Harababură la Ripensia! Clubul a rămas fără managerul general pe care îl prezentase în funcție în urma cu mai puțin de o lună

Anda DELIU 29 Jun. 2023, 16:39 Liga 3
Harababură la Ripensia! Clubul a rămas fără managerul general pe care îl prezentase în funcție în urma cu mai puțin de o lună

Ripensia Timișoara stărnește, din păcate, tot mai multe ridicări din sprâncene și zâmbete ironice decât aplauze de admirație. După ce la finalul lunii mai, Dumitru Mihu a predat ”ștafeta” lui Erol Baeram, membru fondator al Ripensiei de la revenirea în activitate din 2012, ei bine, noul șef a renunțat și el, fără prea multe explicații!

Ripensia a anunțat că Erol Baeram nu-i mai e manager general

Ripensia a anunțat astăzi, 29 iunie, la o lună de la conferința în care anunța modificările în cadrul clubului, că Erol Baeram a renunțat la funcția de manager general.

Ca de obicei, se invocă clasica poveste ”fumată” despre ”motivele personale”. ”Dl. Erol Baeram nu va mai ocupa postul de manager general al clubului Ripensia Timișoara. Domnia sa a renunțat la această funcție, din motive personale. Dl. Baeram va rămâne alături de club, urmând să fie mai departe un susținător al activității Academiei noastre. În perioada următoare, Ripensia Timișoara va face demersurile necesare privind numirea unui nou manager general”, a fost anunțul Ripensiei.

Ripensia și-a reconfirmat stafful tehnic de două ori. ”Secundul” Călin Mada se visa delegat de joc al FRF

Starea de haos total de la Ripensia a fost evidentă și în anunțurile despre club. La 30 mai a venit anunțul oficial despre Baeram, dar și despre faptul că stafful rămâne același.

Ulterior, în 15 iunie, Ripensia a postat un nou anunț, de reconfirmare a antrenorilor. Și mai interesant este că, iată, deși reconfirmat de două ori, nu o dată, antrenor secund Călin Mada s-a gândit să se apuce și de altă activitate. El a fost printre cei șapte aspiranți din Timiș care au dat test la FRF pentru a deveni delegați de joc pentru Liga 3 și Liga 2.

Doar primii 100 ca punctaj au fost admiși, iar Mada a fost respins, alături de timișenii Nicușor Tanasoglu și Gheorghe Ilici. Au fost admiși Livian Hotico, Ionel Poclid, Gabriel Stoicovici și Dorin Micșa. E foarte curios dacă era admis, cum ar fi mers Mada la jocuri ca delegat de joc al FRF, având în vedere că Liga 3 se joacă doar vineri și sâmbătă, de la aceeași oră în majoritatea cazurilor.

Au pierdut primul proces privind evacuare de pe stadionul Electrica!

Ripensia a fost dată afară de pe arena Electrica de clubul cu același nume. Cei de la clubul Electrica se judecă cu societatea de transport a Timișoarei pentru cine dictează lucrurile la stadion.

Până la o soluție pe fond, Ripensia s-a judecat cu ordonanță președințială cu Electrica, pentru a avea acces în stadion, până se tranșează conflictul cu STPT. Ei bine, în prima instanță, Tribunalul Timiș a dat dreptate celor de la Electrica. Ripensia avea intenția să conteste decizia în instanță.

Jucătorii au plecat, numele clubului a fost târât într-un scandal absolut jenant

Ripensia a anunțat până acum doar despărțirea de Octavian Cracea, Raul Vidrăsan și Claudiu Zamfirescu. Însă alții au apărut la alte echipe: Nicolae Sofran și Paul Toroc la Dumbrăvița, Ionuț Rus la CSM Reșița sau David Ciurel la Corvinul Hunedoara.

Așadar, mai mulți jucători plecați, absolut de înțeles dată fiind starea de fapt ridicolă în care mai există brandul Ripensia.

De asemenea, numele Ripensiei a apărut într-un scandal penibil. Primăria comunei Dumbrăvița urma să cumpere un microbuz de transport școlar. La licitație a depus o ofertă doar clubul Ripensia, și a adus un autocar galben, fără prezoane și cuiburi de viespi pe roți. Consiliera locală din opoziție, Alina Sperlea, a filmat microbuzul, iar apoi, primarul Dumbrăviței, Horia Bugarin, a anunțat că autobuzul e neconform cu caietul de sarcini și nu va fi achiziționat, deși stătea în parcarea din spatele primăriei.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/exclusiv-bomba-in-banat-fotbalisti-de-la-poli-dumbravita-si-ghiroda-citati-de-frf-pentru-pariuri-19276396

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doua-noi-achizitii-pentru-corvinul-un-fundas-fost-la-bistrita-care-apartinea-de-petrolul-si-un-tanar-jucator-de-la-ripensia-19276361

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-s-a-reunit-are-patru-noi-jucatori-in-lot-19276229

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-porti-ferecate-la-stadionul-electrica-ripensia-a-fost-data-afara-iar-poli-timisoara-ar-putea-ajunge-acolo-unde-si-a-gasit-sfarsitul-acs-poli-19275104

Anda DELIU 29 Jun. 2023, 16:39 Liga 3
Pe aceeași temă