CSM Reșița a obținut același rezultat și în al doilea amical din acest an. Pentru adversara antrenată de Srdjan Luchin au jucat și fotbaliști ultima dată foști la Dumbrăvița și Poli Timișoara

Marius ANGHEL 01 Feb. 2024, 15:00 Liga 2

CSM Reșița s-a impus tot cu scorul de 4-0 și în al doilea amical disputat în 2024. De această dată, trupa bănățeană din Liga 2 a întâlnit un adversar și mai modest decât primul.

Dacă sâmbătă au trecut de CSM Deva, liderul Seriei a 7-a a Ligii 3, miercuri, 31 ianuarie, jucătorii lui Flavius Stoican au învins CS Timișul Șag, a doua clasată în Liga a 4-a Timiș după 19 etape.

CSM Reșița a învins CS Timișul Șag în al doilea amical din 2024

La fel ca jocul cu CSM Deva, partida cu CS Timișul Șag a avut loc pe terenul sintetic al Complexului Sportiv ”Mircea Chivu” din Reșița. Divizionara secundă s-a impus cu scorul de 4-0 prin reușitele lui Marian Drăghiceanu (38), Andrei Burlacu (44), venite în prima repriză, Francisc Cristea (88) și Mediop Ndiaye (90+), din ultimele minute ale meciului.

CS Timișul Șag îl are ca antrenor pe Srdjan Luchin și printre jucători se numără Adrian Zaluschi, plecat de curând de la CSC Dumbrăvița și care inițial era vorba că merge la CSM Lugoj, și Carol Taub, ultima dată la SSU Poli Timișoara, potrivit Radio Timișoara.

Antrenorul Reșiței, Flavius Stoican, s-a declarat mulțumit de faptul că jucătorii săi înscriu și nu primesc gol.

”Important e că am marcat, mă bucură faptul că ajungem în fața porții, că marcăm, dar şi că nu primim goluri. Important este să continuăm pe aceeaşi linie, pentru că avem o echipă solidă, să muncim în continuare, chiar dacă nu este ușor în această perioadă. Dar mă bucur pentru ei că marchează și că stau bine şi în defensivă. Un test util cu o echipă care va fi într-un eșalon superior – sau cel puțin așa a arătat echipa adversă. Au în componenţă foşti jucători de Liga 1 şi Liga a 2-a și atunci chiar au mari speranțe de promovare. Au un antrenor tânăr, pe Srdjan Luchin, un antrenor de viitor, un băiat pe care eu l-am avut ca elev la Dinamo, știu ce fel de om este şi cât de implicat. Bravo lui, vreau să-i felicit şi pe adversari, deoarece, chiar dacă sunt în Liga a 4-a, nu o arată și nivelul jucătorilor este mult mai sus”, a comentat Stoican, citat de Radio Reșița.

CSM Reșița a început în formula: Mereu – Bărboianu, Elton da Silva, Rimovecz, Fota – Drăghiceanu, Dudea, Dam. Isac – Andr. Burlacu, D. Fărăgău, Cip. Rus.
În partea secundă au jucat: Ct. Căpățână (Contra) – Szijj, Cega, Al. Sabău, Chera (Ghinea) – Lascu, Dolghi (Mensah), Napoleone, Al. Negru – Fr. Cristea, Ndiaye.

Jiul Petroșani, ultimul adversar al Reșiței înainte de plecarea în Turcia

CSM Reșița continuă în aceste zile pregătirea pe plan local, iar până să plece în cantonamentul din Turcia va mai disputat un amical. Acesta este programat vineri, 2 februarie 2024, tot pe sinteticul din Valea Domanului, contra CSM Jiul Petroşani, clasată pe locul 6 în Seria a 7-a a Ligii 3.

În Turcia, echipa lui Flavius Stoican va sta 11 zile și va disputa cinci amicale, adversarii nefiind încă anunțați.

Declarația lui Flavius Stoican și golurile marcate de CSM Reșița în amicalul cu CS Timișul Șag:

 

Foto și video: CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cluburile-din-liga-2-care-vor-in-prima-liga-din-2025-trebuie-sa-aiba-director-sportiv-calificat-de-frf-nu-se-risca-neacordarea-licentei-dar-amenda-este-una-usturatoare-19298459

https://liga2.prosport.ro/seria-1/regula-56-impusa-de-frf-pentru-cluburile-de-fotbal-din-romania-19298434

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-invins-csm-deva-intr-un-amical-19298286

Marius ANGHEL 01 Feb. 2024, 15:00 Liga 2
Pe aceeași temă