CSM Olimpia Satu Mare și-a prezentat noul staff tehnic! Cine va conduce echipa în lupta pentru promovarea în Liga 2

Andrei PASCU 25 Apr. 2024, 16:29 Liga 3
CSM Olimpia Satu Mare și-a prezentat noul staff tehnic! Cine va conduce echipa în lupta pentru promovarea în Liga 2

CSM Olimpia Satu Mare a decis să facă o schimbare la nivelul băncii tehnice, după un start de play-off în Seria 10 a Ligii 3 deloc convingător, cu trei eșecuri în primele patru meciuri. Și-a văzut periclitate șansele de promovare în Liga 2, iar astfel a hotărât să rezilieze contractul cu Cosmin Iuhas.

Joi, 25 aprilie, conducerea a anunțat, prin intermediul paginii de Facebook a clubului, faptul că Zoltan Ritli (foto articol), fost portar la Steaua sau Universitatea Cluj, va pregăti echipa din funcția de director tehnic, el fiind ajutat de antrenorii Alexandru Botos, Istvan Svarzkopf, Ovidiu Suciu, Ciprian Prodan și Papp Karoly.

CSM Olimpia Satu Mare și-a prezentat noul staff tehnic!

Practic, doar Botos și Svarzkopf sunt noi în stafful tehnic, deoarece ceilalți erau deja parte din echipă. Ei vor conduce CSM Olimpia Satu Mare până la finalul sezonului de Liga 3 și, probabil, dacă vor reuși să promoveze în Liga 2, vor continua în aceeași formulă și din vară.

Șef al băncii tehnice va fi Zoltan Ritli (55 de ani), care a activat, după retragerea din cariera de jucător, pe la mai multe formații din Satu Mare, orașul său natal, pe diverse poziții de conducere. Ca antrenor, fostul portar a mai pregătit echipe ca Oaşul Negreşti, Victoria Apa, Ugocea Porumbeşti, FCM Baia Mare, Recolta Dorolț, Olimpia Satu Mare sau CSM Satu Mare.

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a decis, ca până la sfârșitul sezonului actual, echipa de fotbal să fie condusă de un staff tehnic format din Ritli Zoltán, director tehnic, respectiv antrenorii Botos Alexandru (Piri), Svarzkopf István, Ovidiu Suciu, Ciprian Prodan și Papp Károly.

Botos Alexandru (Piri) și Svarzkopf István sunt nou veniți în staff-ul tehnic. Ambii sunt foști jucători ai Olimpiei Satu Mare.

Bine ați venit, mult success”, a transmis formația din Satu Mare pe pagina de Facebook.

Este a doua numire de antrenor la CSM Olimpia Satu Mare. Echipa a încheiat conturile cu Cosmin Iuhas, după ce începuse sezonul actual și se despărțise și de Florin Fabian anterior. Rezilierea contractului cu acesta din urmă a venit la final de 2023, în luna octombrie.

Distanță mare față de liderul seriei: CSM Olimpia Satu Mare, la 12 puncte de SCM Zalău

CSM Olimpia Satu Mare, în urma a patru etape din play-off-ului Ligii 3, ocupă locul 2 în Seria 10, cu 36 de puncte. Este la 12 puncte în spatele liderului SCM Zalău și la două puncte peste CSM Sighetu Marmației și Crișul Cântandrei, locurile 3 și 4.

Referitor la meciurile care vor urma, la cele cinci etape rămase de disputat din play-off, CSM Olimpia va întâlni SCM Zalău, acasă, CSM Sighetu Marmaţiei, deplasare, Crişul Sântandrei, acasă, SCM Zalău, deplasare, și CSM Sighetu Marmaţiei, acasă.

Foto principal: CSM Olimpia Satu Mare

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cand-incep-liga-2-liga-3-si-cupa-romaniei-sezon-2024-2025-19313586

https://liga2.prosport.ro/liga-3/unirea-ungheni-echipa-antrenata-de-florentin-petreu-a-schimbat-sigla-19313373

https://liga2.prosport.ro/liga-3/a-treia-retragere-a-sezonului-de-liga-3-minerul-ocna-dej-19313290

https://liga2.prosport.ro/liga-3/danut-somcherechi-al-treilea-mandat-la-minerul-ocna-dej-19313245

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cosmin-iuhas-s-a-despartit-de-csm-olimpia-satu-mare-19313206

Andrei PASCU 25 Apr. 2024, 16:29 Liga 3
Pe aceeași temă