, are loc în data de 24 ianuarie, iar ultimul, cu Cetatea Turnu Măgurele, este stabilit pentru data de 17 februarie, cu o săptămână înainte de reluarea Ligii 2.

”Cinci meciuri amicale pentru fotbaliștii noștri
Antrenorul echipei de fotbal, Sorin Albeanu, a stabilit agenda meciurilor amicale din această iarnă.
Astfel, fotbaliștii noștri, înainte de reluarea oficială a Ligii a II-a, vor avea următoarele teste în 2024:
– 24 ianuarie CSM Alexandria – Petrolul Potcoava
– 27 ianuarie Concordia Chiajna – CSM Alexandria
– 3 februarie CSM Slatina – CSM Alexandria
– 10 februarie Steaua – CSM Alexandria
– 17 februarie Cetatea Turnu Măgurele – CSM Alexandria
Nu am renunțat la lupta pentru evitarea retrogradării, așa că vom folosi timpul dedicat vacanței pentru a restabili echipa.
Hai CSM Alexandria!”, a comunicat CSM Alexandria.

  • Rezultatele înregistrate, cronologic, de CSM Alexandria în acest sezon de Liga 2 și Cupa României cu cele trei colege pe campionat cu care va juca amicale în această iarnă: 1-0 la Concordia Chiajna (Liga 2), 1-0 cu CSM Slatina (Cupă), 1-1 la Steaua (Liga 2), 1-0 cu Concordia Chiajna (Cupă), 0-1 cu CSM Slatina (Liga 2) și 2-3 cu Steaua (Cupă).

Echipa teleormăneană are stabilită reunirea în data de 15 ianuarie 2024

În anunțul său, clubul informează că cel care a stabilit amicalele este Sorin Albeanu, antrenor instalat după despărțirea de Alin Pînzaru, înainte de ultimul meci oficial din 2023, partida din Cupa României cu Steaua (scor 2-3).

Nu s-a comunicat data reunirii, iar informațiile Liga2.ro sunt că CSM Alexandria are stabilită prima ședință de antrenament din 2024 la data de 15 ianuarie, într-o zi de luni. Nu este exlusă, însă, nici varianta unei reveniri mai devreme a jucătorilor la antrenamente, în situația în care până atunci vor interveni schimbări la echipă.

Înainte de ultimele meciuri din 2023, CSM Alexandria a anunțat rezilierea contractului cu mai mulți jucători: Ovidiu Horșia, Constantin MitulețuCiprian Groza, Mihai Nițescu, Marius Ciobanu-Vanghele și Enrichi Finica. Cu portarul Ianoș Brînză și fundașul Vladimir Georgescu erau negocieri de despărțire.

CSM Alexandria iernează pe penultimul loc în Liga 2

La prima participare în Liga 2, CSM Alexandria ocupă locul 19 din 20, cu 8 puncte acumulate în 15 etape.

Echipa se află la al treilea antrenor în acest sezon, după ce a mai fost condusă de Ștefan Odoroabă, acum la CS Tunari, tot în Liga 2, și Alin Pînzaru.

În ultimele patru meciuri rămase de disputat în sezonul regular al Ligii 2, începând cu 24 februarie, CSM Alexandria va întâlni CS Mioveni (deplasare), CS Tunari (acasă), Chindia Târgoviște (deplasare) și Metaloglobus (acasă). Apoi vor urma șase partide în play-out.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csm-alexandria-si-steaua-meci-spectaculos-in-etapa-3-de-cupa-romaniei-19295697

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-schimba-antrenorul-a-reziliat-contractul-cu-alin-pinzaru-19295474

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-a-mai-renuntat-la-doi-jucatori-inainte-de-finalul-de-an-in-liga-2-19294974

Marius ANGHEL 11 Dec. 2023, 12:10 Liga 2
Pe aceeași temă