Campionii FC Argeș, cu gândul la victorie înaintea duelului cu Viitorul Pandurii. Alexandru Pelici a analizat partida cu gorjenii: ”Sunt o echipă agresivă, periculoasă pe tranziție”

Andrei PASCU 03 Aug. 2023, 19:23 Liga 2
Campionii FC Argeș, cu gândul la victorie înaintea duelului cu Viitorul Pandurii. Alexandru Pelici a analizat partida cu gorjenii: ”Sunt o echipă agresivă, periculoasă pe tranziție”

Campionii FC Argeș speră să revină cât mai repede în SuperLiga României, în urma retrogradării în Liga 2 la finalul sezonului trecut, după barajul cu Dinamo. Piteștenii vor debuta în stagiunea 2023/2024 în compania celor de la Viitorul Pandurii.

Duelul va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Campionii FC Argeș debutează cu Viitorul Pandurii în Liga 2

Alexandru Pelici, venit la echipă după retrogradare, a analizat într-o oarecare măsură Viitorul Pandurii și se așteaptă la un duel complicat. În plus, conform celor spuse de el, gorjenii nu au arătat deloc rău în amicale și pot pune probleme serioase formației lui.

Viitorul Pandurii a schimbat și ea destui jucători în pauza de vară, așa cum a făcut și Campionii FC Argeș, motiv pentru care nici pentru ea nu e omogenitatea un punct forte.

Alexandru Pelici, analiza partidei Viitorul Pandurii – Campionii FC Argeș

Însă, Alexandru Pelici e convins că, dacă jucătorii vor pune în aplicare ce a lucrat la antrenamente, atunci victoria nu va fi scăpată de Campionii FC Argeș

Pentru asta ne-am pregătit, să începem cu bine sezonul. Avem partida cu Viitorul Pandurii, un joc pe care ne dorim să îl câștigăm, iar dacă suntem pregătiți sau nu, vom vedea sâmbătă. Am văzut Viitorul Pandurii în amicalul cu Buziaș, am fost la meci.

E o echipă care a schimbat destui jucători, a adus mulți jucători, dar și a păstrat câțiva fotbaliști cu experiență din sezonul trecut, care ne pot pune probleme. E o echipă agresivă, e periculoasă pe tranziție, a făcut transferuri, a avut rezultate bunicele în pregătire.

Nu va fi ușor, ne așteaptă un meci interesant, cred că tot sezonul va fi complicat, nimeni nu va câștiga vreun meci înainte ca acesta să înceapă. Nu știu dacă Viitorul Pandurii e peste noi sau sub noi, e clar că vor să înceapă și ei cu dreptul. Mă interesează ce vom putea face noi la ora meciului.

Dacă vom pune în aplicare ce am lucrat, cred că vom veni de acolo cu puncte”, a spus Alexandru Pelici la conferința de presă.

Campionii FC Argeș, campanie puternică de achiziții

În această campanie de achiziții de vară, Campionii FC Argeș a parafat 18 veniri. Cu echipa antrenată de Alexandru Pelici au semnat: Valentin Buhăcianu (ex FC Hermannstadt), Florian Haită (ex Universitatea Cluj), Adrian Scarlatache (ex CS Mioveni), Cristian Balgiu (ex Steaua), Ionuț Rădescu, Andrei Panait (ambii foști la CS Mioveni), Patrick Dulcea (împrumutat de la Farul Constanța), Robert BobocMilcho Angelov (ambii foști la FC Brașov), Ionuț Balaur (ex CS Mioveni), Denis Bujor (ex Unirea Slobozia, luat de la Farul), Bogdan Rusu (ex CS Mioveni), Adrian Grigore-Huideș (ex Albacete U19), Mario Tudose (Benfica U19), Andrei Zătreanu (ex CS Tunari), Bogdan Lazăr (împrumut de la Farul Constanța) Alexandru Răuță (ex Ohod Club – Arabia) și Josip Mihalic (împrumutat de la CFR Cluj, foto articol).

Campiionii FC Argeș, trei eșecuri în amicale

Campionii FC Argeș a disputat trei partide de verificare în timpul cantonamentului efectuat la Curtea de Argeș, cu U Craiova 1948 SA (scor 0-3), SCM Râmnicu Vâlcea (scor 2-0) și CS Tunari (scor 2-0). Ulterior, a mai jucat cu Corvinul Hunedoara (scor 1-4), CSM Slatina (scor 0-2), CS Mioveni (scor 1-0) și ACS Aro Muscelul Câmpulung Muscel (scor 6-0).

După ce va începe campionatul, cu Viitorul Pandurii, Campionii FC Argeș va mai întâlni, în primele runde, CS Mioveni (acasă), CS Tunari (deplasare), Chindia Târgoviște (acasă) și Metaloglobus (deplasare).

  • Campionii FC Argeș, în amicalul cu ACS Aro Muscelul Câmpulung Muscel : Bucur (Din 74’) – A. Grigore (Cristescu 74’), Scarlatache (Ciuciulete 46’), Balaur, Rizzi – Balgiu (Panait 85’), Babin – Y. Pîrvu (Oprescu 74’), Bujor (Haită 30’, Dulcea 60’), Zătreanu (Mircea 60’) – Angelov (Buhăcianu 74’).

Foto și video: Campionii FC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-victorie-cu-acs-muscelul-campulung-muscel-19278185

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-maxim-reactie-inainte-de-covinul-hunedoara-csm-ceahlaul-19278764

https://liga2.prosport.ro/nationale/costin-curelea-noul-selectioner-al-nationalei-romaniei-u20-19278758

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-vrea-o-noua-clasare-pe-loc-direct-promovabil-19278752

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/turul-1-al-cupei-romaniei-se-disputa-astazi-trei-echipe-sunt-calificate-la-masa-verde-in-faza-urmatoare-a-competitiei-19278680

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 03 Aug. 2023, 19:23 Liga 2
Pe aceeași temă