A cincea achiziție din 2024 a echipei CS Tunari vine de la Concordia. Tot numărul cinci este și la Chiajna, în dreptul plecărilor

Marius ANGHEL 19 Jan. 2024, 10:57 Liga 2

Mihai Ciontoș schimbă echipa în această iarnă. Portarul bucureștean în vârstă de 19 ani va continua în Liga 2, la CS Tunari, după ce în prima parte a sezonului a fost legitimat la Concordia Chiajna, pentru care a apucat să joace doar în Cupa României.

Ciontoș devine, astfel, a cincea achiziție oficială din această iarnă a trupei din Tunari, respectiv al cincilea plecat din lotul echipei din Chiajna.

Mihai Ciontoș, de la Concordia Chiajna la CS Tunari

După ce în sezonul trecut de Liga 2, al său ca debutant în această competiție, a evoluat în 19 meciuri pentru Progresul Spartac, Mihai Ciontoș a trecut în vară la Concordia Chiajna, pentru care nu a apucat să joace în niciun meci din campionat. A făcut-o, în schimb, în cele două partide disputate de echipă în această ediție a Cupei României, cu CS Afumați (1-0) și CSM Alexandria (0-1).

Acum schimbă din nou echipa și rămâne în Liga 2, fiind noua achiziție a ilfovenilor de la CS Tunari, alături de care se va lupta pentru menținerea în campionat.

”Bine ai venit, Mihai Ciontoș!
Mihai Ciontoș a semnat cu Arsenal Tunari.
În vârstă de 19 ani, Ciontoș evoluează pe postul de portar, iar ultima dată a îmbrăcat tricoul grupării secunde Concordia Chiajna, echipă la care a ajuns de la Progresul Spartac.
Clubul nostru îi urează bun venit în familia Tunarilor și cât mai multe performanțe în tricoul nostru”, a transmis, vineri dimineață, CS Tunari.

  • În prima parte a sezonului de Liga 2, CS Tunari i-a avut în lot ca portari pe Daniel Isvoranu (25 ani, 13 meciuri), Sebastian Moroz (25 ani, 2 meciuri) și Dragoș Petrișor (24 ani, 0 meciuri). Moroz a plecat.

Ciontoș, a cincea achiziție a CS Tunari, respectiv a cincea plecare de la Concordia

CS Tunari este la a doua zi consecutivă în care anunță o achiziție, după ce ieri a prezentat împrumutul lui Atanas Trică (19 ani) de la Universitatea Craiova.

Echipa lui Ștefan Odoroabă a ajuns, astfel, la cinci achiziții perfectate și comunicate în acest an, după ce anterior a semnat și cu Deniz Giafer și Valentin Borcea, împrumutați de la Dinamo, și Alexandru Melniciuc, împrumutat tot de la U Craiova.

De partea cealaltă, Concordia Chiajna a ajuns la cinci despărțiri oficiale în această iarnă, după ce a mai reziliat contractele cu mijlocașii Romario Pires și Alexandru Dulca (ajuns la Unirea Dej), atacantul Alexandru Darius Pop (ajuns la CSC Șelimbăr), și fundașul Florin Achim.

În schimb, CS Tunari are nu mai puțin de 12 plecări din lot după încheierea meciurilor oficiale din 2023.

Foto: CS Tunari

https://liga2.prosport.ro/seria-1/atanas-trica-imprumutat-de-u-craiova-la-cs-tunari-19297696

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-a-inceput-antrenamentele-cu-27-de-jucatori-echipa-lui-erik-lincar-are-patru-plecari-si-doua-achizitii-in-aceasta-iarna-19297463

https://liga2.prosport.ro/seria-1/deniz-giafer-valentin-borcea-si-alexandru-melniciuc-au-semnat-cu-cs-tunari-19297255

https://liga2.prosport.ro/seria-1/casele-de-pariuri-au-invadat-fenomenul-sportiv-19296580

Marius ANGHEL 19 Jan. 2024, 10:57 Liga 2
Pe aceeași temă