Plecări numeroase de la CS Tunari. Jumătate din lotul care a promovat echipa în Liga 2, liber. Ultimul jucător prezentat și care vor fi următoarele achiziții

Andrei PASCU 02 Jul. 2023, 13:07 Liga 2

CS Tunari s-a despărțit de 11 jucători! Nou-promovata în Liga 2 a încheiat colaborările cu o parte importantă din fotbaliștii alături de care a urcat din Liga 3, aproximativ jumătate din lotul de stagiunea trecută.

Duminică, 2 iulie, clubul din Ilfov a anunțat lista cu numele care nu intră în planurile antrenorului Florin Stîngă, iar printre ele se numără și câteva cu experiență, ale căror plecări sunt surprinzătoare.

CS Tunari a așteptat să treacă data de 30 iunie, ultima zi în care jucătorii mai aveau contract cu clubul, pentru a le anunța plecarea.

CS Tunari a anunțat 11 plecări!

CS Tunari este nevoită să caute, de acum, înlocuitori pentru Bogdan Barbu (mijlocaș, 31 de ani), Andrei Zătreanu (atacant, 19 ani), Marian Mihai (mijlocaș, 26 de ani), Harrison Devenish-Meares (portar, 26 de ani), Ionuț Pîrvu, Alexandru Stan (mijlocaș, 34 de ani), Theodor Badea (mijlocaș, 21 de ani), Răzvan Coman, Florin Avădanei (mijlocaș), Alexandru Nedelcu, Mario Tunsu (mijlocaș, 19 ani).

Oficial!

Arsenal Tunari a încheiat raporturile contractuale cu jucătorii Barbu Bogdan, Zătreanu Andrei, Mihai Marian, Harrison Devenish, Pîrvu Ionuț, Alexandru Stan, Badea Teodor, Coman Răzvan, Avadanei Florin, Nedelcu Alexandru și Tunsu Mario.

Clubul nostru le mulțumește jucătorilor pentru efortul depus în tricoul echipei Arsenal Tunari și le urează mult succes în continuare.

GO GUNNERS!”, a anunțat CS Tunari pe pagina de Facebook.

Andrei Zătreanu speră să ajungă în SuperLigă după plecarea de la CS Tunari

Referitor la Zătreanu, contractul său cu CS Tunari a expirat, dar, după un sezon bun la Liga 3, fotbalistul speră să prindă un acord în SuperLigă. El povestea într-un interviu pentru ProSport care îi este situația de la clubul din Ilfov, dar și care sunt planurile de viitor.

Acum sunt liber, îmi expiră contractul pe 30 iunie, aștept să văd ce prind. Aș dori Liga 2 sau chiar Liga 1. Cei din conducere mi-au făcut o propunere, dar nu mi-a convenit.

Am început fotbalul la Dinamo, am fost și la Steaua, FCSB-ul de acum când era în Ghencea. După am rămas tot la ei, până în 2021. Mai apoi, în anul respectiv, nu am dorit să mai stau la FCSB și am fost la o probă la CSA Steaua, în Liga 2, cu Daniel Oprița antrenor.

Am jucat puține meciuri, din păcate, a fost prima mea experiență la nivel de seniori. Am fost pe post de junior cu Oroian, care a semnat cu Sepsi acum. Am preferat să merg la Liga 3 la CS Tunari pentru a avea mai multe meciuri și pentru a căpăta mai multă experiență.

Am marcat 19 goluri în acest sezon, am și reușit să promovăm. Am avut un grup cu jucători cu meciuri în prima ligă precum Alex Stan, Bogdan Barbu, Daniel Novac”, spunea Andrei Zătreanu.

Zătreanu are un CV în care se regăsesc echipele Dinamo, FCSB și Steaua, dar care, la final de lună trecută, a rămase liber de contract. Trei meciuri (73 de aminute) a bifat, în Liga 2, la Steaua, Andrei Zătreanu, în sezonul trecut, 2021/2022.

