Campioanele Ligii 4 Călărași și Ligii 4 București au fost decise! Cele două vor juca una din finalele pentru promovarea în Liga 3

Autor: Andrei PASCU Publicat: 07 Jun. 2022, 18:28 Actualizat: 07 Jun. 2022, 18:37 Liga 4
Campioanele Ligii 4 Călărași și Ligii 4 București au fost decise! Cele două vor juca una din finalele pentru promovarea în Liga 3

Campioana Ligii 4 Călărași și campioana Ligii 4 București vor disputa una din finalele barajelor pentru promovarea în Liga 3. S-au aflat și numele echipelor care vor juca meciurile tur-retur pentru accederea în eșalonul superior: Venus Independența și CS Dinamo.

Venus Independența, campioană în Liga 4 Călărași. CS Dinamo, campioană în Liga 4 București

Venus Independența a câștigat Seria 1 a Ligii 4 Călărași, în cele 16 etape acumulând 41 de puncte, cu patru mai mult decât ocupanta locului secund, Dunărea Ciocănești. În finala care a dus-o la barajul pentru promovarea în Liga 3, Venus Independența a trecut de Progresul Fundulea cu 3-2.

Formația din Fundulea a triumfat în Seria 2, în care s-a impus grație celor 38 de puncte pe care l-a adunat în 16 meciuri. A avut un avans de un punct față de locul 2, Partizan Crivăț, dar nu a putut trece de Venus Independența în ultimul act.

CS Dinamo a terminat pe locul 1 în play-off-ul Ligii 4 București

De partea cealaltă, CS Dinamo a reușit să se impună în play-off-ul organizat de AMFB în Liga 4 București. A înregistrat victorii pe linie în grupa pentru accederea la barajul pentru Liga 3, trei din trei, iar în ultima etapă, cu Rapid FNG, a învins la limită, cu 1-0.

Clasamentul play-off-ului Ligii 4 București:

  1. CS Dinamo – 12 puncte
  2. Progresul 2005 – 8 puncte
  3. Metaloglobus 2 – 3 puncte
  4. Rapid FNG – 1 punct

Înaintea jocului cu Rapid FNG, CS Dinamo a mai învins, în precedentele două etape din grupa pentru campionat, Metaloglobus 2, cu 4-0, și Progresul 2005, cu 1-0.

”CS Dinamo – campioană municipală 2021-2022! Jucăm barajul pentru Liga a 3-a cu Venus Independența!

Echipa de fotbal CS Dinamo a primit astăzi cupa de campioană municipală 2021-2022, după ce a câștigat competiția organizată de AMFB. In ultima etapă, CS Dinamo, echipă antrenată de Daniel Iftodi, a învins Rapid FNG cu 1-0, prin golul marcat de Bobby Lungu.

CS Dinamo și-a asigurat prezența ïn barajul de promovare în Liga a 3-a, unde va întâlni campioana județului Călărași, Venus Independența, la 18/25 iunie, returul fiind pe Dinamo.

Bravo, băieți!”, a scris CS Dinamo pe pagina de Facebook, după adjudecarea titlului de campioană în Liga 4 București.

Turul Venus Independența – CS București, la 18 iunie

Finala Venus Independența – CS București va avea loc în a doua parte a lunii iunie. Turul se va disputa la Independența, la 18 iunie, iar returul este programat o săptămână mai târziu, la 25 iunie.

Liga2.ro a mai prezentat până acum campioanele din Iași (Flacăra Erbiceni), Brașov (Olimpic Zărnești), Arad (ACB Ineu), Cluj (Supporter 2.0 Cluj Napoca), Hunedoara (Retezatul Hațeg), Timiș (Phoenix Buziaș), Sibiu (Inter Stars Sibiu), Vâlcea (Cozia Călimănești), Mehedinți (Recolta Dănceu), Dolj (Dunărea Calafat), Galați (Unirea Braniștea), Brăila (Victoria Traian), Suceava (Juniorul Suceava), Alba (CS Universitatea Alba Iulia), Gorj (CSO Turceni), Teleorman (Dunărea Turris Turnu Măgurele) ș Dâmbovița (Roberto Ziduri).

Foto: CS Dinamo

Autor: Andrei PASCU Publicat: 07 Jun. 2022, 18:28 Actualizat: 07 Jun. 2022, 18:37 Liga 4
Pe aceeași temă