Unirea Slobozia continuă seria victoriilor în meciurile amicale. A câștigat ușor confruntarea cu Recolta Gheorghe Doja, din Liga 3

Răzvan STÎNGĂ 17 Jan. 2021, 15:00 Liga 2

Unirea Slobozia a câștigat și al doilea meci amical al iernii, disputat sâmbătă. După succesul cu 2-1 în fața celor de la Abatorul Slobozia, formație din Liga a 4-a Ialomița, de această dată s-a impus cu 3-0 cu Recolta Gheorghe Doja, locul 8 în Seria 3 din Liga 3.

Antrenorul Adrian Mihalcea a rulat două echipe diferite în cele două reprize. Singurul jucător utilizat pe durata întregii partide a fost fundașul Gabriel Lazăr. Unirea Slobozia a început tare meciul, iar după cinci minute a introdus balonul în poartă. Însă, reușita lui Florinel Ibrian a fost anulată pe motiv de offside, notează Info Ialomița.

Unirea Slobozia a terminat prima repriză în avantaj, 1-0 

Primul gol a venit în ultimul minut al primei reprize, prin Bogdan Vasile, al cărui șut a fost deviat de un fundaș advers și a intrat în poartă. În partea a doua, Mihalcea a schimbat 10 jucători, iar Unirea Slobozia a marcat de două ori. Prima ocazie a venit încă din minutul 46, când fundașul Dinu a trimis cu capul peste transversală, în urma unei centrări.

În minutul 55, Unirea Slobozia a făcut 2-0 prin Ionuț Negoiu, care a marcat cu un șut de la 12 metri, din lipsă de marcaj. Echipa din Liga 2 putea să facă 3-0 încă din minutul 70, însă golul lui Florin Bălan a fost anulat și el din cauza unui offside.

În cele din urmă, golul trei a venit în ultimul minut al meciului. Cristian Ene a stabilit scorul final.

Unirea Slobozia: Gurău – Ghiță, Ibrian, Lazăr, Toma – Ciobanu, Trașcu, Vasile, Trucă – Afalna, Batchabi. În repriza secundă au evoluat: Ciofu – Comșa, Dinu, Lazăr, Bălan – D. Radu, Adăscăliței, Lemnaru, Negoiu – Stere, Ene.

Poiană, Danciu, Suciu, Răduca și Moldovan au fost menajați, iar Năstase și Gherasim continuă să fie indisponibili.

Cu această ocazie au fost testați camerunezul Gaby Batchabi (Dacia Unirea Brăila), Giani Stere (CSM Deva) și Dorin Radu (FC Voluntari 2), însă niciunul nu l-a convins pe Adrian Mihalcea.

Unirea Slobozia mai are programate încă trei meciuri amicale

Trupa lui Adrian Mihalcea mai are trei amicale stabilite până în acest moment, cu Farul Constanța (22 ianuarie), Progresul Spartac (30 ianuarie) și Concordia Chiajna (3 februarie). În perioada 25 ianuarie – 5 februarie, Unirea Slobozia va merge în cantonament la Izvorani.

Foto: AFC Unirea 04 Slobozia și Info Ialomița  

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-imprumutat-un-camerunez-de-la-somuz-falticeni-calitatile-mele-sunt-determinarea-forta-si-faptul-ca-nu-renunt-niciodata-19164916

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-castigat-la-limita-primul-amical-sustinut-in-2021-contra-unei-echipe-care-n-a-mai-jucat-din-martie-2020-helmut-duckadam-l-a-felicitat-pe-unul-dintre-marcatori-19164356

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-unirea-slobozia-ridica-la-opt-numarul-jucatorilor-de-care-se-desparte-si-la-patru-a-nou-venitilor-19164112

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 17 Jan. 2021, 15:00 Liga 2
Pe aceeași temă