Sebastian Moroz a semnat și el cu CS Tunari, așa cum a anunțat Liga2.ro

Ultima achiziție prezentată de CS Tunari este portarul Sebastian Moroz, mutare pe care Liga2.ro a anunțat-o în exclusivitate. Acesta, portar originar din Satu Mare, a evoluat ultima dată la Unirea Constanța, cu care a semnat la începtul acestui an și pentru care a evoluat în 7 dintre cele 9 meciuri disputate. În prima parte a sezonului 2022-2023 a fost în lotul Petrolului, însă a fost cel mult rezervă în 14 dintre meciurile din prima ligă ale ploieștenilor.

Anterior a mai jucat pentru Luceafărul Oradea, Național Sebiș, AFC Odoheiu Secuiesc, Astra și Petrolul. În ediția 2021-2022 a Ligii 2 a prins 15 jocuri la Astra, unde l-a avut antrenor pe Florin Stîngă, numit de curând la CS Tunari, și 1 joc la Petrolul, cu care a promovat în SuperLigă.

”Bine ai venit, Sebastian Moroz (25 de ani)!
Sebastian Moroz a semnat cu Arsenal Tunari.
De-a lungul carierei, Moroz a mai jucat pentru Luceafărul, National Sebis, O. Secuiesc, Astra Giurgiu, Petrolul și Unirea Constanța.
Clubul nostru îi urează bun venit în familia Tunarilor și cât mai multe performanțe în tricoul nostru.
GO GUNNERS!”, a transmis CS Tunari în privința sa.

Achizițiile făcute de CS Tunari. Urmează Rogac și Stoian

Ilfovenii au anunțat până acum următoarele achiziții: Mario Geanta (17 ani, ex juniorii FCSB), Dragoș Gheorghe (24 de ani, ex Steaua), Mădălin Mihăescu (34 de ani, ex Steaua), Cristian Bustea (28 de ani, ex Steaua), Andrei Sin (31 de ani, ex Metaloglobus), Florentin Puiu (20 de ani, ex Metalul Buzău) și Sebastian Moroz (25 de ani, ex Unirea Constanța).

Din informațiile Liga2.ro, la CS Tunari au ajuns și basarabeanul Radu Rogac (28 ani, fundaș), ultima dată la Viitorul Pandurii și în România fost și la Ripensia, și Adrian Stoian (25 de ani, fundaș), ultima dată la SR Brașov, în Liga 3, dar fost și el la Astra și Viitorul Pandurii, la acestea două din urmă fiind antrenat chiar de Florin Stîngă (foto, chiar între Rogac și Stoian, la Viitorul Pandurii).

Cei doi nu au fost prezentați până acum fiindcă s-a așteptat să-și încheie oficial, la 30 iunie, contractele cu fostele lor echipe.

Altfel, echipa din Tunari a început la startul acestei săptămâni pregătirea pentru participarea în Liga 2, iar clubul i-a anunțat ca participanți la antrenamente doar pe cei nou-veniți!!

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-a-cedat-la-limita-in-amicalul-cu-uta-in-care-alexandru-curtean-a-pus-punct-carierei-de-fotbalist-hunedorenii-primesc-doi-jucatori-chiar-de-la-aradeni-19276603

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-doua-achizitii-pentru-arges-un-fundas-retrogradat-cu-cs-mioveni-si-un-mijlocas-fost-la-poli-iasi-si-unirea-slobozia-in-sezonul-recent-incheiat-19276619

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-despartita-de-inca-doi-jucatori-se-muta-in-serbia-gorjenii-se-cantoneaza-in-banatul-sarbesc-19276601

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-a-mai-adus-la-chindia-targoviste-un-fotbalist-pe-care-l-a-pregatit-la-unirea-dej-comunicatul-echipei-19276561

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-dat-o-caruta-de-goluri-in-primul-amical-de-90-de-minute-jucat-in-aceasta-vara-dan-alexa-disperat-sa-nu-l-piarda-pe-dan-spataru-este-una-dintre-conditiile-sa-continuam-impreuna-19276574

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-boiciuc-a-ajuns-la-steaua-dupa-ce-si-a-incheiat-contractul-cu-gloria-buzau-vreau-sa-obtin-promovarea-bulgarul-mario-topuzov-si-alti-doi-jucatori-prezentati-si-ei-de-19276554

Andrei PASCU 02 Jul. 2023, 13:07 Liga 2
Pe aceeași temă