Corvinul se branduiește pentru finala Cupei României! A creat tricouri personalizate pentru jucători și suporteri, dar și alte kituri și cu însemnele Oțelului

Călin MNERIE 24 Apr. 2024, 10:28 Cupa

Prin calificarea în finala Cupei României, Corvinul Hunedoara a bifat cea mai importantă realizare pe plan intern din istoria sa, luând în calcul că actualul club din Liga 2 este continuatorul celui înființat în 1921.

”Generația de aur” pregătită de Mircea Lucescu, cu Florea Dumitrache, Romulus Gabor, Ioan Andone, Mircea Rednic, Michael Klein, Florea Văetuș sau Ioan Petcu printre protagoniști, s-a clasat pe locul 3 în Divizia A și s-a calificat în Cupa UEFA, însă o finală de Cupă nu a jucat niciodată.

Reapare H-ul pe pieptul fotbaliștilor de la Corvinul. Tricouri marca ”City” pentru finala cu SC Oțelul

Corvinul a mai jucat două semifinale ale Cupei, în 1983 și în 1984, însă a pierdut întâlnirile cu Politehnica Timișoara și Dinamo, pe când actuala formație a lui Florin Maxim a trecut de FC Voluntari (scor 3-1) și o înfruntă pe SC Oțelul Galați cu trofeul pe masă, la Sibiu.

Conducerea clubului face un arc peste timp odată cu partida în compania trupei lui Dorinel Munteanu și va imprima litera H pe ”tricourile unique” cu care vor juca Manolache, Neacșa sau Coman pe 15 mai. Pe ”Municipalul” din Sibiu, hunedorenii vor purta tricouri personalizate în culori cu au și englezii de la Manchester City, în timp ce suporterii lor își pot procura un kit special.

Mai precis, tricourile de colecție ale fanilor au și alb prin ele și au desenate Cupa și Castelul Corvinilor și costa 180 de lei bucata. Totodată, hunedorenii mai pun în vânzare și eșarfe și fanioane jumi-juma cu însemnele și logourile finalistelor Corvinul și SC Oțelul Galați. O eșarfă e vândută cu 45 de lei, iar un fanion, cu 55 de lei.

”Suntem gata să invadăm Sibiul pe 15 Mai! Și vrem să-l colorăm în alb-albastru! Te ajutăm să te pregătești din timp, cu un super-echipament de colecție – cel cu care vom evolua chiar în finală!
Avem 300 de tricouri de colecție disponibile în pre-comandă, iar dacă vrei un model personalizat (cu numele și numărul tău pe spate), poți specifica acest lucru, în următoarele 7 zile (20 de lei în plus față de prețul tricoului).
Ți-am pus deoparte și fanioanele și fularele half&half, o amintire aparte de la un joc istoric pentru clubul nostru!
Comenzile se pot face la numărul de telefon 0753 099 103 sau în mesaj privat pe Instagram, pe pagina @corvinulofficialstore!
Fii parte din poveste!! Hai, Corvinu’!”, a transmis și Corvinul pe pagina sa de Facebook.

Florin Maxim: ”Finalele nu se joacă, se câștigă!”

Antrenorul Corvinului a trasat deja coordonatele pe care își dorește să se joace finala de pe 15 mai.

”Este o finală. Vorba aceea: finalele nu se joacă, se câștigă! Și, de ce nu? Dacă am crezut până în momentul acesta, fiindcă noi ne-am notat în calendar data aceasta, de 15 mai, de când am început Cupa. Era singurul obiectiv de care puteam să ne legăm și noi. E bine să ai vise, pentru ce lupta și, de aceea, până la acel meci, de pe 15, de la Sibiu, ne mai așteaptă niște meciuri, pentru că nu va fi ușor, mental”, a spus Florin Maxim, referindu-se și la faptul că, după cum se știe, hunedorenii nu au drept de promovare din Liga 2 la finalul actualului sezon.

Până la data marii finale, sezonul Ligii 2 va fi gata și ”corbii” mai au de disputat șase partide, cu Gloria Buzău, CSC Șelimbăr, Unirea Slobozia, FK Miercurea Ciuc și CS Mioveni, succesiunea fiind deplasare-acasă.

Călin MNERIE 24 Apr. 2024, 10:28 Cupa
Pe aceeași temă