Încă un jucător fost la FC Brașov ajunge sub comanda lui Florin Stîngă. Vasile Constantin a semnat la CS Tunari

Adi MARICA 19 Aug. 2023, 22:53 Liga 2
Încă un jucător fost la FC Brașov ajunge sub comanda lui Florin Stîngă. Vasile Constantin a semnat la CS Tunari

Mijlocașul Vasile Constantin (25 de ani) își va continua cariera în Liga 2, la CS Tunari.

Fostul jucător al FC Brașov în ultimele două sezoane a semnat un contract pe un an cu gruparea ilfoveană pregătită de brașoveanul Florin Stîngă.

Vasile Constantin a ajuns la CS Tunari după despărțirea de CS Tunari

La Tunari, Vasile Constantin va fi din nou coechipier cu fundasul Ivan Fustar, croatul semnând și el nu mai departe de săptămâna trecută cu nou-promovata.

”Îmi pare nespus de rău de tot ce s-a întâmplat în această vară la FC Brașov. Eram o echipă puternică, omogenă cu șanse mari să ne luptăm la primele locuri. A fost un șoc pentru toți jucătorii și am fost nevoiți să o luăm de la capăt. Multumesc tuturor celor din staff, dar și colegilor cu care am lucrat în cei doi ani la Brașov. Acum am ajuns la Tunari, unde am fost dorit foarte mult de antrenor, dar și de cei din conducere. Sper să reușim un sezon bun și să ne clasăm pe un loc cât mai sus în clasament”, a spus Vasile Constantin pentru Liga2.ro.

În sezonul 2021-2022, Constantin a început sezonul la U Craiova, pentru care a prins 3 jocuri în prima ligă, apoi a fost împrumutat la FC Brașov, unde a jucat în 22 de partide din Liga 2 și a marcat 2 goluri. În sezonul 2022-2023 a evoluat doar pentru FC Brașov, iar în Liga 2 a prins 18 partide, dar nu a mai marcat.

”Vasile Constantin a semnat cu Arsenal Tunari!
Mijlocașul în vârstă de 25 de ani, crescut de Universitatea Craiova care a jucat pentru clubul din Bănie atât în primul eșalon, cât și în UEFA Europa League, a semnat și e pregătit să evolueze în tricoul de tunar.
Recent, Vasile Constantin a evoluat pentru FC Brasov.
Clubul nostru îi urează bun venit în familia Tunarilor!”, precizează clubul ilfovean.

Vasile Constantin, al 19-lea jucător nou din lotul celor din Tunari după promovarea în Liga 2

Cu o zi înainte, CS Tunari îl prezentase oficial și pe Mirko Ivanovski, atacant fost ultima dată la Concordia Chiajna, tot în Liga 2.

Odată cu aducerea lui Vasile Constantin, CS Tunari a ajuns la 19 achiziții perfectate în această vară!

Nou-promovata în Liga 2 i-a prezentat în această vară ca achiziții pe: Mario Geanta (ex juniorii FCSB), Dragoș Gheorghe (ex Steaua), Mădălin Mihăescu (ex Steaua), Cristian Bustea (ex Steaua), Andrei Sin (ex Metaloglobus), Florentin Puiu (ex Metalul Buzău), Sebastian Moroz (ex Unirea Constanța), Radu Rogac (ex Viitorul Pandurii), Adrian Stoian (ex SR Brașov) și Ivan Fustar (ex FC Brașov). Robert Barfă, Luca Florică, Luca Mitrică, Andreas Chirițoiu, Denis Despa, Mihail Licsandru și Alexandru Despa sunt și ei noutăți, însă nu au avut parte de prezentare oficială.

Meci cu Campionii FC Argeș în etapa a 3-a a Ligii 2 pentru echipa lui Florin Stîngă

În etapa a 3-a a Ligii 2, CS Tunari joacă duminică, de la ora 11:00, acasă cu Campionii FC Argeș, retrogradată din prima ligă care are două puncte acumulate în primele două runde.

În primele două runde, CS Tunari a pierdut acasă cu scorul de 1-3 cu CSM Slatina și a cedat cu scorul de 1-2 cu Gloria Buzău, în Crâng. Miercuri, echipa antrenată de Florin Stîngă a debutat în Cupa României, Turul 3, câștigând cu 4-0, pe teren propriu, cu Progresul Spartac, retrogradată din Liga 2 întoarsă săptămâna trecută în campionat de excluderea celor de la FC Brașov.

Foto: FC Brașov și CS Tunari

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-3-liga-2-19280963

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-spera-la-victorie-cu-cs-tunari-19280932

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mirko-ivanovski-la-cs-tunari-19280924

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciurile-din-play-off-ul-cupei-romaniei-19280949

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ivan-fustar-declaratii-dupa-despartirea-de-fc-brasov-19279743

Adi MARICA 19 Aug. 2023, 22:53 Liga 2
Pe aceeași temă