CS Tunari, prima achiziție după promovarea în Liga 2. Anunțul clubului

Andrei PASCU 17 Jun. 2023, 15:55 Liga 2
CS Tunari, prima achiziție după promovarea în Liga 2. Anunțul clubului

După anunțul surprinzător al plecării lui Gabriel Manu și aducerea lui Florin Stîngă în funcția de antrenor principal, nou-promovata CS Tunari a parafat prima achiziție! Vineri, 16 iunie, ilfovenii au făcut publică aducerea lui Mario Sebastian Geanta (17 ani).

CS Tunari, prima achiziție după promovarea în Liga 2, Mario Sebastian Geanta

Este un jucător prin aducerea căruia CS Tunari vrea să se asigure în privința regulii ”under” din Liga 2. Geanta a venit liber de contract la nou-promovata din Liga 3, ultima dată fiind sub contract cu FCSB, acolo unde a evoluat pentru formațiile sub limitele de vârstă.

Până în acest moment, CS Tunari nu a mai anunțat și alte achiziții, dar nici pe ce fotbaliști nu va conta în urma accederii în Liga 2. Florin Stîngă va contura, până la reluarea pregătirilor, lista jucătorilor pe care va miza.

Zilele trecute, când conducerea Tunariului era în negocieri cu Manu pentru prelungirea contractuală, se stabilise, totuși, data reunirii și pregătirea debutului în Liga 2, la 28 iunie.

CS Tunari, în pragul reluării pregătirilor

Urmează să vedem dacă Florin Stîngă va rămâne la aceeași idee sau va chema jucătorii la reunire la o altă dată, mai devreme sau mai târziu de 28 iunie. Până atunci, este de așteptat ca formația din Tunari să mai anunțe câteva modificări la nivelul lotului.

OFICIAL
Un transfer de viitor!

Arsenal Tunari și-a asigurat serviciile tânărului Geanta Mario Sebastian (17 ani). Tânărul de perspectiva care a evoluat ultima dată pentru FCSB pe postul de mijlocaș central, este oficial jucătorul Arsenalului din Tunari.

Clubul nostru îi urează bun venit in familia Tunarilor și să aibă cât mai multe succese in tricoul nostru!

Bine ai venit Geanta Mario Sebastian!

GO GUNNERS!”, a anunțat CS Tunari.

CS Tunari a pierdut ambele meciuri tur ale barajului de promovare în Liga 2

CS Tunari a terminat sezonul regular al Seriei 4 din Liga 3 cu 13 victorii, iar în cele nouă jocuri din play-off a înregistrat șase victorii, un egal și două înfrângeri, încheind sezonul pe locul 1 în Seria 4, la nouă puncte peste poziția secundă, SC Popești Leordeni.

Echipa a mers apoi în faza semifinală a barajului de promovare în Liga 2, unde a trecut de Farul 2 (1-3 în deplasare, 4-0 acasă), iar ulterior, în finală, a învins SC Popești Leordeni (1-2 în deplasare, 3-1 acasă).

Foto: CS Tunari

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-ceahlaul-cantonament-la-munte-si-trei-patru-amicale-19275220

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-va-intalni-trei-echipe-din-liga-2-in-amicale-19275215

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-drum-liber-catre-promovare-mapn-si-a-dat-acordul-pentru-asocierea-echipei-cu-un-privat-care-sunt-urmatorii-pasi-si-cine-este-in-pole-position-pentru-a-se-alatura-militarilor-19275207

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-echipei-steaua-vor-incasa-primele-de-promovare-19275202

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-efectuat-vizita-medicala-insa-mai-multi-jucatori-importanti-si-au-prelungit-vacanta-echipa-lui-dan-alexa-joaca-amicale-cu-ultimele-doua-campioane-19275199

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 17 Jun. 2023, 15:55 Liga 2
Pe aceeași temă