Unirea Ungheni investește la capitolul imagine! Echipa lui Florentin Petre vrea în Liga 2, dar până atunci și-a prezentat noua siglă

Andrei PASCU 24 Apr. 2024, 17:49 Liga 3
Unirea Ungheni investește la capitolul imagine! Echipa lui Florentin Petre vrea în Liga 2, dar până atunci și-a prezentat noua siglă

Unirea Ungheni luptă cu șanse mari la promovarea în Liga 2 și în acest sezon de Liga 3, fiind pe locul 2 în play-off-ul Seriei 9. Doar două puncte o despart de liderul Gloria Bistrița Năsăud, iar după intrarea în grupa pentru promovare a decis să investească în imagine.

Astfel, echipa pregătită de fostul mijlocaș dinamovist Florentin Petre a hotărât să schimbe sigla. Acum, noua imagine a Unirii Ungheni înfățișează un vultur, dar fanii nu sunt prea încântați de schimbare.

Unirea Ungheni, echipă antrenată de Florentin Petre, a schimbat sigla

Suporterii clubului din Liga 3 au reacționat pe pagina de Facebook, iar câțiva dintre ei au comentat că preferau vechea siglă. Oricum, Unirea Ungheni a luat decizia pentru a aduce ceva nou într-un sezon în care se luptă iar cu șanse importante de promovare în Liga 2.

Sigla a fost imprimată pe tricourile de joc ale fotbaliștilor lui Florentin Petre, care au și disputat primele meciuri din play-off-ul Ligii 3 astfel. De când a făcut anunțul cu schimbarea de imagine, Unirea Ungheni a câștigat ambele dueluri disputate, 3-1 cu Gloria Bistrița Năsăud, în deplasare, și 1-0 cu ACS Mediaș, pe teren propriu.

BREAKING NEWS!

Suntem încântați să vă prezentăm NOUA EMBLEMĂ a clubului CS UNIREA UNGHENI 2018!

O privire către viitor, o emblemă a tradiției dar și a evoluției noastre de până acum!

Cu fiecare linie și fiecare culoare, aducem în lumină pasiunea, devotamentul și munca pe care o dedicăm performanței și sportului!

Pregătiți-vă să purtați cu mândrie această emblemă și să scriem împreună istoria victoriilor noastre!

FORZZA UNIREA! FORZZA UNGHENI!”, a comunicat Unirea Ungheni.

Unirea Ungheni, locul 2 în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3

Trupa din Ungheni a început actualul sezon cu Flavius Sabău antrenor, de care s-a despărțit la finalul lunii octombrie 2023, în locul său numindu-l pe Florentin Petre. În acest moment, echipa se află pe locul 2 în play-off-ul Seriei 9 a Ligii 3, cu 45 de puncte acumulate. Este la două puncte de liderul Gloria Bistrița Năsăud.

Pe celelalte două poziții din play-off se se află ACS Mediaș (38 de puncte) și CS Universitar din Alba Iulia (31 de puncte).

A luptat și anul trecut pentru promovarea în Liga 2 Unirea Ungheni

Cu Flavius Sabău antrenor timp de un an și cinci luni, Unirea Ungheni a reușit să participe în vară în barajele de promovare în Liga 2, după ce a încheiat play-out-ul Seriei a 9-a a Ligii 3 pe locul 2, după Corvinul Hunedoara.

În faza semifinală a trecut de FC Bihor Oradea (1-1 acasă și 3-2 în deplasare), iar în finală a pierdut cu mult mai puternica Corvinul (0-2 acasă și 1-4 în deplasare).

Foto: Unirea Ungheni și PIXEL ProSport

Andrei PASCU 24 Apr. 2024, 17:49 Liga 3
Pe aceeași temă