CS Tunari, victorie într-un amical cu șapte goluri disputat în condiții foarte grele. Jucătorii au evoluat cu fulare și căciuli contra unei formații din Liga 3

Răzvan STÎNGĂ, Adi MARICA 27 Jan. 2024, 17:43 Liga 2

Aflată în cantonamentul de la Cheile Grădiștei, CS Tunari a mai jucat un meci amical, sâmbătă, contra unei formații din Liga 3, Kids Tâmpa Brașov, locul 5 în Seria 5.

A fost un duel spectaculos, cu șapte goluri, iar trupa ilfoveană din Liga 2 s-a impus cu scorul de 4-3. La pauză conducea tot la un gol diferență, 2-1.

Altfel, confruntarea disputată pe terenul sintetic de la Tărlungeni a avut loc în condiții grele, pe zăpadă, iar jucătorii s-au ”ferit” de frig cu fulare și căciuli.

CS Tunari, încă o victorie în amicale, 4-3 contra Kids Tâmpa Brașov

Cel mai bun om al amicalului, pentru CS Tunari, a fost Gabriel Plumbuitu, care a punctat de două ori, conform informațiilor oferite de clubul din Ilfov pe pagina de Facebook. Printre cei care și-au mai trecut numele pe lista marcatorilor s-a numărat și un fotbalist adus în această iarnă, Atanas Trică, autorul unui gol, dar și Luca Florică.

De cealaltă parte, brașovenii lui Liviu Negoiță au dat o replică bună și au reușit să marcheze trei goluri prin Dragoș Popa, Răzvan Zota și Iulian Nechita.

”A fost primul nostru joc de pregătire al iernii. Sunt mulțumit de evoluția jucătorilor în acest joc cu o echipă de nivel superior. Pot spune că am jucat de la egal la egal, dar tinerețea lotului nostru și-a pus amprenta pe rezultatul final. De fiecare dată când am egalat, am primit rapid gol”, a spus Liviu Negoiță, antrenorul brașovenilor.

Printre jucătorii utilizați de Ștefan Odoroabă s-a numărat și Ionuț Bobea, în vârstă de 21 de ani, atacant, care o perioadă s-a aflat sub contract cu Dinamo, dar care a jucat și în Liga 3, la AFC Odorheiu Secuiesc.

La nivel oficial, echipa lui Odoroabă a făcut cinci achiziții. Au semnat Deniz Giafer și Valentin Borcea, împrumutați de la Dinamo, Alexandru Melniciuc și Atanas Trică, împrumutați de la Universitatea Craiova, dar și Mihai Ciontoș, care s-a despărțit de Concordia Chiajna.

  • CS Tunari: Ciontoș – Giafer, Mih. Leca, Al. Sima, Bustea, Mih. Ene, Bobea, Vas. Constantin, L. Florică, Ivanovski, Trică.
    Jucătorii intrați pe parcursul reprizei secunde: Mărgărit, Isvoranu – Barfă, Feraru, L. Ion, Ilie, P. Mitrică, Borcea, Plumbuitu, Sin, Melniciuc, Dr. Gheorghe.
  • Kids Tâmpa Braşov: Alexa – Necula, Stăncuțu, Grideanu, Comaniciu, Moldovan, Nicolau, Tenică, Clinciu, Dragoș Popa, Clinci, Ungureanu
    În partea secundă au mai jucat: Minea, Horjea, Bordea, Sburlea, Rojniță, Șerban, Vlad, Goșman, Antone, Nechita, Zota, Croitoru

CS Tunari, două victorii în două amicale

În primul meci amical al iernii, CS Tunari a învins Progresul Fundulea (locul 9 în Seria 3 din Liga 3), scor 3-0. Apoi, erau cunoscute partide de verificare cu Agricola Borcea, Cetatea Turnu Măgurele și LPS HD Clinceni, toate din Liga 3, dar și Unirea Slobozia. În program nu era testul cu Kids Tâmpa Brașov și rămâne de văzut dacă ilfovenii le vor mai întâlni pe cele stabilite în primă fază.

Clubul din Tunari ocupă locul 17 din 20 în Liga 2, cu 12 puncte acumulate în 15 meciuri, iar în runda a 16-a, prima din 2024, va evolua pe teren advers, contra Unirea Dej, care se află pe locul 18, cu 10 puncte.

Până la finalul sezonului regular, CS Tunari va mai întâlni CSM Alexandria (deplasare), CSC Șelimbăr (acasă) și Steaua (deplasare).

Foto: CS Tunari

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-invins-progresul-spartac-intr-un-amical-scor-4-0-19298232

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vlad-prejmerean-si-raul-steau-au-semnat-cu-gloria-buzau-19298222

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-egala-cu-scm-ramnicu-valcea-in-primul-sau-amical-din-2024-19298214

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-zatreanu-a-fost-imprumutat-la-cs-dinamo-19298210

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-a-spulberat-csc-dumbravita-intr-un-amical-19298191

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doua-achizitii-dintr-un-foc-pentru-csc-dumbravita-ambii-jucatori-au-meciuri-inclusiv-in-prima-liga-19298180

Răzvan STÎNGĂ, Adi MARICA 27 Jan. 2024, 17:43 Liga 2
Pe aceeași temă