Fotbaliștii de la FC Hermannstadt s-au fotografiat cu trofeul Cupa României înainte de finala cu CS U Craiova

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 May. 2018, 17:05 Cupa

Cu o victorie duminică seară pot pune mâna definitiv pe el, însă, până atunci, jucătorii de la FC Hermannstadt au avut posibilitatea doar să se fotografieze cu trofeul Cupei României. Echipa sibiană s-a calificat în premieră în finala competiției, iar la sfârșitul acestei săptămâni, duminică, de la ora 21:00, va juca la București, pe Arena Națională, cu CS U Craiova pentru a încheia acest parcurs cu o performanță istorică.

Joi, elevii lui Alexandru Pelici au fost într-un supermarket din Sibiu pentru a se fotografia alături de trofeul Cupei României și a se întâlni cu fanii echipei. Cu această ocazie, sute de suporteri ai echipei din Liga 2 i-au încurajat pe Răzvan Dâlbea și compania înaintea finalei de duminică. Acțiunea a fost organizată de Federația Română de Fotbal în colaborare cu unul dintre sponsorii competiției KO.

Pe lângă pozele cu trofeul, suporterii și-au făcut fotografii și cu jucătorii și le-au solicitat autografe.

După această acțiunea, jucătorii echipei sibiene s-au deplasat la Fan Cluj-ul FC Hermannstadt, unde s-au întâlnit, de asemenea, cu mai mulți suporteri.

Hizo, ambasadorul FC Hermannstadt pentru finală

Altfel, FRF l-a desemnat pe Viorel Hizo ca ambasador al echipei FC Hermannstadt pentru finalei Cupei României, în timp ce CS U Craiova e reprezentantă de Gică Craioveanu.

Cei doi vor prezenta publicului de pe „Arena Națională” trofeul Cupei înaintea startului meciului.

Viorel Hizo este unul dintre numele importante din istoria fotbalului sibian. Acesta a evoluat timp de 10 ani la ASA Sibiu, iar în perioada 1991-1993 a fost antrenorul principal al formației Inter Sibiu, echipă cu care a cucerit Cupa Balcanilor în anul 1991. Totodată, Hizo a făcut parte din stafful tehnic al echipei FC Inter în anul în care aveasta a promovat în Divizia A.

Fiindcă duminică au programată finala Cupei României, FC Hermannstadt și-a amânat pentru joi, de la ora 17:30, meciul din etapa a 37-a cu CS Mioveni. Partida se va desfășura pe stadionul din Cisnădie, fiindcă Municipalul din Sibiu a intrat în procesul de modernizare pentru licențierea pentru Liga 1. În ultima etapă a sezonului, FC Hermannstadt joacă duminică, 3 iunie, în deplasare, la Sportul Snagov.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Cosmin Călinescu / fb FC Hermannstadt

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 May. 2018, 17:05 Cupa
Pe aceeași temă