Gabriel BERCEANU

Ofițerul de presă al Echipei Naționale de Fotbal a Românei (2014-2022) și creatorul de content dedicat tricolorilor. A creat și dezvoltat Deparamentul Comunicare al FRF, fiind vreme de aproape 8 ani Manager Comunicare, Proiecte Speciale sau Șeful Biroului de Presă FRF. În paralel a activat diferite perioade și ca ofițer de presă pentru naționale de juniori, futsal și fotbal feminin.

Content Manager la EURO 2016, EURO U21 din 2019, Jocurile Olimpice Tokyo 2020, Campionatul European de Futsal 2018 și alte evenimente majore. Speaker și MC la EURO 2020, partidele naționalelor de fotbal, diverse gale și evenimente.

A contribuit la crearea și dezvoltarea de proiecte în toate zonele fotbalului (FRF TV, Împreună Suntem Fotbal, brandurile competițiilor fotbalistice românești, Peluza Tricoloră, documentele strategice FRF, revista Raport de Joc, Cupa Vine la Tine etc.).

Până în 2014 a scris, vreme de patru ani, din postura de reporter special și editorialist, pentru Gazeta Sporturilor. Ulterior, la Playsport (2021-2023).

Din februarie 2023 continuă la ProSport meciul în care suporterii trebuie să învingă zi de zi: analize, povești, interviuri și confesiuni despre fotbalul adevărat, informații corecte, opinii argumentate.

Program
Clasament Echipe
Program
Clasament Echipe