Farul a trecut fără probleme de Unirea Slobozia, în cel mai important amical al iernii. Constănțenii s-au impus la scor

Autor: Andrei PASCU Publicat: 23 Jan. 2021, 20:53 Liga 2

Farul și Unirea Slobozia s-au întâlnit într-un meci amical disputat sâmbătă la București. Constănțenii, favoriți înaintea startului partidei, și-au păstrat statutul și au câștigat confruntarea cu 3-0. Scorul la pauză a fost 1-0 și a fost stabilit de unul dintre fotbaliștii transferați de Farul în această iarnă.

Ilie Damașcan a deschis drumul Farului către victorie în amicalul cu Unirea Slobozia 

Atacantul Ilie Damașcan a înscris primul gol al meciului la nouă minute de la primul fluier, cu un șut din interiorul careului. Chiar dacă acesta a fost rezultatul în prima parte, Farul a mai avut și alte ocazii importante de a marca, potrivit FC Farul Constanța. Cea mai mare șansă i-a aparținut lui Andrei Banyoi, care a trimis în bară.

În partea a doua, Farul și-a dublat avantajul în minutul 55. O fază creată de Simon Măzărache a fost finalizată de Robert Silaghi. Echipa lui Ianis Zicu a continuat să atace și a mai trecut de câteva ori pe lângă gol, până ca desprinderea pe tabelă să se producă. Antonio Cruceru și Ilie Damașcan s-au aflat în poziții bune de a marca, dar au ratat.

Minutul 68 a adus în cele din urmă golul de 3-0. Cosmin Bîrnoi a marcat superb, cu un șut sub transversală. Victoria o duce pe Farul la trei meciuri amicale câștigate, din tot atâtea disputate în această perioadă de pregătire. Constănțenii au început anul cu un test la Constanța, 9-0 cu Farul U19, după care s-au impus și în primul meci din cantonamentul de la București, 5-0 cu FC Voluntari 2.

Farul în meciul cu Unirea Slobozia: Dur-Bozoancă (46 Fara) – Greu, Leca (75 D. Savu), Antoche, Carabela (62 D. Panait) – Bîrnoi, L. Mihai (62 Băjan), Cruceru (62 I. Ursu) – Fl. Bălan (46 Silaghi), Banyoi (46 Măzărache), Damașcan

Pentru Farul urmează testul cu Dinamo 2 

Pentru Farul urmează încă două meciuri în cantonamentul de la București. Următorul e cu Dinamo 2, pe 26 ianuarie, iar mai apoi va întâlni din nou FC Voluntari 2, pe 28 ianuarie. La revenirea la Constanță, echipa lui Zicu va disputa ultimul amical al iernii, cu FC Viitorul 2.

Foto: FC Farul Constanța 

 

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 23 Jan. 2021, 20:53 Liga 2
Pe aceeași temă