Ripensia continuă să testeze jucători, cu mai puțin de două săptămâni înainte de startul campionatului. Două nume noi la amicalul cu Viitorul Pandurii

Anda DELIU 22 Jul. 2021, 15:36 Liga 2

Ripensia Timișoara a jucat miercuri în deplasare la Drobeta Turnu Severin cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Meciul amical dintre cele două echipe din Liga 2 s-a terminat la egalitate, scor 0-0, iar cu această ocazie ripensiștii au testat doi noi jucători: portarul Marc Lupu și mijlocașul stânga Alexandru Rotea.

Conform site-ului Ripensiei, Viitorul Pandurii s-ar fi prezentat slab la amical, fără a avea nici măcar un șut pe poartă. Pentru timișoreni, Radu Rogac a avut un șut în bară în prima repriză. Din nou, atacanții Denis Golda și Nemanja Sokovic au dovedit că eficiența nu e punctul lor forte, și nu au reușit să marcheze.

Ripensia în meciul cu Viitorul Pandurii: Rus (Lupu 75′) – Morariu (A. Macrițchii 60′), Țieranu, Rogac (Lalic 46′), Gladun – Coulibaly, Stoi (V. Macrițchii 46′) – Vasluian (Piftor 46′), Mih. Ene, Rotea (Taras 46′) – Golda (Sokovic 46′).

  • Trupa gorjeană, printre cele mai slabe la nivel de comunicare din Liga 2, nu a pus la dispoziție echipa utilizată în amicalul cu Ripensia.

Alți noi fotbaliști în teste la Ripensia

Ripensia l-a avut la acest meci în test pe portarul Marc Lupu. Născut în 2004, ultima dată a fost la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. De asemenea, a fost testat mijlocașul stânga Alexandru Rotea. Născut în 2003, tânărul vine de la UTA.

Ripensia ar urma, dacă se înțelege cu FC Voluntari, să-l semneze și pe Robert Stoica.

În amicalele de până acum, Ripensia a avut un succes cu 7-1 cu Pobeda Dudeștii Vechi, o înfrângere cu 1-2 cu Avântul Periam, un succes cu 3-1 cu Phoenix Buziaș și apoi altul cu 2-0 cu Șoimii Lipova, plus o înfrângere cu 2-3 cu UTA o victorie cu 4-0 cu CA Oradea și alt succes cu 5-0 cu Lipova.

Ultimul amical al Ripensiei înainte de startul noului sezon de Liga 2 este programat sâmbătă, de la 11:00, pe arena Electrica, cu SSU Poli Timișoara. Accesul publicului va fi permis la o capacitate de maximum 50 la sută din totalul locurilor disponibile pe stadion. În același timp, accesul este gratuit, însă trebuie respectate condițiile protocolului de desfășurare a competițiilor, emis de Federația Română de Fotbal.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-a-parafat-inca-doua-transferuri-de-tineri-jucatori-ionut-rus-si-zoran-mitrov-19192520

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-incepe-noul-sezon-de-liga-2-cu-doua-jocuri-acasa-cosmin-petruescu-avem-un-program-acceptabil-clubul-timisorean-a-devenit-societate-pe-actiuni-pe-ascuns-19192472

Anda DELIU 22 Jul. 2021, 15:36 Liga 2
Pe aceeași temă