Campionat tranșat și în Liga 4 Botoșani. Unirea Curtești e campioana județului și se pregătește de barajul pentru promovarea în Liga 3

Andrei PASCU 29 May. 2023, 18:38 Liga 4
Campionat tranșat și în Liga 4 Botoșani. Unirea Curtești e campioana județului și se pregătește de barajul pentru promovarea în Liga 3

Liga 4 Botoșani își cunoaște la rândul ei campioana din acest an, iar în barajul pentru promovarea în Liga 3 va fi trimisă Unirea Curtești, care are până acum, când mai sunt două etape de disputat din întrecere, doar două eșecuri. Are 10 puncte avans peste locul 2.

Unirea Curtești e campioana din Liga 4 Botoșani!

Asociația Județeană de Fotbal Botoșani va miza pe Unirea Curtești în dubla care poate aduce o nouă reprezentată a județului într-un eșalon superior, în Liga 3. Campioana din Botoșani va întâlni locul 1 din Liga 4 Suceava. Când mai sunt două runde din acest sezon de Liga 4 Botoșani, Unirea Curtești are, după 26 de meciuri, 21 de victorii, trei remize și două înfrângeri.

A adunat 66 de puncte și are un avans de 10 lungimi peste locul secund, Inter Dorohoi, și de 13 peste ocupanta locului 3, AS 2000 Bucecea.

Este o performanță fantastică pentru clubul nostru. Totodată, rezultatul reprezintă o carte de vizită și un motiv de mândrie pentru comuna noastră. Nu cred că este o surpriza faptul că a câștigat Curtești campionatul.

Unirea Curtești are cel mai bun lot, cel mai bun staff, are liniște, seriozitate, un marketing excelent, iar lucrurile astea nu au cum sa nu conteze la final. Dar, am terminat doar o etapă. Sezonul nu este încheiat. Chiar astăzi a fost o bucurie moderată, întrucât miercuri avem finala Cupei, pe care de asemenea dorim sa o câștigăm. Așadar cel mai important e jocul următor și toate gândurile noastre sunt la jocul de miercuri, jucătorii fiind deja la odihna, că sa zic așa.

Etapa următoare, duminică pe 4 iunie vom primi trofeul și medaliile la finalul jocului cu Unirea Săveni, așa că îi invităm pe toți susținătorii noștri, pe Stadionul Orășenesc din Săveni pentru a ne bucura împreună”, a declarat Radu Bogdan Tănasă, directorul sportiv al campioanei din Liga 4 Botoșani, conform Top Botoșani.

Unirea Curtești va întâlni Viitorul Liteni în barajul pentru Liga 3, campioana din Liga 4 Suceava

Acum, Unirea Curtești se pregătește de barajul cu campioana din Liga 4 Suceava, unde locul 1 este ocupat și a fost asigurat de Viitorul Liteni. Prima manșă a finalei va avea loc la Botoșani, la 17 iunie, iar returul o săptămână mai târziu, la 24 iunie, la Suceava.

Printre județele care și-au mai desemnat până în acest moment campioanele în Liga 4 se numără Teleorman (Rapid Buzescu), Galați (Voința Cudalbi), Cluj (Arieşul Mihai Viteazu), Suceava (Viitorul Liteni), Mehedinți (Recolta Dănceu), Constanța (Axiopolis Cernavodă), Harghita (CS Gheorgheni-VSK Gheorgheni), Dâmbovița (Recolta Gura Șuții), Gorj (CSO Turceni), Vrancea (Victoria Gugești), Ialomița (Bărăganul Ciulnița) Vaslui (CSM Vaslui), Brașov (Ciucaș Tărlungeni) sau Alba (Industria Galda).

Meciurile stabilite de FRF prin tragere la sorți, pe regiuni, între campioanele din Liga 4 (17 iunie / 24 iunie) pentru promovarea în Liga 3:

Foto și video: Unirea Curtești

https://liga2.prosport.ro/liga-4/dupa-9-ani-industria-galda-este-din-nou-campioana-judetului-alba-antrenorii-doru-oancea-si-dan-comsa-la-al-treilea-baraj-de-promovare-in-liga-3-19273123

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cele-19-echipe-retrogradate-din-liga-3-ultimele-cinci-au-fost-decise-in-ultima-runda-din-play-out-satelitul-cluburilor-fcsb-cfr-cluj-si-fk-miercurea-ciuc-au-picat-in-liga-4-dacia-19272980

https://liga2.prosport.ro/liga-4/ciucas-tarlungeni-a-castigat-derby-ul-cu-acsm-codlea-si-a-devenit-campioana-brasovului-cu-doua-etape-inainte-de-final-19272813

https://liga2.prosport.ro/liga-4/csm-vaslui-a-defilat-in-acest-sezon-a-primit-titlul-de-campioana-judeteana-si-se-pregateste-de-barajul-pentru-promovarea-in-liga-3-19272779

 

 

 

 

Andrei PASCU 29 May. 2023, 18:38 Liga 4
Pe aceeași temă