Încă un jucător pe care Florin Stîngă l-a antrenat la Astra va ajunge la CS Tunari. În ultimul sezon a fost în SuperLigă și apoi în Liga 2 | EXCLUSIV

Marius ANGHEL 24 Jun. 2023, 17:27 Liga 2
Încă un jucător pe care Florin Stîngă l-a antrenat la Astra va ajunge la CS Tunari. În ultimul sezon a fost în SuperLigă și apoi în Liga 2 | EXCLUSIV

CS Tunari se mișcă cu talent pe piața transferurilor în această vară. Echipa ilfoveană promovată în premieră în Liga 2 a anunțat, până acum, șase achiziții, iar Liga2.ro a aflat numele unui alt jucător cu care trupa lui Florin Stîngă a bătut palma.

Este vorba despre portarul Sebastian Moroz (25 de ani), care ultima dată a evoluat la Unirea Constanța și pe care Stîngă l-a mai avut sub comanda sa la Astra, în prima parte a sezonului 2021-2022 de Liga 2.

  • Moroz este al doilea jucător, după Dragoș Gheorghe, pe care Stîngă l-a antrenat la Astra și cu care va colabora și la Tunari.

Sebastian Moroz merge la CS Tunari

Din informațiile Liga2.ro, Sebastian Moroz s-a înțeles cu CS Tunari și urmează să se alăture echipe de luni, 26 iunie, când are loc reunirea.

Portarul originar din Satu Mare a evoluat ultima dată la Unirea Constanța, cu care a semnat la începtul acestui an și pentru care a evoluat în 7 dintre cele 9 meciuri disputate. În prima parte a sezonului 2022-2023 a fost în lotul Petrolului, însă a fost cel mult rezervă în 14 dintre meciurile din prima ligă ale ploieștenilor.

Anterior a mai jucat pentru Luceafărul Oradea, Național Sebiș, AFC Odoheiu Secuiesc, Astra și Petrolul. În ediția 2021-2022 a Ligii 2 a prins 15 jocuri la Astra, unde l-a avut antrenor pe Florin Stîngă, numit de curând la CS Tunari, și 1 joc la Petrolul, cu care a promovat în SuperLigă.

  • În jocurile de baraj de promovare în Liga 2, CS Tunari s-a bazat pe portarii Harrison Devenish-Meares (26 ani, australian), ca titular, și Dan Isvoranu (24 ani), ca rezervă.

Florentin Puiu a semnat și el cu CS Tunari

Cea mai recentă achiziție prezentată de CS Tunari este Florentin Puiu, un fundaș dreapta originar din Găești care a mai jucat în Liga 2 în 4 meciuri (83 minute), la Concordia Chiajna. Ultima dată a fost la Metalul Buzău, în Liga 3.

”Bine ai venit, Florentin Puiu!
Florentin Puiu a semnat cu Arsenal Tunari.
În vârsta de 20 de ani, Florentin Puiu evoluează pe postul de fundas dreapta, iar ultima dată a îmbrăcat tricoul echipei Metalul Buzău, fiind jucătorul Concordiei Chiajna.
Clubul nostru îi urează bun venit în familia Tunarilor și cât mai multe performanțe în tricoul nostru.
GO GUNNERS!”, a transmis CS Tunari.

Florentin Puiu, la fel ca ceilalți jucători anunțați de CS Tunari, a fost prezentat de nout-promovata în Liga 2 cu logo-ul Ligii 3 în spate. Foto: CS Tunari

Șase achiziții oficiale pentru CS Tunari și nicio despărțire. Barbu, Stan și Zătreanu, printre cei care nu continuă cu ilfovenii

Anterior au mai semnat Mario Geanta (17 ani), un mijlocaș central fost la juniorii FCSB, mijlocașii Dragoș Gheorghe (24 de ani), Mădălin Mihăescu (34 de ani), Cristian Bustea (28 de ani), toți trei foști la Steaua, și fundașul Andrei Sin (31 de ani), fost la Metaloglobus.

Până la acest moment, CS Tunari nu a anunțat vreo plecare. Din informațiile Liga2.ro, cu ilfovenii nu vor mai continua, de exemplu, Bogdan Barbu, Alexandru Stan sau Andrei Zătreanu.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-a-anuntat-o-noua-achizitie-19275710

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-patra-achizitie-a-nou-promovatei-cs-tunari-vine-tot-de-la-o-rivala-din-liga-2-andrei-sin-s-a-alaturat-ilfovenilor-19275620

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-gheorghe-va-juca-din-nou-sub-comanda-antrenorului-cu-care-a-avut-cele-mai-bune-evolutii-din-cariera-sa-fostul-stelist-a-doua-achizitie-pentru-liga-2-a-tunariului-19275533

Marius ANGHEL 24 Jun. 2023, 17:27 Liga 2
Pe aceeași temă