CSC Dumbrăvița începe despărțirile din această iarnă cu unul dintre jucătorii străini pe care îi avea în lot

Anda DELIU 14 Dec. 2023, 20:27 Liga 2

CSC Dumbrăvița a început să se ocupe cu rezilierile de contracte pentru perioada de iarnă.

Clubul timișean a anunțat joi, 14 decembrie 2023, prima despărțire, de atacantul ucrainean Mykhailo Plokhotnyuk, jucător achiziționat în această vară și care, anterior, a evoluat pentru alte două formații românești.

Plokhotnyuk nu l-a convins pe Cosmin Stan

Atacantul de 24 de ani și 1,80 m înălțime a ajuns în vară la CSC Dumbrăvița, după ce anterior a evoluat pentru Poli Iași (21 de meciuri în Liga 2 și 5 goluri) și CSM Slatina (8 meciuri în Liga 2 și 1 gol).

La echipa timișeană nu s-a impus ca titular incontestabil în lot, deși este un atacant cu talie. A bifat doar 371 de minute în campionat, după ce a fost utilizat în 8 partide. În trei dintre aceste jocuri a intrat pe parcurs, iar din alte cinci, începute ca titular, a fost înlocuit. A marcat un gol, în 1-1 acasă cu Metaloglobus.

În Cupa României, din cele două meciuri ale echipei în acest sezon, nu a fost în lot contra CSC Ghiroda și Giarmata Vii (scor 4-0) și a fost pe teren cu UTA (scor 0-1) până în minutul 90, când a fost înlocuit.

De cele mai multe ori, cu toată că pe finalul acestui 2023 nu a arătat cea mai bună formă, pe fondul unor probleme medicale, antrenorul a ales să îl utilizeze pe Dragan Paulevici ca unic vârf.

”Clubul nostru a ajuns la un acord de reziliere a contractului cu atacantul Mykhailo Plokhotnyuk
Mulțumim pentru munca depusă în tricoul alb-verde! Mult succes pe viitor, Mișa!”, a transmis CSC Dumbrăvița.

  • Mykhailo Plokhotnyuk era unul dintre jucătorii străini din lotul echipei CSC Dumbrăvița. Rămân sârbul Nenad Lalic (24 ani, fundaș), ghanezul Bruce Nortey (19 ani, mijlocaș, împrumutat de la UTA) și marocanul Ouadie Salhi (mijlocaș, 26 ani).

Joacă și tenis de masă. A venit la ”pachet” cu soția

Un amănunt interesant este că Plokhotnyuk a fost adus de clubul din Dumbrăvița și cu soția sa, Natalia (35 de ani), jucătoare de tenis de masă. Dacă fotbalistul nu se transferă pe undeva prin Timiș, în Liga 3, clubul va rămâne fără jucătoarea ucraineancă, care își va urma soțul, așa cum a făcut-o la Iași și Slatina.

De altfel, la un moment dat, antrenoarea de tenis de masă Nicoleta Husar glumea că dacă Stan nu-l mai vrea pe Mykhailo, îl reprofilează ea la echipa de tenis de masă băieți, căci odesitul se descurcă și cu paleta în mână.

CSC Dumbrăvița va mai negocia în perioada aceasta și alte rezilierie de contracte, astfel că despărțirile nu sunt la final.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fara-echipa-si-fara-bani-ce-face-acum-jucatorul-rus-care-a-blocat-o-pe-chindia-la-transferuri-printr-o-decizie-fifa-19296074

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-santa-a-decis-sa-si-incheie-cariera-de-antrenor-19296061

https://liga2.prosport.ro/liga-3/analiza-11-echipe-din-liga-3-sunt-matematic-calificate-in-play-off-iar-jumatate-din-locurile-pentru-play-out-sunt-ocupate-cu-trei-etape-inainte-de-finalul-sezonului-regular-19296050

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-inca-asteapta-pentru-numirea-presedintelui-19296027

Anda DELIU 14 Dec. 2023, 20:27 Liga 2
Pe aceeași temă