Unirea Slobozia a câștigat la limită primul amical susținut în 2021, contra unei echipe care n-a mai jucat din martie 2020. Helmut Duckadam l-a felicitat pe unul dintre marcatori

Marius ANGHEL 10 Jan. 2021, 14:30 Liga 2

La trei zile distanță de la reunire, Unirea Slobozia a susținut primul meci amical din 2021. Sâmbătă, 9 ianuarie, echipa antrenată de Adrian Mihalcea a întâlnit Abatorul Slobozia, formație din Liga a 4-a Ialomița care n-a mai disputat un joc oficial din martie 2020, când au fost ”înghețate” competițiile din cauza izbucnirii pandemiei COVID-19.

Unirea s-a impus abia cu 2-1 în jocul cu amatorii de la Abatorul, golurile divizionarei secunde fiind reușite de Bogdan Danciu (foto, în negru, cu numărul 8) și nou-venitul Marius Ciobanu. Partida s-a desfășurat pe terenul din comuna Scânteia.

În afară de rezultat și marcatori, Unirea Slobozia n-a comunicat alte informații despre acest amical, ca de exemplu jucătorii folosiți.

Helmut Duckadam, felicitări pentru Marius Ciobanu

Pentru reușita sa din acest joc, Marius Ciobanu (foto, în negru, cu numărul 2) a primit felicitări din parte legendarului Helmut Duckadam. Fostul portar al Stelei a scris pe pagina de Facebook a clubului Unirea Slobozia.

”Bravo, Marius Ciobanu-Vanghele, ține-o tot așa!!!”, a scris Duckadam pentru Ciobanu. Jucătorul i-a răspuns: ”Vă mulțumesc! Ambiția, determinarea și munca le am în sânge.”

Unirea Slobozia are programate încă trei meciuri amicale

Trupa lui Adrian Mihalcea mai are trei amicale stabilite până în acest moment, cu Farul Constanța (22 ianuarie), Progresul Spartac (30 ianuarie) și Concordia Chiajna (3 februarie). În perioada 25 ianuarie – 5 februarie, Unirea se află în cantonament la Izvorani.

Unirea s-a despărțit până acum de portarul George Tudor (31 de ani, 1 meci), fundașii Adrian Stoianovici (20 de ani, 5 meciuri) și Flavius Dumbrăvean (25 de ani, 5 meciuri), mijlocașii Alexandru Chebac (28 de ani, 13 meciuri), Daniel Unguru (27 de ani, 11 meciuri) și Richardo Mihalache (25 de ani, 6 meciuri) și atacanții Alexandru Muscă (24 de ani, 8 meciuri) și Radu Pocol (18 ani, 5 meciuri).

La capitolul achiziții, Unirea i-a adus pe Marius Ciobanu-Vanghele (17 ani, mijlocaș, ex Academica Clinceni), Bogdan Vasile (25 de ani, mijlocaș, ex ASU Poli), Denis Ciofu (18 ani, portar, ex Poli Iași) și Andrei Trașcu (23 de ani, fundaș, ex CS Mioveni).

Foto: Mihai Baltă

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-unirea-slobozia-primele-mutari-pe-piata-transferurilor-au-fost-adusi-trei-fotbalisti-dar-au-si-plecat-cinci-ilie-lemnaru-mai-asteptam-un-atacant-si-un-mijlocas-s-au-19163960

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-unirea-slobozia-ridica-la-opt-numarul-jucatorilor-de-care-se-desparte-si-la-patru-a-nou-venitilor-19164112

Marius ANGHEL 10 Jan. 2021, 14:30 Liga 2
Pe aceeași temă