Unirea Slobozia a ajuns în cantonamentul de la Snagov și Izvorani. Adrian Mihalcea va face ultimele reglaje înaintea reluării Ligii 2, în două partide amicale

Andrei PASCU 25 Jan. 2021, 15:57 Liga 2
Unirea Slobozia a ajuns în cantonamentul de la Snagov și Izvorani. Adrian Mihalcea va face ultimele reglaje înaintea reluării Ligii 2, în două partide amicale

Unirea Slobozia, după aproape trei săptămâni de pregătire pe plan local și trei meciuri amicale, a ajuns luni în cantonamentul de la Snagov (unde va fi cazată) și Izvorani (unde va desfășura antrenamentele), pentru 12 zile. Până în primele zile ale lunii februarie, data de 5 mai exact, băieții lui Adrian Mihalcea se vor pregăti într-un stagiu centralizat.

  • Tot în cantonament la Snagov a mers astăzi și Rapid, Ripensia e de ieri la Buziaș, în timp ce FK Csikszereda și Metaloglobus și-au arătat mușchii atunci când au decis să plece în Turcia, în Antalya, acolo unde, în acest an, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, din România a mers doar FCSB.

Unirea Slobozia are programate două meciuri amicale în cantonament, cu Progresul Spartac și Concordia Chiajna

Până acum, la nivel oficial, mai sunt programate două meciuri amicale. Unirea Slobozia va evolua împotriva unei echipe din Liga 3 și unei echipe din Liga 2. În primă fază, o va întâlni pe Progresul Spartac (30 ianuarie), iar apoi pe Concordia Chiajna (3 februarie).

”Băieții noștri au ajuns în această dimineață la Snagov , unde vor efectua un cantonament de 12 zile”, se arată pe pagina de Facebook a clubului, AFC Unirea 04 Slobozia.

Atât au putut să transmită ialomițenii, nimic mai mult, ca de exemplu lot, amicale sau alte detalii privind programul de pregătire, cum se practică la cluburile profesioniste. În Liga 2 însă, multe echipe suferă la acest capitol, puține fiind cele care se respectă pe ele și pe suporterii lor.

Din poza postat de la Snagov, Unirea a deplasat în cantonament 27 de jucători și 9 membri ai staffului tehnic.

De când a reluat pregătirile, Unirea Slobozia a disputat trei meciuri amicale și a înregistrat două victorii și o înfrângere. A trecut cu 2-1 de cei de la Abatorul Slobozia și cu 3-0 de Recolta Gheorghe Doja și a cedat cu 0-3 în fața Farului.

Unirea Slobozia a adus cinci jucători până acum 

La capitolul achiziții în această perioadă de transferuri, Unirea Slobozia i-a adus pe Marius Ciobanu-Vanghele (17 ani, mijlocaș, ex Academica Clinceni), Bogdan Vasile (25 de ani, mijlocaș, ex ASU Poli), Denis Ciofu (18 ani, portar, ex Poli Iași), Andrei Trașcu (23 de ani, fundaș, ex CS Mioveni) și Christ Nkama Afalna (22 de ani, mijlocaș, ex Șomuz Fălticeni).

Unirea Slobozia, locul 19 în Liga 2 

Unirea Slobozia e pe locul 19 în Liga 2, deși în primele etape a fost una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon și s-a situat și în partea de sus a clasamentului. Nou-promovata a trecut apoi prin momente mai puțin bune din cauza infectării cu COVID-19 a mai multor jucători din lot și a finalizat anul pe antepenultimul loc.

După 14 meciuri, formația care va fi pregătită din acest an de Adrian Mihalcea a luat 15 puncte, din patru victorii, trei egaluri și șapte înfrângeri. Sub Unirea Slobozia se mai află doar Aerostar Bacău (9 puncte), și Pandurii (7 puncte).

Foto: AFC Unirea 04 Slobozia

https://liga2.prosport.ro/seria-1/90-de-straini-in-prima-parte-a-ligii-2-petrolul-a-utilizat-cei-mai-multi-doua-echipe-n-au-avut-niciunul-56-sunt-debutanti-29-au-marcat-19166324

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-a-trecut-fara-probleme-de-unirea-slobozia-in-cel-mai-important-amical-al-iernii-constantenii-s-au-impus-la-scor-19166280

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-continua-seria-victoriilor-in-meciurile-amicale-a-castigat-usor-confruntarea-cu-recolta-gheorghe-doja-din-liga-3-19165282

Andrei PASCU 25 Jan. 2021, 15:57 Liga 2
Pe aceeași temă