Metaloglobus a decolat către cantonamentul din Turcia cu doi jucători noi. Un atacant african și un fost jucător al Petrolului, cele mai recente transferuri

Răzvan STÎNGĂ 25 Jan. 2021, 15:10 Liga 2
Metaloglobus a decolat către cantonamentul din Turcia cu doi jucători noi. Un atacant african și un fost jucător al Petrolului, cele mai recente transferuri

Metaloglobus a început și ea cantonamentul premergător reluării Ligii a 2-a, dar acesta nu este organizat în țară, la fel cum a procedat majoritatea echipelor din România, nu neapărat eșalonul secund.

Bucureștenii au decolat duminică, 24 ianuarie, spre Turcia, urmând să stea în Antalya timp de 10 zile. Stagiul de pregătire va consta și în trei partide amicale.

Aguinaldo Mendes și Manuel Botic, cele mai recente transferuri făcute de Metaloglobus 

Clubul nu a emis vreun comunicat în această direcție, ci informația a fost făcută publică de președintele Marius Burcă, printr-o scurtă declarație. În același timp, conducătorul celor de la Metaloglobus a anunțat și alte două transferuri parafate.

Pe lângă readucerea atacantului Mihai Potecea (29 de ani), în lotul pe care Gabriel Manu îl are la dispoziție în acest moment se mai regăsesc, ca noutăți, și vârful angolez Aguinaldo Mendes (31 de ani), care a mai jucat în România la Poli Iași, și mijlocașul austriac Manuel Botic (22 de ani), care a semnat rezilierea cu Petrolul zilele trecute.

”Planurile noastre sunt legate, clar, de pătrunderea în play-off. Am făcut câteva modificări importante în lot, Aguinaldo Mendes, Potecea sau Botic, tocmai pentru a avea la dispoziție un efectiv competitiv”, a spus Marius Burcă, citat de 100 Sport.

Înainte să decoleze spre Turcia, Metaloglobus a jucat și un amical contra celor de la CS Tunari. S-a impus fără probleme, cu scorul de 5-1, grație golurilor reușite de George Caramalău, Lucian Cazan, Ovidiu Herea, Manuel Botic și Alexandru Coman.

Metaloglobus a plecat înspre Turcia în avion cu FK Csikszereda. În afara țării, în 2021, în pandemie, a mai făcut cantonament doar FCSB.

Metaloglobus începe 2021, în Liga 2, cu meci în deplasare, contra Petrolului 

Metaloglobus se situează, momentan, pe locul 6 în Liga 2, cu 22 de puncte în 14 meciuri jucate în 15 etape. În ultimele cinci partide din campionat a strâns însă numai trei puncte, înregistrând patru înfrângeri și o singură victorie, 2-0 cu Fotbal Comuna Recea, echipa picând de pe primele locuri pe poziția actuală și ar putea ajunge și mai jos, în funcție de rezultatele din ultimele trei partide rămase de disputat în 2020.

În prima etapă din 2021, a 16-a, Metaloglobus are meci pe teren advers, cu Petrolul, echipă care a eliminat-o din Cupa României, în turul 4.

Foto: Metaloglobus București

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-a-ajuns-in-cantonamentul-din-antalya-la-brat-cu-metaloglobus-din-romania-pe-perioada-de-pandemie-doar-fcsb-a-mers-in-pregatire-in-turcia-19166413

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marinarii-au-tras-primele-concluzii-dupa-o-saptamana-de-cantonament-la-bucuresti-ce-spun-dur-bozoanca-birnoi-si-banyoi-despre-obiectivele-pe-care-le-au-la-farul-video-19166392

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-si-a-inceput-cantonamentul-de-la-snagov-trupa-lui-nicolae-grigore-are-stabilit-un-singur-amical-19166388

 

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Jan. 2021, 15:10 Liga 2
Pe aceeași temă