Campioana Ligii 4 Suceava, decisă cu două etape înaintea finalului play-off-ului. Cine va reprezenta județul în barajul pentru Liga 3, cu campioana din Neamț

Andrei PASCU 02 Jun. 2022, 17:29 Liga 4
Campioana Ligii 4 Suceava, decisă cu două etape înaintea finalului play-off-ului. Cine va reprezenta județul în barajul pentru Liga 3, cu campioana din Neamț

Asociația Județeană de Fotbal Suceava și-a desemnat și ea campioana din Liga 4! Chiar dacă play-off-ul încă nu s-a terminat și mai sunt de jucat din el două etape, liderul Juniorul Suceava nu mai poate fi depășit, astfel că va juca în barajul pentru promovarea în Liga 3, cu campioana Ligii 4 Neamț.

Juniorul Suceava, campioană în Liga 4 Suceava! 

Juniorul Suceava a terminat sezonul regular din Liga 4 Suceava, cele 18 etape, pe primul loc, cu 42 de puncte. A avut un avans de șapte puncte față de locul 2, Șomuzul Preutești. În play-off, acolo unde au mers primele patru clasate, Juniorul Suceava și-a păstrat primul loc, iar în urma etapei a 4-a a obținut matematic dreptul de a juca barajul pentru Liga 3.

În cea mai recentă rundă, Juniorul Vaslui a învins Moldova Dragușeni cu 1-0, în deplasare, și nu mai poate fi depășită chiar dacă mai sunt de disputat două runde din grupa de play-off.

Când mai sunt două etape din play-off, clasamentul Ligii 4 Suceava arată astfel:

  1. Juniorul Suceava – 30 de puncte
  2. Moldova Drăgușeni – 23 de puncte
  3. Șomuzul Preutești – 22 de puncte
  4. Siretul Dolhasca – 19 puncte

Juniorul Suceava, dublă cu campioana Ligii 4 Neamț pentru promovarea în Liga 3 

În finala pentru locul de Liga 3, care se va juca în dublă manșă, tur-retur, Juniorul Vaslui va înfrunta campioana Ligii 4 Neamț, cel mai probabil pe Speranța Răucești, care se află pe primul loc în campionat, cu 45 de puncte, cu cinci peste locul 2, Victoria Horia.

Și alte județe și-au desemnat campioanele Ligii 4. Liga2.ro a mai prezentat până acum campioanele din Iași (Flacăra Erbiceni), Brașov (Olimpic Zărnești), Arad (ACB Ineu), Cluj (Supporter 2.0 Cluj Napoca), Hunedoara (Retezatul Hațeg), Timiș (Phoenix Buziaș), Sibiu (Inter Stars Sibiu), Vâlcea (Cozia Călimănești), Mehedinți (Recolta Dănceu), Dolj (Dunărea Calafat), Galați (Unirea Braniștea) și Brăila (Victoria Traian).

Meciurile pentru promovarea în Liga 3 vor avea loc în luna iunie. Astfel, tururile au fost programate pentru 18 iunie, de la ora 18:00, iar retururile pentru 25 iunie 2022, de la ora 17:30.

Foto: Juniorul Suceava

 

 

 

Andrei PASCU 02 Jun. 2022, 17:29 Liga 4
Pe aceeași temă