Meciul Vulturii Lugoj – UTA BD a început cu o oră întârziere din cauza unui incident. Arădenii au plecat învinși din Timiș

Marius ANGHEL 24 Apr. 2015, 20:27 Liga 3
Meciul Vulturii Lugoj - UTA BD a început cu o oră întârziere din cauza unui incident.** Arădenii au plecat învinși din Timiș

Meciul dintre Vulturii Lugoj și UTA Bătrâna Doamnă a început cu o întâriere de o oră din cauza unui accident grav petrecut în orașul ce găzduia jocul din etapa a 21-a a Seriei a IV-a a Ligii 3. Un copil în vârstă de 14 ani s-a electrocutat, vineri după-amiază, în apropierea gării din Lugoj, a suferit răni grave, a fost preluat de o ambulanță, însă medicii au stabilind că, pentru a-i salva viața, acesta trebuie transportat de urgență la Timișoara. A fost nevoie de intervenția unui elicopter SMURD, iar singurul loc unde putea ateriza era stadionul din Lugoj.

Imediat după ce elicopterul a zburat către Timișoara, partida dintre Vulturii Lugoj și UTA Bătrâna Doamnă a început la ora 18:00, cu o oră întârziere față de celelalte meciuri ale etapei. Amânarea jocului le-a purtat ghinion arădenilor, care au pierdut cu 1-2, însă rămân pe poziția secundă, cu două puncte avans, deoarece Nuova Mama Mia Becicherecu Mic și Național Sebiș au remizat 0-0 în meciul direct.

Stoichescu a deschis scorul pentru Vulturii în minutul 9 după ce a reluat din careul mic o minge centrată de Dobra. Arădenii au reușit să egaleze destul de repede, în minutul 17, după o cursă irezistibilă a lui Ciprian Rus, care a pătruns în patru metri, a trimis la colțul lung, însă Loga și-a deviat în propria poartă. Golul de 2-1 și al victoriei gazdelor a fost reușit în minutul 23, atunci când Dobra a șutat senzațional de la 25 de metri sub transversală, peste portarul Mitrea. În minutul 49 al meciului, Strătilă a marcat, însă cum pe traiectoria centrării lui Hlistei a fost și Szekely, arbitrul a anulat reușita pentru offside.

Vulturii au început meciul în formula: Iordache – Miculescu, Loga, Buliga – Mânecan, Ardelean, Dobra, Precupanu, Vlădia – Stoichescu, Porcescu. Rezerve: Dragotin – Ivașcu, Vânătu, Magdaș, Marta, Agoston, Semenea.

UTA a trimis în teren pe: Mitrea – Voicu, Botiș, Filaret, Burlă – Strătilă, Chindriș, Piț, Hlistei – Rus, Szekely. Rezerve: Bodea – Copil, Ousmane, Silaghi, Tudor, Leucuța.

Foto: aradon.ro

Marius ANGHEL 24 Apr. 2015, 20:27 Liga 3
Pe aceeași temă