Pe un teren impracticabil, CS Tunari a câștigat la scor primul amical al iernii. A învins Progresul Fundulea

Andrei PASCU 21 Jan. 2024, 14:48 Liga 2
Pe un teren impracticabil, CS Tunari a câștigat la scor primul amical al iernii. A învins Progresul Fundulea

CS Tunari a disputat și ea primul meci amical al iernii, sâmbătă, când a întâlnit o formație din Liga 3, Progresul Fundulea (locul 9 în Seria 3 din Liga 3). Elevii lui Ștefan Odoroabă nu au avut emoții și au câștigat la scor, 3-0.

Jocul de verificare a avut loc în cadrul Complexului Sportiv Agronomiei (București), iar la pauză CS Tunari conducea cu 2-0.

CS Tunari, amical pe un teren foarte greu, cu Progresul Fundulea

CS Tunari a mizat și pe fotbaliștii achiziționați în această iarnă, iar unul dintre ei, Atanas Trică, și-a trecut și numele pe lista marcatorilor. Din informațiile oferite de clubul din Tunari, Trică junior a închis tabela, iar anterior au punctat și Mirko Ivanovski și Vasile Constantin.

Clubul din Liga 2 a postat o fotografie din meci (foto articol), iar condițiile au fost unele în care cu siguranță nu s-ar fi disputat o partidă oficială. Gazonul a fost acoperit cu zăpadă, iar jucătorii chiar au riscat accidentări. Stratul de zăpadă avea câțiva centimetri serioși, peste nivelul ghetelor jucătorilor.

Cu toate acestea echipele nu au amânat confruntarea, iar CS Tunari și-a adjudecat victoria contra clubului din Liga 3, scor 3-0.

  • Primul 11 al CS Tunari:Isvoranu – Giafer, Leca, Sima, Sin, Bustea, V. Constantin, Ene, Melniciuc, Ivanovski (cpt.), P. Mitrică.
    Au mai jucat: Ciontoș, Mărgărit, Feraru, L. Ion, Borcea, Barfă, L. Florică, D. Gheorghe, Atanas Trică.

Următorul amical al CS Tunari, cu Agricola Borcea

Formația lui Ștefan Odoroabă va mai disputa patru meciuri amicale, iar un adversar este din Liga 2. Va mai întâlni Agricola Borcea, Cetatea Turnu Măgurele și LPS HD Clinceni, toate din Liga 3, dar și Unirea Slobozia, din divizia secundă.

CS Tunari ocupă locul 17 din 20 în Liga 2, cu 12 puncte acumulate în 15 meciuri, iar în runda a 16-a, prima din 2024, va evolua pe teren advers, contra Unirea Dej, care se află pe locul 18, cu 10 puncte.

Apoi, până la finalul sezonului regular, CS Tunari va mai întâlni CSM Alexandria (deplasare), CSC Șelimbăr (acasă) și Steaua (deplasare). Până atunci, ilfovenii au programat și un cantonamentul de iarnă, la Cheile Grădiștei, care va debuta la 22 ianuarie, prima zi din următoarea săptămână.

Foto: CS Tunari

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-agricola-borcea-5-0-victorie-la-scor-pentru-militari-19297785

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-dandea-si-radu-crisan-au-semnat-cu-gloria-buzau-19297780

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-o-plecare-de-chindia-si-a-reziliat-contractul-si-merge-la-liderul-ligii-2-este-un-plus-pentru-echipa-pentru-lot-exclusiv-19297772

https://liga2.prosport.ro/seria-1/radu-crisan-trece-de-la-csc-selimbar-la-gloria-buzau-19297765

https://liga2.prosport.ro/seria-1/kevin-ceceri-si-paulino-miguelez-au-semnat-cu-steaua-19297760

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-unirea-alba-iulia-are-doua-achizitii-din-liga-2-si-tinteste-si-altele-19297749

Andrei PASCU 21 Jan. 2024, 14:48 Liga 2
Pe aceeași temă