Florin Stîngă a luat la CS Tunari doi jucători pe care i-a pregătit sezonul trecut. Anunțul nou-promovatei în Liga 2

Andrei PASCU 03 Jul. 2023, 15:48 Liga 2

Radu Rogac (28 de ani, fundaș, ex Viitorul Pandurii) și Adrian Stoian (25 de ani, fundaș, ex SR Brașov) au fost, în cele din urmă, prezentați de CS Tunari! După cum Liga2.ro a anunțat, echipa s-a înțeles de ceva timp cu cei doi jucători, dar a întârziat comunicatul.

Astfel, CS Tunari continuă campania de achiziții interesată dusă până acum, care consemnează schimbări majore de lot.

CS Tunari a oficializat venirile lui Radu Rogac și Adrian Stoian

Radu Rogac este un fotbalist din Republica Moldova (Bălți), iar în sezonul trecut a evoluat în 22 de meciuri de Liga 2 și a marcat un gol pentru Viitorul Pandurii. Prima experiență în România a fost consemnată la Ripensia, în perioada septembrie 2020 – iulie 2022.

Noul fotbalist al Tunariului a evoluat pentru Ripensia în 30 de meciuri de Liga 2 și a înscris un gol. În ediția 2020/2021 a prins 17 partide, toate începute ca titular, iar în sezonul 2021/2022 a evoluat mai puțin, în 13 jocuri, în nouă dintre ele fiind utilizat din primul minut.

Anterior, a mai avut experiențe în Republica Moldova, Uzbekistan și Malta.

Adrian Stoian, adus la CS Tunari la cerința clară a lui Florin Stîngă

Adrian Stoian a venit la CS Tunari după o experiență de jumătate de an în Liga 3, la SR Brașov. El a fost antrenat de Florin Stîngă, ”principalul” ilfovenilor, în chiar stagiunea precedentă, pentru că jucătorul a început sezonul la Viitorul Pandurii, în Liga 2. În jumătate de an la clubul din Târgu Jiu, Stoian a bifat 14 partide în campionat și a marcat un gol.

Stoian a mai evoluat la AFC Odorheiu Secuiesc și Astra până acum, unde a fost pregătit și de Florin Stîngă. În sezoanele trecute, cei doi au colaborat și la SR Brașov.

Oficial

Incepand de astazi, Radu Rogac si Adrian Stoian fac parte din Echipa Tunarilor!

Clubul Sportiv Tunari le ureaza bun venit in familia tunarilor si cat mai multe performante in tricoul alb-rosu!”, a anunțat CS Tunari.

CS Tunari, la achizițiile opt și nouă

Achizițiile parafate de CS Tunari înaintea venirilor lui Radu Rogac si Adrian Stoian: Mario Geanta (17 ani, ex juniorii FCSB), Dragoș Gheorghe (24 de ani, ex Steaua), Mădălin Mihăescu (34 de ani, ex Steaua), Cristian Bustea (28 de ani, ex Steaua), Andrei Sin (31 de ani, ex Metaloglobus), Florentin Puiu (20 de ani, ex Metalul Buzău) și Sebastian Moroz (25 de ani, ex Unirea Constanța).

Precum este de lungă lista achizițiilor, la fel de numeroasă este și cea a plecărilor. Numai la finalul săptămâni trecute a precizat CS Tunari că nu va mai miza pe 11 fotbaliști.

CS Tunari se pregătește să debuteze și în meciurile amicale. O va întâlni, marți, 4 iulie, pe Academia Sport Team, la Domnești, de la ora 10:30.


Timpul nu este deloc aliatul nostru pentru pregătirea noului sezon. Vacanța a fost, normal, mai lungă după jocurile de baraj, astfel că vom relua pregătirile la începutul săptămânii viitoare.

Nu va fi ușor, vom schimba destui jucători pentru ca ideile mele, filozofia mea de joc, să fie înțeleasă. Un lucru este cert, în căutarea punctelor mă interesează și jocul, calitatea lui. Obiectivul, normal, este menținerea la nivelul eșalonului secund”, spunea Florin Stîngă în urmă cu două săptămâni.

Foto: CS Tunari

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-braziliano-bulgar-campion-in-tara-vecina-s-a-alaturat-si-el-gloriei-buzau-19276676

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-a-mai-adus-trei-jucatori-19276677

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-a-tras-primele-concluzii-privind-lupta-pentru-promovare-in-noul-sezon-cele-trei-cluburi-pe-care-le-vede-pe-podium-au-bugete-mult-peste-nivelul-ligii-2-19276671

https://liga2.prosport.ro/seria-1/golgheterul-patrick-petre-si-alti-patru-jucatori-si-au-prelungit-contractul-cu-ceahlaul-nemtenii-s-au-desparti-in-schimb-de-unul-dintre-portari-si-au-la-antrenament-un-fost-golgheter-al-romaniei-19276656

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-acord-cu-trei-fotbalisti-19276646

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 03 Jul. 2023, 15:48 Liga 2
Pe aceeași temă