CSC Șelimbăr a început cantonamentul din Turcia. Claudiu Niculescu are la dispoziție 23 de jucători. Adversari din Polonia, Uzbekistan și Cehia în amicale

Marius ANGHEL 29 Jan. 2024, 10:36 Liga 2

CSC Șelimbăr a intrat de sâmbătă, 27 ianuarie 2024, în a doua parte a programului de pregătire stabilit pentru această iarnă. Echipa antrenată de Claudiu Niculescu s-a deplasat în Turcia, unde va efectua cantonamentul și va juca o serie de meciuri amicale.

Liderul Ligii 2 a deplasat în Antalya un lot format din 23 de jucători.

CSC Șelimbăr a început cantonamentul din Turcia cu 23 de jucători

Față de momentul reunirii, din 8 ianuarie, din lotul lui Claudiu Niculescu nu mai fac parte patru jucători, Danilo Babovic, Radu Crișan, Alexandru Luca și Valmir Berisha, iar singura noutate este prezența lui Alexandru Gîț, a cincea achiziție perfectată în această iarnă. Celelalte patru noutăți au fost prezente încă de la primul antrenament susținut în 2024.

În Antalya, CSC Șelimbăr stă din 27 ianuarie până în data de 10 februarie, iar în această perioadă va susține patru amicale. Adversarii sunt: TS Podbeskidzie Bielsko-Biala (1 februarie, locul 17 în liga secundă din Polonia), FK Andijon (4 februarie, locul 7 în prima ligă din Uzbekistan), Sigma Olomouc II (7 februarie, locul 11 în liga secundă din Cehia) și FK Sogdiana (9 februarie, locul 11 în prima ligă din Uzbekistan).

În țară, de la reunire și până la plecarea în cantonament, CSC Șelimbăr s-a pregătit la Sibiu și a organizat un singur amical, în data de 21 ianuarie, un joc-șocală cu echipa U19 a clubului.

Jucătorii aflați în lotul CSC Șelimbăr pentru cantonamentul din Turcia:

  • portari: Alexandru Roșca, Simion Bumbar, Marius Aldescu,
  • fundași: Cătălin Alexe, Ciprian Natea, Florinel Mitrea, Raul Palmeș, Nestorly Lumbu, Robert Gliga, Darius Cosma, Alexandru Gîț,
  • mijlocași: George Monea, Tudor Călin, Marvin Schieb, Paul Moussinga, Mickael Panos, Casian Soare, Valentin Drăghescu, Gabriel Deac,
  • atacanți: Rodrigo Hernando, Raul Rotund, Stefan Visic, Alexandru Darius Pop.

Nouă plecări și cinci achiziții pentru CSC Șelimbăr

La capitolul mutări în lot efectuate în această iarnă, de liderul Ligii 2 după 15 etape s-a despărțit nouă jucători: Aleksander Mitrovic, Eric Vînău (cedat la FC Bihor), Robert Răducioiu, Ionuț Năstăsie (ajuns la CSM Slatina), Denis Ursu (împrumutat în prima parte a sezonului la ACS Mediaș, în Liga 3), Valmir Berisha, Danilo Babovic, Alexandru Luca (ajuns la ACS Mediaș) și Radu Crișan (ajuns la Gloria Buzău).

În schimb, au fost aduși mijlocașul Gabriel Deac (Gloria Bistrița Năsăud, Liga 3), atacanții Stefan Visic (Minerul Ocna Dej, Liga 3) și Alexandru Darius Pop (Concordia Chiajna, Liga 2), portarul Marius Aldescu (Sporting Roșiori, Liga 3) și fundașul Alexandru Gîț (Chindia Târgoviște, Liga 2).

O altă noutate în lot este și Darius Cosma, căpitanul echipei u19 a clubului, promovat la prima echipă de Claudiu Niculescu.

Foto: CSC Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-o-plecare-de-chindia-si-a-reziliat-contractul-si-merge-la-liderul-ligii-2-este-un-plus-pentru-echipa-pentru-lot-exclusiv-19297772

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-dandea-si-radu-crisan-au-semnat-cu-gloria-buzau-19297780

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-despre-achizitiile-facute-de-csc-selimbar-19297484

Marius ANGHEL 29 Jan. 2024, 10:36 Liga 2
Pe aceeași temă