OFICIAL | Unirea Slobozia ridică la opt numărul jucătorilor de care se desparte și la patru a nou-veniților

Marius ANGHEL 08 Jan. 2021, 13:12 Liga 2

La o zi distanță de la reunirea echipei, Unirea Slobozia a anunțat în mod public primii jucători la care renunță, dar și primele achiziții făcute în 2021. Majoritatea celor plecați și aduși au fost anunțați de către președintele Ilie Lemnaru în convorbirea cu reporterul Liga2.ro.

Numărul jucătorilor care pleacă de la Unirea Slobozia s-a mărit

La capitolul plecări, Unirea nu va mai conta în partea a doua a sezonului Ligii 2 cel puțin pe portarul George Tudor (31 de ani, 1 meci), care a semnat deja cu Dacia Unirea Brăila, fundașii Adrian Stoianovici (20 de ani, 5 meciuri) și Flavius Dumbrăvean (25 de ani, 5 meciuri), mijlocașii Alexandru Chebac (28 de ani, 13 meciuri), Daniel Unguru (27 de ani, 11 meciuri) și Richardo Mihalache (25 de ani, 6 meciuri) și atacanții Alexandru Muscă (24 de ani, 8 meciuri) și Radu Pocol (18 ani, 5 meciuri).

Inițial, Ilie Lemnaru anunțase pentru Liga2.ro doar plecările lui Tudor, Stoianovici, Mihalache, Pocol și Chebac. Între timp, în decurs de o zi, antrenorul Adrian Mihalcea a decis să renunțe și la Dumbrăvean, Unguru și Muscă.

  • În paranteză, pe lângă vârsta jucătorilor, este adăugat și numărul de meciuri jucate în prima parte a sezonului de Liga 2 de respectivii foști componenți ai lotului Unirii Slobozia.

”Unirea Slobozia mulțumește jucătorilor: Chebac Alexandru, Dumbrăvean Flavius, Muscă Alexandru, Unguru Daniel, Mihalache Ricardo, Tudor George, Stoianovici Adrian și Pocol Radu pentru toată perioada petrecută în tricoul galben – albastru!”, a sunat anunțul despărțirii.

Unirea Slobozia și-a adus patru jucători, toți cu puține minute sau neutilizați deloc de fostele lor echipe

Și la capitolul nou-veniri, Unirea înregistrează nume în plus față de cum anunțase președintele clubului. Pe lângă Marius Ciobanu-Vanghele (17 ani, mijlocaș, ex Academica Clinceni), Bogdan Vasile (25 de ani, mijlocaș, ex ASU Poli) și Denis Ciofu (18 ani, portar, ex Poli Iași) mai apare și Andrei Trașcu (23 de ani, fundaș, ex CS Mioveni).

Dintre cei noi aduși, cel mai mult a jucat în prima parte a sezonului pentru fosta sa echipă mijlocașul Bogdan Vasile. Acesta a prins 213 minute în nouă meciuri (trei începute ca titular) în care a intrat pe teren la ASU Poli.

Trașcu a fost utilizat 67 de minute în patru meciuri pentru CS Mioveni, de fiecare dată intrând din postura de rezervă.

În schimb, în acest sezon de Liga 1, Ciobanu-Vanghele a fost de două ori rezervă la Academica Clinceni, iar Ciofu a prins lotul o dată la Poli Iași. Niciunul nu a jucat.

”Bun venit, Vasile Bogdan, Trașcu Andrei, Ciobanu Marius și Ciofu Denis!
Unirea Slobozia a ajuns la o înțelegere cu mijlocașii Vasile Bogdan, Trașcu Andrei, Ciobanu Marius și portarul Ciofu Denis. Toți patru au semnat angajamente valabile până la sfârșitul sezonului, cu posibilitatea de prelungire.
Vasile Bogdan a venit de la ASU Poli Timișoara, Trașcu Andrei de la CS Mioveni, Ciobanu Marius de la Academica Clinceni și Ciofu Denis de la Poli Iași!”, a transmis Unirea Slobozia pe pagina sa de Facebook.

Ocupanta locului 19 din 21 în clasamentul Ligii 2 se va pregăti pe plan local pentru început, urmând ca în perioada 25 ianuarie – 5 februarie să meargă într-un cantonament în județul Ilfov, la baza olimpică de la Izvorani.

Marius ANGHEL 08 Jan. 2021, 13:12 Liga 2
Pe aceeași temă