Unirea Slobozia a împrumutat un camerunez de la Șomuz Fălticeni. ”Calitățile mele sunt determinarea, forța și faptul că nu renunț niciodată”

Marius ANGHEL 14 Jan. 2021, 11:34 Liga 2
Unirea Slobozia a împrumutat un camerunez de la Șomuz Fălticeni. ”Calitățile mele sunt determinarea, forța și faptul că nu renunț niciodată”

Unirea Slobozia a mai perfectat un transfer pentru partea a doua a sezonului de Liga 2. E vorba despre împrumutul din Liga 3, de la Șomuz Fălticeni, a mijlocașului ofensiv camerunez Christ Nkama Afalna (22 de ani).

  • La capitolul achiziții perfectate în această iarnă, Unirea i-a mai adus pe Marius Ciobanu-Vanghele (17 ani, mijlocaș, ex Academica Clinceni), Bogdan Vasile (25 de ani, mijlocaș, ex ASU Poli), Denis Ciofu (18 ani, portar, ex Poli Iași) și Andrei Trașcu (23 de ani, fundaș, ex CS Mioveni).

Christ Afalna, împrumutat de Unirea Slobozia de la Șomuz Fălticeni

Christ Afalna a fost testat de Adrian Mihalcea în amicalul din weekendul trecut cu Abatorul Slobozia (scor 2-1), iar camerunezul l-a convins pe fostul antrenor secund al naționalei să îl păstreze în lot.

Despre Afalna, Unirea, care nici măcar nu i-a anunțat numere corect, spunându-i Chris în loc de Christ, dă puține informații și o scurtă declarație. ”Unirea Slobozia l-a transferat pe AFALNA CHRIS, un mijlocaș ofensiv camerunez de 22 de ani!”, anunță echipa ialomițeană care nu are o campanie de achiziții spectaculoasă.

”Sunt foarte fericit să ajung la Unirea Slobozia. Calitățile mele sunt determinarea, forța și faptul că nu renunț niciodată”, a spus camerunezul după ce a semnat cu Unirea Slobozia.

Afalna, unul dintre cei mai buni jucătorii ai Șomuzului. ”Prin muncă și atitudine își continuă ascensiunea. Ne bucurăm pentru el”

Mai multe informații despre Christ Nkama Afalna scrie Cronica de Fălticeni.

Jucătorul a fost, pentru început, în probe la Unirea Slobozia, iar, după ce l-a convins pe Adrian Mihalcea să-i dea o șansă în Liga 2, conducerile celor două cluburi au ajuns la un acord privind împrumutul africanului până la finalul actualului sezon.

Christ Afalna a fost legitimat de Şomuz Fălticeni în vara anului 2019. El are contract cu clubul fălticenean până în august 2021.

Camerunezul Afalna fost unul dintre cei mai buni jucători ai Şomuzului în turul actualului sezon, cu 5 goluri marcate în competițiile oficiale (Liga 3 și Cupa României).

”Înțelegerea pentru împrumutul lui Christ Afalna la clubul Unirea Slobozia a fost perfectată astăzi, 12 ianuarie. Este un pas important în cariera unui tânăr jucător, care ne-a ajutat în ultimii doi ani. Cu siguranță nu i-a fost ușor în această perioadă, dar iată că prin muncă și atitudine își continuă ascensiunea. Ne bucurăm pentru el, atât noi cei din conducerea clubului cât și stafful tehnic, și îi dorim mult succes în Liga a 2-a”, a declarat, pentru Cronica de Fălticeni, profesorul Iulian Darabă, directorul sportiv al clubului Șomuz Fălticeni.

Antrenorul Daniel Stoica, cel care va suna reunirea echipei Șomuz la data de 18 ianuarie, la stadionul Tineretului din Fălticeni, a transmis că viitorul jucătorului a fost pe primul loc, motiv pentru care nu s-a opus plecării lui Christ Afalna către un eșalon superior.

  • Altfel, Unirea Slobozia urmează să joace sâmbătă, 16 ianuarie 2021, un al doilea meci amical în 2021, de această dată cu Recolta Gheorghe Doja, ocupanta locului 8 din 10 în Seria a 3-a a Ligii 3, cu 9 puncte acumulate în 10 meciuri disputate în acest sezon.

Foto: Unirea Slobozia și Cronica de Fălticeni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-unirea-slobozia-ridica-la-opt-numarul-jucatorilor-de-care-se-desparte-si-la-patru-a-nou-venitilor-19164112

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-castigat-la-limita-primul-amical-sustinut-in-2021-contra-unei-echipe-care-n-a-mai-jucat-din-martie-2020-helmut-duckadam-l-a-felicitat-pe-unul-dintre-marcatori-19164356

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-unirea-slobozia-primele-mutari-pe-piata-transferurilor-au-fost-adusi-trei-fotbalisti-dar-au-si-plecat-cinci-ilie-lemnaru-mai-asteptam-un-atacant-si-un-mijlocas-s-au-19163960

Marius ANGHEL 14 Jan. 2021, 11:34 Liga 2
Pe aceeași temă