Plecările de la CSC Dumbrăvița au intrat în stand-by. Jucătorii aflați pe lista neagră și noul antrenor cu portarii pe care îl vor avea timișenii

Anda DELIU 06 Jan. 2024, 22:43 Liga 2
Plecările de la CSC Dumbrăvița au intrat în stand-by. Jucătorii aflați pe lista neagră și noul antrenor cu portarii pe care îl vor avea timișenii

CSC Dumbrăvița are intenția să se despartă de mulți jucători iarna aceasta, aproape de un prim 11, dar, deocamdată, a încheiat doar cinci colaborări.

Cu unii fotbaliști, planul de reziliere decurge mai greu, și nu doar pentru că suntem într-o perioadă de vacanță, ci și din cauză că cei intrați pe lista neagră a antrenorului Cosmin Stan nu vor să renunțe în orice condiții la contractul pe care îl mai au cu clubul. Această întârziere blochează și planurile echipei de a face noi achiziții pentru partea a doua a sezonului.

Pe de altă parte, clubul e aproape ca și înțeles cu un nou antrenor cu portarii.

Ce jucători nu ar mai fi doriți la CSC Dumbrăvița

Conducerea CSC Dumbrăvița a reziliat în această iarnă contractele cu Mykhailo Plokhotnyuk, Paul Mercioiu (împrumutat de la UTA), Alexandru Ciui, care avea și rol de antrenor cu portarii, Vlad Gîsă și Ionuț Tănase. Din informațiile Liga2.ro, la primii doi, ambii atacanți, s-a renunțat pe considerente fotbalistice, în timp ce la ceilalți trei motivele au fost și altele.

Cei care nu mai sunt doriți de Cosmin Stan sunt mai mulți și nu se înaintează cu rezilierea tocmai pentru că jucătorii ar dori să continue, mai ales că unii au contract inclusiv pentru sezonul viitor.

De la echipă ar mai urma alte patru plecări. Informații care circulă în fotbalul timișean, verificate de Liga2.ro, spun că printre ei se află Nenad Lalic, Darius Țieranu și Adrian Zaluschi. Un alt nume, confirmat însă doar dintr-o sursă, ar fi Ouadie Salhi.

Răzvan Morariu, singura achiziție de până acum. Călin Frunză va fi noul antrenor cu portarii al echipei

Clubul are, totuși, o primă achiziție bifată în această iarnă. A semnat cu Răzvan Morariu, tânăr care s-a format chiar la Dumbrăvița și apoi a mai evoluat pentru Ripensia și slovenii de la Fuzinar.

În plus, din informațiile Liga2.ro, CSC Dumbrăvița și-a găsit și un nou antrenor cu portarii. Este vorba despre Călin Frunză, liber de contract din vara anului trecut, după ce a plecat de la Ripensia, echipă retrogradată din Liga 2.

Frunză îl va înlocuit pe Ciui și are o calificare net superioară față de acesta, deoarece are, alături de William Harasim, echivalentul Licenței PRO pentru această meserie.

CSC Dumbrăvița se va reuni la data de 15 ianuarie 2024.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ionut-tanase-s-a-despartit-dupa-un-an-si-jumatate-de-csc-dumbravita-19296766

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vlad-gisa-si-ionut-tanase-s-au-despartit-de-csc-dumbravita-19296607

https://liga2.prosport.ro/seria-1/paul-mercioiu-s-a-despartit-de-csc-dumbravita-19296467

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-speriat-europa-19296847

Anda DELIU 06 Jan. 2024, 22:43 Liga 2
Pe aceeași temă