Supporter 2.0 Cluj Napoca a devenit campioana județului Cluj. Vedeta echipei, un fost dinamovist. Finanțatorul echipei: ”Jucătorii și staff-ul au fost adevărate mașini de luptă, reci și eficiente”

Marius ANGHEL 24 May. 2022, 13:56 Liga 4
Supporter 2.0 Cluj Napoca a devenit campioana județului Cluj. Vedeta echipei, un fost dinamovist. Finanțatorul echipei: ”Jucătorii și staff-ul au fost adevărate mașini de luptă, reci și eficiente”

Județul Cluj își cunoaște, din weekendul trecut, campioana acestui sezon de Liga 4, ediția 2021-2022, respectiv echipa care o va reprezenta la barajul de promovare în Liga 3.

Este vorba despre ACS Supporter 2.0 Cluj Napoca, o formație poreclită pe plan local drept Victoria Cluj și care și în precedentele două ediții de campionat s-a luptat pentru acest obiectiv, însă a terminat în spatele celor de la Someșul Dej (2020), respectiv Viitorul Cluj (2021).

Supporter 2.0 Cluj Napoca este campioana Ligii a 4-a Cluj în 2022

Sâmbătă, 21 mai, la baza sportivă din Iclod, Supporter 2.0 Cluj Napoca a învins, pe teren propriu, în etapa a 24-a, cu scorul de 8-0 (2-0) Viitorul Poieni (locul 9) și și-a asigurat locul 1 în Liga a 4-a Cluj, cu două runde înainte de finalul sezonului.

Deși are doar un avans de trei puncte față de Arieșul Mihai Viteazu, echipa văzută mult timp principala favorită la câștigarea campionatului, Supporter 2.0 nu mai poate pierde primul loc, deoarece mai are două jocuri de disputat, față de doar unul al rivalei, cât și rezultatele directe de partea sa (1-1 acasă, în tur, și 0-5 în deplasare, în retur).

În 22 de meciuri disputate în acest sezon, echipa antrenată de Adrian Trușcă și care îl are ca vedetă pe Laurențiu Rus, fost mijlocaș la Dinamo, CFR Cluj, Petrolul sau ”U” Cluj, a înregistrat 17 victorii, două egaluri și 3 înfrângeri, are golaveraj 84-21 și 53 de puncte acumulate.

Liviu Alexa, finanțatorul Suporter 2.0: ”Cei trei ani de eșecuri și ghinioane au fost o lecție incredibilă pentru mine”

Echipa campioană a județului Cluj este finanțată de jurnalistul Liviu Alexa. Acesta spune cât de mult s-a muncit pentru îndeplinirea acestui obiectiv la care visa de trei ani și crede că echipa sa va pornit cu șansa a doua la barajul de promovare în Liga 3, dar este încrezător să se va reuși accederea în eșalonul în care județul Cluj le mai are active pe Viitorul Cluj (locul 4 în play-off-ul Seriei a 9-a), Someșul Dej (locul 4 în play-off-ul Seriei a 10-a), Sănătatea Cluj (locul 2 în play-out-ul Seriei a 9-a), CFR Cluj 2 (locul 3 în play-out-ul Seriei a 10-a) și Sticla Arieșul Turda (locul 6 în play-out-ul Seriei a 9-a), aceasta din urmă fiind retrogradată sportiv.

”Suntem foarte bucuroși fiindcă am avut un retur impecabil și jucătorii și staff-ul au fost adevărate mașini de luptă, reci și eficiente. Cei trei ani de eșecuri și ghinioane au fost o lecție incredibilă pentru mine, am avut multe de învățat ca să putem ajunge astăzi campioni ai județului Cluj. Cei care desconsideră Liga IV ar fi mirați să afle câtă pasiune există în această competiție, o pasiune pe care Liga I nu o are.
Îi mulțumesc prietenului meu Mihai Hossu pentru inteligența cu care a abordat acest campionat, dovedind că este un președinte de club talentat.
Le mulțumesc jucătorilor care au rămas încă de anul trecut cu noi, dar și celor care au transpirat decisiv anul acesta, ajutându-ne să câștigăm.
Nu în cele din urmă, mulțumesc staff-ului, antrenorului și tuturor celor care ne-au acordat un gând bun ca să reușim.
Plecăm cu șansa a doua la baraj, dar nouă ne place să pornim cu șansa a doua fiindcă atunci ne motivăm mai tare.
Promovarea în Liga III este obiectivul nostru adevărat, așa că vreau să îi rog pe toți colegii să se concentreze până în ultima secundă ca să atingem acest obiectiv în ciuda bucuriei de azi”, a spus, potrivit Ziar de Cluj, Liviu Alexa.

Victoria Carei sau Energia Negreşti-Oaș, adversara clujenilor la barajul de promovare în Liga 3

Supporter 2.0 Cluj Napoca va juca barajul de promovare în Liga 3, cu campioana județului Satu Mare. Cele două echipe fac parte din Regiunea 2, Nord-Vest. Reprezentanta județului Cluj va fi gazdă în manșa tur, în data de 18 iunie 2022, de la ora 18:00, iar echipa din Satu Mare va organiza returului, la 25 iunie 2022, de la ora 17:30.

În Liga a 4-a Satu Mare se joacă în acest moment play-off pentru desemnarea campioanei, iar după disputarea a cinci etape din șapte primele două clasate sunt la egalitate de puncte. Este vorba despre Victoria Carei și Energia Negreşti-Oaș, ambele cu câte 16 puncte acumulate.

Liga2.ro a mai prezentat până acum campioanele din Iași (Flacăra Erbiceni), Brașov (Olimpic Zărnești) și Arad (ACB Ineu).

Foto: Ziar de Cluj

 

https://liga2.prosport.ro/liga-4/manevra-incredibila-facuta-de-ajf-salaj-pentru-a-schimba-clasamentul-ligii-a-4-a-a-facut-cadou-unei-echipe-36-de-goluri-modificand-rezultatul-unui-meci-jucat-anul-trecut-pentru-a-o-urca-un-loc-in-c-19232730

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-va-avea-un-nou-format-incepand-cu-sezonul-2022-2023-si-un-nou-sponsor-care-ii-da-numele-competitia-va-avea-o-noua-forma-mai-atractiva-cu-mai-multe-dueluri-tari-pe-modelul-vi-19232709

https://liga2.prosport.ro/liga-4/acb-ineu-este-campioana-judetului-arad-si-a-zdrobit-adversarul-direct-pentru-obtinerea-titlului-in-liga-4-iar-promovarea-in-liga-3-ar-trebui-sa-fie-o-formalitate-19232683

https://liga2.prosport.ro/liga-4/olimpic-zarnesti-este-noua-campioana-a-ligii-a-4-a-brasov-mihai-stere-a-fost-un-sezon-pe-care-l-am-dominat-de-la-un-capat-la-altul-adversarul-pe-care-il-va-intalni-la-barajul-de-p-19232671

https://liga2.prosport.ro/liga-4/flacara-erbiceni-campioana-neinvinsa-in-liga-a-4-a-iasi-marius-onofras-ovidiu-mihalache-si-ceilalti-jucatori-ai-echipei-din-erbiceni-au-primit-trofeul-si-medaliile-de-campioni-19231971

https://liga2.prosport.ro/liga-4/frf-a-tras-la-sorti-duelurile-pentru-barajul-de-promovare-in-liga-3-editia-2022-2023-19220424

Marius ANGHEL 24 May. 2022, 13:56 Liga 4
Pe aceeași temă