Continuă plecările de la CSC Dumbrăvița. Adrian Zaluschi a acceptat, în cele din urmă, rezilierea și merge la o echipă aflată două ligi mai jos

Anda DELIU 22 Jan. 2024, 19:43 Liga 2

Continuă plecările de la CSC Dumbrăvița. Timișenii au convins încă un jucător de pe ”lista neagră” făcută de antrenorul Cosmin Stan să semneze rezilierea contractului cu clubul.

Este vorba de Adrian Zaluschi (34 de ani), jucător cu vechi ștate la formațiile de liga secundă bănățene și nu numai, unul dintre cei mai tehnici fotbaliști pe care Stan s-a bazat în ultimul an.

Adrian Zaluschi se desparte de CSC Dumbrăvița după un an

Ajuns la 34 de ani, jucătorul de profil ofensiv ce poate juca pe mai multe posturi a avut o poveste impresionantă. S-a accidentat foarte puternic la cap, pe când juca la ACU Arad. A fost operat și a ajuns inclusiv să aibă plăci de titan în craniu.

Adrian Zaluschi a trecut în cariera sa pe la Poli Timișoara, ACU Arad, Millenium Giarmata, UTA, Ripensia, ACS Poli, Dunărea Călărași, Minaur Baia Mare, SSU Poli și CSC Dumbrăvița, club la care a ajuns acum un an, în ianuarie 2023. În acest sezon a adunat 661 minute în campionat, în 11 jocuri, dintre care nouă începute ca titular. Nu a marcat niciun gol în actuala ediție de campionat.

Zaluschi, a noua plecare în această iarnă din lotul lui Cosmin Stan

Adrian Zaluschi a fost pus de antrenorul Cosmin Stan pe o amplă listă de nu mai puțin de nouă fotbaliști cu care nu voia să mai lucreze, din motive mai mult sau mai puțin fotbalistice sau obiective. Jucătorul timișorean a reziliat printre ultimii din listă, despre care Liga2.ro a mai scris.

Pe ea se aflau și Mykhailo Plokhotnyuk, Alexandru Ciui, Paul Mercioiu, Ionuț Tănase, Vlad Gîsă, Eduard Amariei și Nenad Lalic. De asemenea, tot pe listă este și Darius Țieranu, și el reticent să semneze despărțirea. Andrei Toroc a plecat al Bologna, informația prezentată în exclusivitate de Liga2.ro.

Plecarea lui Zaluschi este a noua în această iarnă de la CSC Dumbrăvița, aproape un prim ”11”.

”Clubul nostru anunță despărțirea de comun acord de fotbalistul Adrian Zaluschi. Îi mulțumim pentru munca depusă în ultimul an la Dumbrăvița și îi dorim mult succes pe mai departe!”, e mesajul clubului din Dumbrăvița.

Zaluschi merge la CSM Lugoj, în Liga 4 Timiș!

Din informațiile Liga2.ro, Adrian Zaluschi are deja o nouă echipă: CSM Lugoj.

El va coborî, astfel, două eșaloane, după ce nu a mai dorit, din motive familiale, să plece departe de casă și vrea să înceapă să se pregătească și pentru momentul în care va decide să renunțe la cariera de fotbalist. CSM Lugoj vrea să promoveze în Liga 3 la vară.

Până acum, în mod oficial, CSC Dumbrăvița, a 14-a clasată în Liga 2 după 15 etape, i-a acontat doar pe Răzvan Morariu și Ahmet Ekmecki. Semnăturile lui Cătălin Horcea și Cristian Gavra se lasă așteptate.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-jucat-si-un-al-doilea-amical-cu-uta-u18-19297838

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nenad-lalic-pleaca-de-la-csc-dumbravita-ahmet-ekmekci-a-semnat-19297720

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-disputat-primul-amical-din-2024-in-care-a-testat-multi-jucatori-cosmin-stan-a-fugit-si-de-ofiter-de-presa-al-clubului-19297667

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-inca-un-fotbalist-roman-pleaca-de-la-o-varsta-frageda-in-italia-s-a-ridicat-la-csc-dumbravita-insa-timisenii-nu-se-aleg-cu-nimic-de-la-bologna-19297607

Anda DELIU 22 Jan. 2024, 19:43 Liga 2
Pe aceeași temă