Campionii FC Argeș a făcut spectacol cu o echipă din Liga 3. Victorie clară pentru formația lui Alexandru Pelici

Andrei PASCU 27 Jul. 2023, 14:14 Liga 2

Campionii FC Argeș a disputat, miercuri, două partide amicale. După ce în prima parte a zilei a întâlnit în deplasare CS Mioveni, de care a trecut la limită, scor 1-0, seara a evoluat în compania unei formații din Liga 3, ACS Aro Muscelul Câmpulung Muscel.

S-a impus cu 6-0 trupa pregătită de Alexandru Pelici, marcând câte trei goluri pe repriză.

Campionii FC Argeș, 6-0 în amicalul cu ACS Aro Muscelul Câmpulung Muscel

”Principalul” echipei Campionii FC Argeș vrea să vadă cât mai mult jucătorii la treabă în această perioadă, detaliul fiind accentuat și de cele două partide de verificare programate în aceeași zi. Confruntarea cu nou-promovata în Liga 3 ACS Aro Muscelul Câmpulung Muscel a avut loc pe stadionul ”Nicolae Dobrin”.

De 20 de minute a avut nevoie Argeșul pentru a deschide scorul, prin Milcho Angelov. După numai nouă minute, echipa din Liga 2 a dus scorul la 2-0, în urma reușitei lui Andrei Zătreanu. Scorul primelor 45 de minute a fost stabilit de Yanis Pîrvu, marcator în minutul 34.

Milcho Anghelov, omul amicalului Campionii FC Argeș – ACS Aro Muscelul Câmpulung Muscel

În partea secundă, tot Angelov a fost primul care a modificat tabela, marcând în minutul 72. Șase minute mai târziu s-a făcut 5-0, după ce a punctat și Patrick Dulcea. Tot Dulcea a stabilit scorul final, 6-0, cu patru minute înaintea timpului regulamentar.

FC Argeș a câștigat la scor de tenis cel de-al doilea amical al zilei, al șaptelea test de verificare din această perioadă precompetițională. Echipa noastră s-a impus cu 6-0, în confruntarea de miercuri seară, de pe stadionul Nicolae Dobrin, cu Aro Muscelul Câmpulung, nou-promovată în Liga a III-a.

Reușitele alb-violeților au fost semnate de Angelov(min.20, 72), Zătreanu(min.29), Pîrvu(min.34) și Dulcea(min.78, 86). Jocul a fost la discreția piteștenilor, muscelenii având doar o singură oportunitate de gol în debutul partidei, portarul Bucur reușind să respingă șutul lui Darius Grigore din interiorul careului. În afară de cele șase reușite, Argeșul și-a mai trecut în cont și alte oportunități de a mai marca, Angelov, Balaur, Bujor și Zătreanu punându-l la grea încercare pe portarul oaspeților. Foarte aproape de gol a fost și Radu Ciuciulete, însă ”foarfeca” acestuia a lovit bara transversală. În testul cu muscelenii, antrenorul Alexandru Pelici a utilizat jucătorii care au evoluat mai puțin în amicalul de la prânz cu CS Mioveni, dar și fotbaliștii tineri pe care îi are în lot. După cele șapte jocuri de verificare disputate până acum, bilanțul echipei noastre este de 4 victorii și 3 înfrângeri”, a scris Campionii FC Argeș pe site, despre amicalul cu formația din Liga 3.

  • Campionii FC Argeș: Bucur (Din 74’) – A. Grigore (Cristescu 74’), Scarlatache (Ciuciulete 46’), Balaur, Rizzi – Balgiu (Panait 85’), Babin – Y. Pîrvu (Oprescu 74’), Bujor (Haită 30’, Dulcea 60’), Zătreanu (Mircea 60’) – Angelov (Buhăcianu 74’).
  • ACS Aro Muscelul Câmpulung Muscel a început în formula: Gallo – Butoiu, Fieraru, Chiper, R. Cicu – Neicu, Șerban, Durdun, Bucurescu – Măzărache, D.Grigore.
  • După pauză au mai evoluat: Mușat, Robu, Marin, Bogdan, Marinescu, Pia, A. Cicu, Bănică, Papuc, Troană, Tobias.

Campionii FC Argeș, amicalele verii

Campionii FC Argeș a disputat trei partide de verificare în timpul cantonamentului efectuat la Curtea de Argeș, cu U Craiova 1948 SA (scor 0-3), SCM Râmnicu Vâlcea (scor 2-0) și CS Tunari (scor 2-0). Ulterior, a mai jucat cu Corvinul Hunedoara (scor 1-4), CSM Slatina (scor 0-2) și CS Mioveni (scor 1-0).

După ce va începe campionatul, cu Viitorul Pandurii, Campionii FC Argeș va mai întâlni, în primele runde, CS Mioveni (acasă), CS Tunari (deplasare), Chindia Târgoviște (acasă) și Metaloglobus (deplasare).

Foto: Fotbal Club Argeș Pitești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/argesul-victorie-la-limita-in-amicalul-cu-cs-mioveni-19278102

https://liga2.prosport.ro/seria-1/matei-tanasa-a-ajuns-la-gloria-buzau-19278176

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-si-csm-slatina-egale-in-penultimul-amical-19278167

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-si-a-prezentat-patru-noi-achizitii-19278157

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noii-antrenori-ai-cs-mioveni-prezentati-oficial-19278155

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-al-doilea-jucator-care-a-promovat-in-prima-liga-cu-sc-otelul-a-ajuns-la-unirea-dej-impreuna-putem-sa-atingem-performante-foarte-frumoase-19278146

Andrei PASCU 27 Jul. 2023, 14:14 Liga 2
Pe aceeași temă