Liga 4 Teleorman și Liga 4 Dâmbovița și-au anunțat campioanele care vor lupta pentru promovarea în Liga 3. Costin Lazăr a făcut spectacol cu Dunărea Turris și e favorit în finală

Andrei PASCU 06 Jun. 2022, 15:50 Liga 4
Liga 4 Teleorman și Liga 4 Dâmbovița și-au anunțat campioanele care vor lupta pentru promovarea în Liga 3. Costin Lazăr a făcut spectacol cu Dunărea Turris și e favorit în finală

Încă o finală de Liga 4 pentru promovarea în Liga 3 a fost stabilită. AJF Teleorman și AJF Dâmbovița și-au desemnat campioanele și au stabilit cine merge în barajul final pentru accederea în eșalonul superior. Este vorba de Dunărea Turris Turnu Măgurele și Roberto Ziduri.

Dunărea Turris Turnu Măgurele și Roberto Ziduri vor disputa finala pentru promovarea în Liga 3

Cu Costin Lazăr, fostul fotbalist al Rapidului, pe banca tehnică, Dunărea Turris Turnu Măgurele (foto principal și foto articol) nu a avut probleme pe parcursul întregului campionat regular, pe care l-a terminat cu victorii pe linie în Seria 2, 16 succese în 16 partide și un golaveraj zdrobitor, de 106 goluri marcate și numai cinci primite. A terminat întrecerea cu 48 de puncte, în timp ce locul 2, Astra Plosca, a încheiat întrecerea regulară cu 32 de puncte.

Nici în sferturile play-off-ului n-a avut probleme formația lui Costin Lazăr, care a învins cu 11-0 la general CS Vîrtoape, 7-0 în tur și 4-0 în retur. Ulterior, în semifinale, a învins Dinamo Kids Videle cu 7-0 la general, câștigând în tur cu 6-0, iar finala a fost și ea fără istoric.

Dunărea Turris Turnu Măgurele a câștigat la pas Liga 4 Teleorman

Dunărea Turris Turnu Măgurele a trecut în ultimul act, care a trimis-o în finala pentru Liga 3, de colega de serie, Astra Plosca, scor 1-0 în tur, în deplasare, și 7-0 în retur, în partida de la Turnu Măgurele.

Obiectivul e promovarea, nu vrem să pierdem timpul. Avem condiții, condiții de Liga 2. Totul e la un standard înalt. În aceste condiții se regăsesc doar echipe de la Liga 2 în sus. Dacă vrei să faci totul profesionist, ai nevoie de condiții. Așa, să treacă timpul putem face orice, dar nu sunt genul care să facă asta.

Sunt încrezător la baraj. Băieții știu să se mobilizeze. E un campionat slăbuț pentru noi până acum, dar la meciul de baraj jucătorii vor fi conștienți că putem trece peste, că avem valoare, chiar dacă nu am avut meciuri grele până acum.

Echipa e ajutată de Consiliul Local, primarul se implică, oamenii din zonă la fel. Toată lumea e pentru sport. Există plăcere pentru fotbal. Ar fi un eveniment pentru tot orașul să promovăm, pentru că altceva nu prea poate să îți ofere plăcere aici.

Mă gândeam că poate sunt lucruri care mă pot da înapoi, dar aici sunt oameni hotărâți. Toată lumea a înțeles că trebuie să fie făcute profesionist lucrurile. Sunt sigur că vor merge în continuare bine lucrurile. Condițiile de aici și discuțiile m-au făcut să îmi dau acordul, să vin. Mă bucur că am făcut alegerea asta”, spunea Costin Lazăr într-un interviu pentru Liga2.ro, la finele lunii aprilie.

Roberto Ziduri, și ea fără înfrângere, în Liga 4 Dâmbovița. Dumitru Dumitriu, un apropiat al campioanei 

În Liga 4 Dâmbovița, campionatul a fost unul clastic, tur-retur, iar Roberto Ziduri, cu o etapă rămasă de jucat, a reușit să își adjudece titlul de campioană. În 29 de meciuri din totalul celor 30 de etape a adunat 26 de victorii și trei remize, tot cu un golaveraj de peste 120 de goluri marcate, 124, și numai 15 primite. Locul 2 este asigurat de Străjerii Târgoviste 1396, 74 de puncte.

La partida din cea mai recentă rundă, cu Vointa Crețu, scor 3-0 pentru Roberto Ziduri, în tribune a asistat și legenda Stelei Dumitru Dumitriu. Acesta și-a făcut apariția în tribune pentru că, potrivit Info Dâmbovița, fiica lui este căsătorită cu un jucător de la campioana Ligii 4 Dâmbovița.

Dumitriu a participat și la petrecerea de la finalul partidei, la invitația primarului, unde s-a sărbătorit cu un grătar. Este de așteptat ca Dumitru Dumitriu să își facă apariția și la finala pentru Liga 3 cu Dunărea Turris Turnu Măgurele.

Tot mai multe AJF-uri își desemnează campioanele la Liga 4

Liga2.ro a mai prezentat până acum campioanele din Iași (Flacăra Erbiceni), Brașov (Olimpic Zărnești), Arad (ACB Ineu), Cluj (Supporter 2.0 Cluj Napoca), Hunedoara (Retezatul Hațeg), Timiș (Phoenix Buziaș), Sibiu (Inter Stars Sibiu), Vâlcea (Cozia Călimănești), Mehedinți (Recolta Dănceu), Dolj (Dunărea Calafat), Galați (Unirea Braniștea), Brăila (Victoria Traian), Suceava (Juniorul Suceava), Alba (CS Universitatea Alba Iulia) și Gorj (CSO Turceni).

Foto: Dunărea Turris Turnu Măgurele, Roberto Ziduri și Info Dâmbovița

https://liga2.prosport.ro/liga-4/cso-turceni-a-izbutit-eventul-in-judetul-gorj-oltenii-intalnesc-un-adversar-dificil-in-baraj-de-promovare-in-liga-3-va-fi-greu-dar-nu-imposibil-19233931

https://liga2.prosport.ro/liga-4/cs-universitatea-alba-iulia-si-a-confirmat-statutul-si-a-castigat-liga-a-4-a-alba-echipa-este-considerata-un-el-dorado-in-judetul-sau-promovarea-in-liga-3-este-scopul-nost-19233922

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noul-proiect-de-la-medias-e-gata-si-va-lua-startul-din-liga-4-eric-de-oliveira-va-face-parte-din-conducere-eu-si-mai-multi-oameni-de-fotbal-ne-implicam-19233887

https://liga2.prosport.ro/liga-4/liga-4-braila-vs-liga-4-galati-in-barajul-pentru-promovare-ajf-urile-si-au-desemnat-campioanele-si-asteapta-dubla-pentru-liga-3-19233812

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 06 Jun. 2022, 15:50 Liga 4
Pe aceeași temă