Urmează schimbări în conducerea CFC Argeș! Se anunță o vară plină la clubul din Pitești, care nu-și mai permite să rateze promovarea în SuperLigă

Andrei PASCU 26 Apr. 2024, 11:52 Liga 2
Urmează schimbări în conducerea CFC Argeș! Se anunță o vară plină la clubul din Pitești, care nu-și mai permite să rateze promovarea în SuperLigă

Se anunță schimbări majore la Campionii FC Argeș în vară, după finalul acestui sezon de Liga 2! Nu doar la nivelul lotului de jucători vor fi consemnate veniri și plecări, ci și la nivelul conducerii. Antrenorul Eugen Neagoe a oferit câteva detalii despre ce se va întâmpla.

În sezonul 2024/2025 CFC Argeș nu-și mai permite să rateze calificarea în play-off, după care promovarea și revenirea în SuperLiga României. Vor fi multe modificări, iar la nivelul conducerii vor veni noi nume, pe diferite poziții.

Campionii FC Argeș, schimbări în structurile de conducere!

E posibil să și plece anumiți oameni din diverse funcții și să fie aduși alții în locul lor. Eugen Neagoe a dat exemplu, în cadrul unei conferințe de presă, de o poziție în cauză, cea de președinte, pe care ar putea să fie anunțat un nume în vară.

La începutul acestui an, conducerea clubului Campionii FC Argeș a anunțat despărțirile de managerul sportiv Răzvan Tunaru și de organizatorul de competiții Gabriel Alexe, rezilieri survenite în urma presiunilor inclusiv publice puse de sponsorul principal al piteștenilor, Viorel Tudose (foto principal, alături de antrenorul Eugen Neagoe).

Apoi, erau anunțate alte plecări, ale lui Constantin Angelescu și Ioan Alin Vișan, reprezentanții societăților SC Apă Canal 2000 SA și SC Salubritate 2000 SA în Consiliul Director al ACS Campionii FC Argeș, care au demisionat. În locul lor au fost numiți Daniel Constantin Jantă și Octavian Lupu.

Eugen Neagoe a auzit de schimbările intenționate de CFC Argeș. E o variantă și Dănuț Coman?

Pe parcursul acestui sezon, s-a tot vorbit despre posibilitatea ca Dănuț Coman să ajungă pe poziția de președinte la Campionii FC Argeș. Viorel Tudose spunea și că simte că e dus cu vorba de omul pe care îl dorește la club de un an și jumătate. Recent, fostul portar și-a anunțat plecarea de la FC Hermannstadt.

Nu știm dacă piteștenii vor încerca să forțeze din nou varianta Dănuț Coman, dar cert este că schimbările de la nivelul conducerii vor urma în vară, la finalul acestui sezon de Liga 2, informațiile ajungând și la antrenorul Eugen Neagoe.

Vor interveni schimbări la nivel de conducere și atunci nu voi putea să iau singur această hotărâre, referitor la program. Avem programul până la începutul noului sezon, dar așteptăm schimbări în organigrama clubului. Când vom avea președinte sau președinte executiv sau nu știu ce funcție vor deține oamenii noi care vor veni, atunci vom putea stabili ce jucători vor veni lângă noi.

Vor fi și jucători care vor termina contractele și nu vor mai continua cu noi, dar aceste lucruri le vom stabili în viitorul apropiat. Dar, nu aș putea să dau acum nume de veniri sau de plecări”, a spus Eugen Neagoe în cadrul unei conferințe de presă, când fost întrebat de programul de vară al echipei, dar și ce jucători vor veni și cine va părăsi lotul.

Foto: Campionii FC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-si-corvinul-joaca-pentru-a-treia-oara-in-2024-19313592

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cand-incep-liga-2-liga-3-si-cupa-romaniei-sezon-2024-2025-19313586

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-pe-terenul-unirii-dej-in-etapa-5-din-play-out-19313546

https://liga2.prosport.ro/multimedia/adrian-mihalcea-la-prima-promovare-ca-antrenor-19313543

Andrei PASCU 26 Apr. 2024, 11:52 Liga 2
Pe aceeași temă